Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

iyiyim cnm.Hafta başladı işte. Yorucu...

inşallah güzel bi hafta olur
ya haftasonu o kadar çok gezmişiz ve yorulmuşumki anlatamam
şuan kendimi külçe gibi hissedıyorum
ama bu gezme eşya gezmesi tabi keyfine gezmedik yanikaydirigubbakcemile3
haftasonun nası gectı?

Mısraaaaaaaaaaa cnm fotoları geç gördüm.inanılmaz güzel olmuş bunlar yaaaaaaaaaa..Hepsine bayıldım...Tariflerini istiyorum valla:)

Teşekkür ederim cnm,tariflerinide seve seve paylaşırım yalnız şöyle bir sorun var çoğunu el kararıyla yapıyorum :)

Valla h.sonu çamaşır,temizlik derken yoruldum.Allah'tan bitti az ütüm vardı onları da hallettim. Sonra bisiklet almaya çıktık.haftasonum bisiklet sürmekle geçti valla:)Şimdi her tarafım ağrıyo....kaydirigubbakcemile3 Siz neler yaptınız?Eksikler var mı daha?

canım işte yavaş yavaş gelıyo eşyalar eve onları beklerken bıle yoruluyoruz evde boş boş ama çok zevkli oluyokaydirigubbakcemile3
halı perde ve avizelerimiz kaldı canım
bizim bı huyumuz var butun ankarayı gezmeden hiçbişey almıyourz o yuzden yorucu oluyokaydirigubbakcemile3
yaa bende bayılırım bisiklete yaa evlenınce bızde alıcaz bısıklettkaydirigubbakcemile5

mısracım cidden eline saglık resımler süper yani pastalar börekler süper
hepsi pastaneden çıkmış gibi duruyo
ellerine sağlık

Bizde dün eşimle konuşuyorduk.Geçen sene bu zmnlar ne koşuştururduk diye.Yetişemeyecek sanıyorduk.Düğüne 2 hafta kala tüm eşyalarımız gelmişti ancak.ama gece gündüz demeden iş çıkışları eve gelip yerleştiriyorduk.Tatlı,hoş telaşlardı açıkcası.:1closedeyes: Cnm valla bizde çok araştırdık bisikleti çok pahalı çünkü.Ama en sonunda ucuza buldukkaydirigubbakcemile2

bizimde butun eşyalar tam 2 hafta once gelcek inşallah,
artık yerleştırmeye gelinle allahtan ablamlar var yardım etcek çok kişi var 2 gunde yerleştirirler onlarkaydirigubbakcemile3
ya bisikletler çok pahalı evet bizde ucuzunu bulana kadar dolaşırız zaten
o kadar alıştıkki ufacık bişey için dolaşmayakaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bgn de kimsecikler yok buralarda...

mısracım cidden eline saglık resımler süper yani pastalar börekler süper
hepsi pastaneden çıkmış gibi duruyo
ellerine sağlık

Teşekkür ederim cnm,gelen misafirlerde aynı söyledi pastaneden alınmış gibiler.Eşimde ben şahidim yapılışını gördüm dedi:)

Teşekkür ederim cnm,gelen misafirlerde aynı söyledi pastaneden alınmış gibiler.Eşimde ben şahidim yapılışını gördüm dedi:)

ay yok canııım biz biliyoruz senin ayptıgını ve ne kadar marifetli oldugunu
ben çok aşırı muntazam oldugu için pastaneden alınmış gibi dedim
valla tekrardan ellerıne sağlık
tarifleri beklıyoruz ama

Canım hangisinin tarifini istersin ?
Göndereyim aklımda olanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…