canım kaç gündür seni merak ediyordum canım,acemiliği mardin de sanırım değil mi öyle oluyor.1 ay sonrada dağıtım oluyor.Allah kavuştursun canım.kısa dönem çıkmasına da sevindim,inşallah tez zamanda dönerselam kızlar
eşimi askere gönderdim ve geldim ama iki haftadır gelen giden misafirden başım döndü
cumartesi istanbula geldim daha yeni yeni anlıyorum eşimin gittiğini kalabalıkta farkedememişim
eşim mardine gitti biz hep yakınları düşündüğümüz için biraz şaşırdık ama
çok şükür çok rahatmış kısa dönem zaten şimdi bu cuma yemin töreni var biletimi aldım gidicem inş hihoyyyt
gerçi daha yeni ayrıldık ama belli olmaz belki bir daha fırsatım olmaz gitmeye diye gidiyorum
sizler neler yapıyosunuz
pamukçum kaç aylık oldu bebekler cinsiyetleri belli oldu mu
dirim sen taşınıcaktın dimi naptınız
ay sanki aylardır yokmuş gibi hissettim kendimi
canım kaç gündür seni merak ediyordum canım,acemiliği mardin de sanırım değil mi öyle oluyor.1 ay sonrada dağıtım oluyor.Allah kavuştursun canım.kısa dönem çıkmasına da sevindim,inşallah tez zamanda döner
sağol be alınyazımsın,asker lafını duyunca duygusallaşıyorum:çok üzgünüm:darısı sana olsun şekerimyerimseniben
hoşgeldin canımGünaydın kızlar. Herkese iyi haftalar...
sağol be alınyazımsın,asker lafını duyunca duygusallaşıyorum:çok üzgünüm:
alınyazımsın yaranı deştim sanırım,ay ya şu boğazlarım beni öldürecek
yettim gariiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
hu noldu bakem :1rolleyes::bbo:yettim gariiiiiiiiiiii:jeyyar::jeyyar:
dondurma yemiştim,buz gibi mis mis :1rolleyes:cokacimcoook,boğazlarımı şişirdi kör olasıca :dilcikar:yok canım ya alışamasakta alıştık artık, boğazın mı ağrıyo canım
evet alınyazım
Kizlar benim bu aralar pek keyfim yok,
o yuzden cok fazla girmiyorum sizin de keyfinizi kacirmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?