hayırlı olsun canım
bende o dönemlerde eşya seçimlerinde çok zorlanmışdım ama bütün ev benim zevkime ait
şimdi eve bakıp bakıp gülümsüyorum ne güzel eşyalar seçmişim diye
hatta profilimde evimim fotoları var istersen bak canım ama seninkileride görmek isteriz
mısaracım allaha şükür eşimle durumlar gayet iyi
hatta dün piknige gittik dönüşde bi arkadaşa ugradık havalar iyileşdi diye bol bol gezmeye çalışışıyoruz işden okuldan fırsat buldukça tabi
ailelerin durumları aynı
ben onlarla görüşmüyorum haklı olarak eşimde benim ailemle görüşmüyor haksuz olarak ama zorlamıyorum
zamana bıraktım
senin saglık durumların nasıl
Misraam fotolari gormedim
ama super olmustur eminim
sana guveniyorum
iyiyim canımcım sen nasılsın?
kas gevşeticiyi teolog ve dzcel sormuştu sanırım tatlım ama bende not alayım heran gelip sorabılırler tekrar
teşekkürler canım
hayırlı olsun canım
bende o dönemlerde eşya seçimlerinde çok zorlanmışdım ama bütün ev benim zevkime ait
şimdi eve bakıp bakıp gülümsüyorum ne güzel eşyalar seçmişim diye
hatta profilimde evimim fotoları var istersen bak canım ama seninkileride görmek isteriz
pardon canım ya, evlenceklerden biri diye sen sandım kusura bakma.bende iyiyim buarada
rica ederim canım ne önemi var ha ben ha onlar:)
sonuçt abende yeni evlencem ama ben korkmayanlardan grubundayım yani ilk geceden korkmuyorumkaydirigubbakcemile3
süpersin canım tebrik ediyorum seni
haktancım saol canım iyi yorumların için
alınyazımsın hafızan çok iyi
bende yeşil reng insanı çok dinlendiriyor o yüzden tavsiye ederim ama biz moda lifeden aldık
royaldan da halılarımı aldım
begendiğine sevindim canım
haktancım saol canım iyi yorumların için
alınyazımsın hafızan çok iyi
bende yeşil reng insanı çok dinlendiriyor o yüzden tavsiye ederim ama biz moda lifeden aldık
royaldan da halılarımı aldım
begendiğine sevindim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?