Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısraya katılıorum yazık kızlar yapmayın ya

canım elimde olsa ınan yicem ama elimde olan bişey degıl ki
çok istiyorum şöyle tabagıma koyulan herşeyı yemeyi ama en fazla 1 tabak yıyebılıyorum yani
neyse burdakı anlatılan ve teorilere göre evlenınce kılo alıcakmışım zaten az kaldı sayılıryerimseniben

Ben yiyebiliyorum canlarım da bgn de böyle yapayım dedim:) yoksa maşallahım varkaydirigubbakcemile3

yoo ben almadım kilo canım yani kesin alırsın die bişi yok ona güvenme sen yememye alıştırmışsın düzenli bi beslenme programı yap ona uy düzelirsin emin ol kendimden biliorum ben üniversitedeyken hatta çalıştığım ilk dönemlerdede yemek yemeyi unuturdum yani açlık hissi oluşmazdı annem arardı hatırlatırdı zar zor yerdim ama bi düzene oturttum şimdi çünki sağlık herşeyden önemli

haktancım hoşbulduk
valla çok yogunum
buraya önceleri hergün girer bol bol yazardım ama şimdi :1no2:

canım ben çalışıyoken guzel yerdım hatta 10 senedir ilk defa çalışırken kilo aldım o zaman kahvaltıda yapıyodum öğle yemegıde yıyodum akşamda eve gelınce kurt gibi aç oluyodum o zaman düzenlıydım
ama evde oturmaya başlayınca yıne iştahım kesildi
bide düğün yaklaştı oda iştahımı kesti
valla umudum evlilikte ama herkes bır degıl
ben herkesle ıddalaşıyorum kilo almam ben dıye keşke alsam dıye ama bana herkes evlen senide görcez diyo
ne bilim....

Dünyanın en güzel şeyi yemek yemektir.

ınfantacım evet gelemiyorsun.Nasıl keyfin?
Eşinle nasılsınız?
Ailesiyle durumlar aynı mı?

haktancım hoşbulduk
valla çok yogunum
buraya önceleri hergün girer bol bol yazardım ama şimdi :1no2:

evet canım ben bu sıteyı yenı kesfettıgımde daha geçmişi okuma dönemlerindeyken senınde yazdıklarına sık sık şahıt oluyodum ordan biliyorum seniyerimseniben
yanlış bilmiyosam iş değiştirdin?

evlenince gerçekten kilo alınıyor
ben 10 yıldır aynı kilodaydım yesemde yemesem de aynıydım
6 aylık evliyim sanırım 1-2 kilo aldım

mısaracım allaha şükür eşimle durumlar gayet iyi
hatta dün piknige gittik dönüşde bi arkadaşa ugradık havalar iyileşdi diye bol bol gezmeye çalışışıyoruz işden okuldan fırsat buldukça tabi
ailelerin durumları aynı
ben onlarla görüşmüyorum haklı olarak eşimde benim ailemle görüşmüyor haksuz olarak ama zorlamıyorum
zamana bıraktım
senin saglık durumların nasıl

haktancım evet doğru biliyorsun iş yeri değiştirdim
burda meslegimi daha iyi yapma koşulları var buda beni çok mutlu ediyor
senin düğün yakın sanırım ev falan tutuldumu eşyalar alındımı

haktancım evet doğru biliyorsun iş yeri değiştirdim
burda meslegimi daha iyi yapma koşulları var buda beni çok mutlu ediyor
senin düğün yakın sanırım ev falan tutuldumu eşyalar alındımı

darısı başıma inşallah
çok sevındım senın adına insanın meslegını daha iyi koşullarda yapması çok guzel bişey
canım benım ev işi tamam eşyalarda tamam sadece halı perde ve avizeler kaldı ha bide mutfak masasıkaydirigubbakcemile3
düğün 33 gün sonra inşallah:Saruboceq:

haktan cım nasılsın canım, burda bahsettiğim kas gevşeticinin adını söyleyim sana haftasonu baktım adına.THıOSPA.

hayırlı olsun canım
bende o dönemlerde eşya seçimlerinde çok zorlanmışdım ama bütün ev benim zevkime ait
şimdi eve bakıp bakıp gülümsüyorum ne güzel eşyalar seçmişim diye
hatta profilimde evimim fotoları var istersen bak canım ama seninkileride görmek isteriz

haktan cım nasılsın canım, burda bahsettiğim kas gevşeticinin adını söyleyim sana haftasonu baktım adına.THİOSPA.

iyiyim canımcım sen nasılsın?
kas gevşeticiyi teolog ve dzcel sormuştu sanırım tatlım ama bende not alayım heran gelip sorabılırler tekrar
teşekkürler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…