peşi bol olsun tatlım daha çok paralar kazan inşallah
aslında sen bi yer açsan daha ne 30 liaralar kazanırsın
İnşallah cnm yaz sonunda yer açma konusunu değerlendirip,şartlar elveriyorsa açacağım
Ay yerim ben sizi,inşallah cnm nasip olursa açacağım.Burada çevremdeki dostlar ve işyerinde eşim yerken müşterilerine ikram ettikleri ve müşterilerin baskıları açma fikrimi çabalıyor.
Tabi şimdide sizlerin güzel destekleri teşekkür ederim
saol haktan muhallebisi değişik denerim inş bigün
Kadayıflı Kremalı Tatlı
250 gr kadayıf
2 dolu yemek kaşığı margarin
1 çay bardağı şeker
muhallebisi için
3 su bardağı süt
4 kaşık un
4 kaşık şeker
2 paket krem şanti
yapılışı
kadayıfı avucumuzda ufalıyoruz,daha sonra tavada erittiğimiz margarine ufaladığımız margarini koyuyoruz ve kavurmaya başlıyoruz kadayıf pembeleşince şekeri koyuyoruz (kıtı kıtır oluyo böylece) hafifçe kızarttıktan sonra çok koyulaşmadan altını kapatıyoruz.
muhallebiyi verilen malzemelerle yapıyoruz,muhallebi piştikten sonra 2 paket kremşantiyi toz halinde muhallebiye ekliyoruz( dondurma tadı veriyor) karıştırıyoruz.
daha sonra bir borcama önce kadayıfı serıyoruz daha sonra muhallebıyı döküyoruz ve sonra tekrar kalan kadayıfı üstüne seriyoruz.
afiyet olsun:)
isteğe bağlı olarakta kadayıfı kavurduktan sonra içine dövülmüş fındıkta ekleyebilirsiniz
infanta hoşgeldın canım kolay gelsin nasılsın?slm arkadaşlar nasılsınızbende çok yogun bir şekilde çalışıyorum kk ya giremedim uzun süredir ufffff
bende denicem bunu....çok güzele benziyor.çok açım bi de bgn kahvaltı yapamdım.eti formla duruyorum valla...cokacimcoook
kadayıftan pek hşlanmıorum bi kadayıf dolmasını çok seviorum ama eşim sevio kadayıflı tatlıları takrar saol cicim
neden kahvaltı yapmadın? yada dur kahvaltıdan geçtim
öğle yemeğide mi yemedin?
Yemedim cnmsenağlama
Sağlıksız besleniyorsunuzklava:,birgün bunun acısı çıkar valla,öğünlerinizi kesinlikle ve kesinlikle aksatmayın lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?