Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kesinlikle hak etti canımcım
sormanada gerek kalmadı dimi canım o kadar belli ediyorumki halimi:)
bide bi üşendim şimdi kalkmam lazım ne giyeceğime karar vermem lazım
bide o kadar kilo aldımki düğünden sonra kıyafetlerimde olmuyoo
bugün tam kabus gibiyim dimi teologum

yok cnm ya ne kabusu mevsim değişikliği mi dir nedir herkesin üzerinde bişeyler var kimi dokunsan aglayacak gibi duruyor beni sorarsan inan sevinçlimiyim züntülümüyüm bir cvp veremeyeceğim

ya bir önceki yazımı okuduysan eger o zaman sen forumda yktun okulda bir ark canımı sıktı cuma günü hala etkisindeyim beni önce sevmiyormuş beni saf herkese kanan birilerinin yönlendirmesyle hareket eden bundan dolayı sırları herkese kolay verebilen biri diye düşünüyormuş şimdi ise öle olmadığımı aksine cok içten oldugumu ve bundan dolayı artık sevdiğini söyledi herkesin içinde güler misin aglar mısın

canım benimyaa
işte böyle insanlardan nefret ediyorum bende kendi kendilerine ahkam kesip yargılıyorlar ve normalmiş gibide anlatıyorlar
herkesin içinde olmasına da takılma tatlım patavatsız işte
bak az önce kendin dedin bana çok ince düşünmemek lazım diye boşuna kendi canını sıkma olur mu canım

sağol jnaz cım düşünmemeye calışıyorum zaten ben bir yemek molası vereyim tamam görüşürüz

mutfağımın temizliği nihayet bitti.çok yoruldum ama ya.kocişte eniştesiyle maça gitti.yalnızım evde.biraz takılıym nette ütü yapıcam yarın için.

selam canlarım nasılsınız çok ösledim sizi şimdi geçmişi okumaya başlıcam bakalım ne zaman bitecekdelikafadulden
ben perş günü doktora gittim sabahtan. benim işim öğlene doğru bitti eşimi aramıştım işim bitti diye o da bana dedi benim işler yeni başladı bugün hastaneye yatıyorum yarın ameliyat dedi şok oldum. hastanenin bahçesinde kalakaldım neyse sonra geldiler beni almaya eve geldik koşa koşa kocişe pijama falan alıyoruz ama ben şoktayım bıraksalar ağlıcam eşimde feci sakın bana dokunmuyor biliyor huyumu neyse beni işe bıraktı izin alıcam bütün gün bekledim patron yok izin kağıdını aldım işe bıraktım koşa koşa yanına gittik abimle gece 11 e kadar durduk yanında kantinde. sonra kocişi yalnız bırakmak zorunda kaldım hastanede başladım ağlamaya cuma sabah 11 30 ta ameliyata alındı 2 de çıktı çok şükür 2 gün kaldı hastanede bugün taburcu olduk bende işten 1 hafta izin aldım ücretsiz
salı günü film çekilecek benimde çarş sonuçlar çıkılacak bakalım hayırlısı canlarım öyle işte
sizler naptınız

cnm sorun ne bilmiyorum ama ikinize de geçmiş olsun.ben bi kaç gündür temizlik yapıyorum.yarın biticek inşallah.

Angelcım gelmiş bende nerelerdesin acaba diye merak ediyordum.
Çok geçmiş olsun cnm,umarım kısa sürede iyileşir eşin.
Bende nihayet yeğenimin doğum gününü yüzüm gülümseyerek tamamladım.
Annemler şimdi gitti,diğer misafirlerimiz akşam üzeri gitti,çok yoruldum ama değdi :)))))
Merakınızı gidermek için neler yaptığımın birkaç resmini eklemeye çalışacağım.

einim hepsi çok güzelolmuştur.yiğeninin doğum günü kutlu olsun.ALLAH analı babalı sağlıklı bir şekilde büyümeyi nasip etsin.

[/URL][/IMG]

Öndeki büyük kasedeki kuskus salatası
Sağ taraftaki susamlı simit
Kasenin sağ arkasındaki böğürtlenli kurabiye
Sol tarafındaki patatesten civcivler ve havuçlar
Kelebekli uzun servisteki,hindistan cevizli lokumlar
Lokumların hemen arkasındaki şirin suratlar fok balığı kurabiye,solundaki peynirli rulo börek

[/URL][/IMG]

Biraz daha yakından bir resim yine hindistan cevizli lokumlar,fok balıklarımız,çubukta olanlarda çiçek ve kelebek kurabiye

[/URL][/IMG]

Bu zatı muhteremde sütünü fazlaca kaçırdığım için eriyip şaftı kayan kümbet pastam ,prensesim için :)

[/URL][/IMG]

Bunlarda mahlepli kurabiyelerim ve tırtıl baklavam

VEEEEEEEE PRENSESıMıZıN PASTASI BUNU BEN YAPMADIM :)))))
[/URL][/IMG]

BUNLAR KıMıN ıÇıN ıŞTE BU KÜÇÜK CADI ıÇıN :))))
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:

sağol canım inşallah en kısa zamanda iyileşecek cnm
doğum günü bu masadan belliki süpper olmuş
doğum günü kutlu olsun nice yıllara hep beraber sağlıkla inşallah cnm
senn gibi teyzesi olduğu için zaten çok şanslı minik kızımız

cnm sorun ne bilmiyorum ama ikinize de geçmiş olsun.ben bi kaç gündür temizlik yapıyorum.yarın biticek inşallah.

teşekkür ederim cnm

resimleri ilk gördüğüm de ağzımdan ilk "ayyy o neee" diye bişi çıktıdelikafaduldenvallahi sölenebilecek hiçç bişi bulamıyorum.sen bunların hepsini tek başına ne zaman yaptın nası yaptın.helal olsun valla

Canım dün öğleden sonra 2 gibi yapmaya başladım,gece 12ye kadar ayaktaydım.Bu sabahta 7:30 kalktım önce civciv ve havuçları sonra salatayı yaptım,temizliğede saat 11 de başladım saat 1 gibi babamlar geldiğinde balkonu yıkıyordum :))))))
Epeyce yoruldum ama ablamın ,annemin sevinçyen ağlayışları diğer misafirlerin şok olmuş şekilde bakışları,tarif istemeleri bütün yorgunluğumu aldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…