Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ZkYsN'cim, Allah kavustursun gulum
Rabbim esinin evine sag salim donmesini nasip etsin insallah
git tabi guzel olur yemin toreni, belki dedigin gibi belki bir daha firsatin olmaz.
Hadi bakalim gunler su gibi aksin gitsin, sende esine kavus tekrar insallah.

canım kaç gündür seni merak ediyordum canım,acemiliği mardin de sanırım değil mi öyle oluyor.1 ay sonrada dağıtım oluyor.Allah kavuştursun canım.kısa dönem çıkmasına da sevindim,inşallah tez zamanda döner

darısı sana olsun şekerimyerimseniben

sağol be alınyazımsın,asker lafını duyunca duygusallaşıyorum:çok üzgünüm:

haklısın canım, ama güzel bi duygu.eşinde bekleyeni olacağı için çok şanslı.valla bol bol eğlenin 5 ayda olsa ayrılık zorluğunu hissetirecek.bide manevi yönüde varya :çok üzgünüm:

alınyazımsın yaranı deştim sanırım,ay ya şu boğazlarım beni öldürecek

Kizlar benim bu aralar pek keyfim yok,
o yuzden cok fazla girmiyorum sizin de keyfinizi kacirmak istemiyorum.

evet alınyazım

bende maalesef, galiba senin eşinde askeriyede çalışıyo.ancak hafta sonları görüşebiliyosunuz. bizimde aynen o şekilde maalesef.sen yalnızmı kalıyosun peki

DİRİM geçmiş olsun canım,ılık bişeyler içmeye çalış bari.

Kizlar benim bu aralar pek keyfim yok,
o yuzden cok fazla girmiyorum sizin de keyfinizi kacirmak istemiyorum.

sensi canım paylaşmak istersen her zaman anlatabilirsin,bak benimde keyfim yoktu,sabah burda birine sinirlendim,10 tane kremalı bisküvi yiyip yatıştım vall :jeyyar:
ama soğuk davrandığım halde hala yüz göz oluyorum o insanla bir çare bulmalıyım :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…