Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Sensim, anlatmak istersen burdayiz..ama biliyorum ki bazen konusmak bile istemiyor insan sadece yanliz kalip dusunmek istiyor
geçen hafta ben oyleydim...Allah hepimize sabir versin.

Dirimcim, guzelmiydi dondurman ?? bak simdide hastasin iste ah seni ahhh

hepinize çok teşekkürler kızlar
hepinizin dualarına kocaman bir amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
acemiliğini mardinde yapıyo eşim 15. günde yemin törenleri olucak
dağıtım olup olmayacağı henüz belli deil bakalım inş olmaz diyoruz biz çünkü orda çok rahat eşim
pek askerlik yapmıyo denebilir sırnaşık şey
ayrılık dışında hiç bir sıkıntım yok diyo
mardin çok güzelmiş diyolar bakalım haftasonu gezeriz inş
eşi yanında olmayanlara allah kolaylık sabır versin ama olsun sayılı gün geçicek inş
Allah başka ayrılık hasret vermesin inş

allah kavuştursun...neyse ki kısa dönemmiş...ilgimi çekti eşim mardi e askere gitti demişsinde benim eşimde mardin de asker...az kaldı allah a şükür...a.s.

kızlar merhaba hepinize...a.s.

canım çok güzeldi,çikolata parçacıklı :dance::1rolleyes:

canım rahatsa ne mutlu işte,mardine gitmedim ama güzel diyorlar evet
canım telefonla görüşmek sıkıntı oluyor mu,nasıl görüşüyorsunuz ceple mi,kontörlü telefonla mı ?

kızlar görüşürüz,ben çıktım yarın gelirim artık muck kaydirigubbakcemile2

ailemle aynı şehirdeyiz alınyazım kızkardeşim geliyo arada ya sen?

benimde ailem burada, bende ailemle kalıyorum arada kayınvalideme gidiyorum, kendimize ait evimiz var eşyalarla kapalı duruyo, göndermiyolarki kalıyım.evin hevsini bile alamadım yani.benim eşimde askeriyede ama gireli 5 ay oluyo, asalt tastiki bekliyoruzda bellide olmaz, senin eşinin asleti onaylandımı

allah kavuştursun...neyse ki kısa dönemmiş...ilgimi çekti eşim mardi e askere gitti demişsinde benim eşimde mardin de asker...az kaldı allah a şükür...a.s.

kızlar merhaba hepinize...a.s.

yaaa ne güzel seninki geliyo bizim daha 5 ayımız var ama bekliycez bakalım
benim eşim il jandarma komutanlığında gerçi bi hafta sonra belli olcak asıl yerleri sanırım
senin eşin nerde yapıyo canım
sizi de allah kavuştursun inş

canım rahatsa ne mutlu işte,mardine gitmedim ama güzel diyorlar evet
canım telefonla görüşmek sıkıntı oluyor mu,nasıl görüşüyorsunuz ceple mi,kontörlü telefonla mı ?

eşim kendi cep telefonunu orda tanıdıklar vardı onlara teslim etti birliğine girmeden
içerde durum nasıl olur diye bilmediğinden ama sanırım yemin töreninden sonra alır
şimdilik gündüzleri kartlı telefondan akşamları da üst devrelerdeki arkadaşlarının cep telefonlarından arıyo
fırsatı oldukça internete de giriyo kayınpederimin dediği gibi şimdi asker olmak çok kolaymış
ama tabi yinede bişiy olunca arayamamak illaki onun aramasını beklemek zor geliyo
o kadarda olsun dimi

kaydirigubbakcemile3
yaralım ne kadar gitsin desende gidince anlıyosun öyle kolay olmadığını delikafadulden
beraber günlerin keyfini çıkarın gerçi senin eşin baya kısa yapıcaktı dimi

Vallah tatlim bu aralar çok uzerime geldi ya birde geçen hafta onu bogasim geldi o yuzden gitsin diyorum :1closedeyes:
Simdi biz yurtdisindayiz, odemeli yapacak yaklasik 7000euros tutuyor, o parayi odeyecek, ve 1 ayligina askere gidecek.
tabi buna askerlik denilir mi bilmem :bbo:
ama buranin sartlari da bu iste gulum

Alinyazimsin'cim, hani diyorum belki esim benden uzak kalirsa degerimi daha iyi anlar diye...çok bunaltti beni bu aralar...
Vallah gitsin..
Aglamicam soz size :dilcikar:

sende halısın aradaki ayrılıklar insanı çok zaman yaklaştırıyo aradada itiyo (nadiren)

neyse uzun değilmiş ayrılık, tatil gibi.o zman anlasın değerini, ama ağlamak yok bak söz verdin yerimseniben

hepinize afiyet osun kızlar ben yemeğe niyorum grş öğleden sonra, toplantımız var ama umarım canımız sıkılmaz ,

Allahim misracim sen insan olmazsin canim ya vallaha masAllah.
Yogun bir is, ev, yemek vs birde ustune bunlari yapmisin vallaha inan agzim acik kaldi ellerine saglik nekadar guzel olmus resimlere atlayasim geldi. :roflol:

Allahim misracim sen insan olmazsin canim ya vallaha masAllah.
Yogun bir is, ev, yemek vs birde ustune bunlari yapmisin vallaha inan agzim acik kaldi ellerine saglik nekadar guzel olmus resimlere atlayasim geldi. :roflol:

Canım benim çokkkkk teşekkür ederim.Sizde yapabilirsiniz aynılarını merak etme:)

Mısraaaaaaaaaaa cnm fotoları geç gördüm.inanılmaz güzel olmuş bunlar yaaaaaaaaaa..Hepsine bayıldım...Tariflerini istiyorum valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…