Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet cnm...Bu ne sessizlik ya....Bu arada geçmiş olsun cnm..

sağol canım,sanırım herkesin işi var,bu hafta yoğunum,haftaya daha çok olurum sanırım burda
bu arada mısra,pazar günü yaptığın cicileri gördüm,yemede yanında yat,canım kurabiyelerin üstüne kedi suratı nasıl yaptın,damla çikolatasımıydı:uhm:

Aynen canım... Bende ama bağımlılık yaptı burası kopamıyorum da...mirmirmirmir

Öncelikle teşekkür ederim cnm.O kurabiyeler aslında fok balığı:)
Damla çikolataları hamura şekil verdikten sonra içeri doğru bastırdım öylece piştiler.

Soğuduktan sonra ,önce kafalarına fırçayla pudra şekeri serpiştirdim,sonra benmari usulü erittiğim bitter çikolataya kürdanı batırıp kaş ve bıyık yaptım.

mısracığım sana hayranım ya,çok beceriklisin inanki,kek-kurabiye dükkanı açsan eminim ki çok müşterin olur,hiç aklıma gelmez yani,benmari usulü ertip kaş,bıyık yapmak,birde üşünmeden tek tek yapıyorsun,ya bu arada dün aceleyle baktım,iş yerinden göremiyorum biliyosun okula gitmiştim,kk ya bir bakayım dedim ,çok güzel olmuş fok balıkların canım ya,canım un kurabiyesi değil mi o gördüğüm

Evet cnm un kurabiyesi tadında biraz sert pastanede satılanlar gibi.

Dirimcim kısmet olursa yaz sonunda bir yer açacağım :)))

Canlarım ben yemeğe gidiyorum,yemek sonrasında çocukları sinemaya götüreceğiz ben görevlendirilebilirim.

Evet cnm un kurabiyesi tadında biraz sert pastanede satılanlar gibi.

Dirimcim kısmet olursa yaz sonunda bir yer açacağım :)))
canım açmaman bir hata olur yani,kesinlikle dün gördüklerimden sonra,şok :1shok: geçirdim,kimbilir daha neler yapıyosun,böyle bilindik tariflerden ziyade kafana göre koyup,şekil verip yapıyosun,farklı olan şeyleri severim a.s
inşallah kendi adıma konuşayım,bende senin gibi olurum :Saruboceq:
canım birde rulo kekli pastan vardı,pastadaki rulo kek hazır mı,yada hazır satılıyormu?

geldiim okudum çokta yazmamışınız sessiz burası bugün ya mısra inş seni görevlendirmezler yaa
dirimim geçmiş olsun canımmm
yasmin hoşbuldum iim sen nasılsın nasıl olmuştu akşamki yaptığın ein beğendimi

Slm cnm iim bende...Evet beğendi,beğendi...tarifini de verdim,yemek tarifleri bölümünde...

yasmin ne yaptıki bakem :jeyyar:,ben de dün börek yaptım,birden misafir çıktı yerimseniben

yasmin ne yaptıki bakem :jeyyar:,ben de dün börek yaptım,birden misafir çıktı yerimseniben

Cnm abartı bişi yapmadım valla. Mısraa'nın o kuskuslusundan yaptımkaydirigubbakcemile2
Bir de iki renkli kurabiye yaptım. Bugün akşam için de bamya yemeği yaptım

dirim kendiniz içinmi yapmıştın yoksa misafiremi yaptın böreği ellerine sağlık güzel olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…