Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklıısın canım, sıkmada valla boşver.kocaman insanlar biz gençleri yıldırmak için çok uğraşıyolr ama avuçlarını yalarlar.allah hepimizin mutluluğuna mutluluk katsın.öncelikle eşlerimiz iyi olsunda gerisi boş...

mısracım hoşgeldin.ne okuyosun merak ettim.bende okuycam birazdan.bissürü kitabım var bekleyen.acele okunacaklardan biri AŞK, birde UÇURTMA AVCISI.şimdide yüreğim seni çok sevdi

pınarcım kına gecesı ıle ılgılı bişey sormustumya sen onun cevabını verdınmı?
benmi kaçırdım yoksa?
ya da henuz veremedınmı veremedıysen çok merak ettım cidden neden peşpeşe yapılması gerekıyomus?
dinimizdekı yeri neymiş?
ilk defa senden duydugum için acayıp merak ettyım tatlım

Canım Canan TAN'ın son kitabını okuyorum EN SON YÜREKLER ÖLÜR.
Yüreğim Seni Çok Sevdi çokkkkkkkkk güzel

alınyazımssın çok dogru söledim canım
allah iyilerin iyi olmaya çalışanların bile duasını kabul etsin

mısracım ne güzel kitap okuyorsun ben de çok istiyorum ama bütün gün gözlerim çok yoruluyor bu pc insanı kör etmeye çabalıyor sanki

Ben aslında tam bir kitap kurduyum ama son 5 aydır ihmal ettim,nişandı,düğündü,mobilyaydı.Eski günlerime döneceğim inşallah :)))))

amin canım ya inş hepimizin dualrı kabul olsun.

MISRAA
zaten canan TANın kitapları süper.ben sevmezdim aşk romanlarının ama onla sevdim.ve sanırım en son yürekler ölür hepsinden farklı ve güzelmiş.bende Pirayenin etkisinden kurtulamamıştım.bahsedince bile yüreğimde bi burukluk olur.yüreğim seni çok sevdide güzel hakketen az kaldı bitmesine ama Aslıya uyuz oldum resmen aşka bakışı konusunda.

sen beğendinmi En son yürekler ölür ü, şimdi kardeşim okuyo

Bende evleneli 7 ay olacak,rüya gibiydi elle sayılacak gıbı degıl yaptığımız masraflar düğünüme.Hıc bır seyden kaçınmadık,Her sey kusursuz olmalıydı cunkuevimede öyle özendım.Fakat oyle köylü evi gibi kalabalık incil cincik seylerı sevmedıgımden az ,öz ama pahalı dösedım esyalarımı,tam 8 ay uğraştım, evı 1 haftada aldık ama dekorasyon 9 aya yakın sürdü..Böyle bır düğün daha sanırım evrende olmamıstır.Tekrar yasamak ıstıyorum desem yalan olmaz,ama bunuda Amerıkaya gıderek balayıyla hallettık.Ama kına gecesi yapmadım pek sevmiyorum bu tür şeyleri.Gidip Sortie yemek yedik daha eğlenceli oldu.Biraz fazla modern kafalıyım da ondan.daha genc olduğum için çocuk düşünmüyorum ama burdakı forumlarıda okuyorum hoş oluyor bebeklerını vs paylaşmaları buradakı uyelerın.Ama ben daha 5 yıl dusunmuyorum bıraz da sosyal hayatı sevıyorum su an ayak bagı olur.Zaten bız daha cocuguz ne bebegı:).Yemekleri ınternetten bulup deniyorum aksamlarıda yemekteyızı ızlıyorum ordan da tarif alıyorum allahtan şu ana kadar hiç kötü yemek yapmadım.Anneye çekince böyle oluyor.ıstedikten sonra her seyın üstesinden geliniyor.Evim biraz büyük kadıntuttum bir tane her gün geliyor yemekde yaptırıyorum arada ama yinede mutfagımda olmaktan keyıf alıyorum.Genlde ev işlerini ona yaptırıyorum.Bir de köpeğim var doktora yapıyorum aynı zamanda kendi işimi yaptığım için bazı gunler gıtmeyıp şirkete ona zaman ayırıyorum.Yaz da gelıyor 51 kg yum ama bıraz daha kılo almak ıstıyorum o yuzden hamur ıslerını yapıyorum sureklı evde allahtan kıvamınıda tutturuyorum.Yeni evlilere ve evleneceklere mutluluklar dilerim.Gercekten hayatta 1 defa olabılecek bır sey,evlenecegınız ınsan bır omur boyu yuzune bakmaktan sıkılmayacagınız bır kısı olmalı bunuda unutmayın.ıyi gunler...

hoşgeldin şekerim, romantizm sizi baya yormuş ama olsun değmiştir eminim.benimde kocacım dümn burdaydı şimdi yine yok oldu, valla fırsatlarda romantizmi kaçırmamak lazım, akıllısın valla yerimseniben

tabiki şekerimmm birdaha mı yeni evli olucazzz amann herif tapulu malın ne istersen onu yap kimse karışamaz buldukça yaşayın vallahi kızlarrr affetmeyinnn

en son okudugum aşk kitabı 'eylül'
canan tanı mutlak denicem mısracım çok ihtiyacım var şu ara
yeni evli olunca insan romaztizimden bir an bile kurtulamıyor

berentk hoşgeldın
iyi dileklerin ve tavsıyelerın için saol
allah nazarlardan saklasın mutlulugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…