sağol canım,nasılsıngünaydın kızlaar geçmiş olsun dirim..
sağol canım,nasılsın
yasmink günaydın canım,topik sessizleşmiş -tatlicadiarzu-
Evet cnm...Bu ne sessizlik ya....Bu arada geçmiş olsun cnm..
sağol canım,sanırım herkesin işi var,bu hafta yoğunum,haftaya daha çok olurum sanırım burda
bu arada mısra,pazar günü yaptığın cicileri gördüm,yemede yanında yat,canım kurabiyelerin üstüne kedi suratı nasıl yaptın,damla çikolatasımıydı:uhm:
bende öyleyim,çalıştığım yerde çok bi muhabbetim yok,burası bana ilaç gibi geliyor :1rolleyes::asigim:Aynen canım... Bende ama bağımlılık yaptı burası kopamıyorum da...mirmirmirmir
sağol canım,sanırım herkesin işi var,bu hafta yoğunum,haftaya daha çok olurum sanırım burda
bu arada mısra,pazar günü yaptığın cicileri gördüm,yemede yanında yat,canım kurabiyelerin üstüne kedi suratı nasıl yaptın,damla çikolatasımıydı:uhm:
mısracığım sana hayranım ya,çok beceriklisin inanki,kek-kurabiye dükkanı açsan eminim ki çok müşterin olur,hiç aklıma gelmez yani,benmari usulü ertip kaş,bıyık yapmak,birde üşünmeden tek tek yapıyorsun,ya bu arada dün aceleyle baktım,iş yerinden göremiyorum biliyosun okula gitmiştim,kk ya bir bakayım dedimÖncelikle teşekkür ederim cnm.O kurabiyeler aslında fok balığı:)
Damla çikolataları hamura şekil verdikten sonra içeri doğru bastırdım öylece piştiler.
Soğuduktan sonra ,önce kafalarına fırçayla pudra şekeri serpiştirdim,sonra benmari usulü erittiğim bitter çikolataya kürdanı batırıp kaş ve bıyık yaptım.
mrb kızlar nasılsınız ben bi okuyup geleyim yazdıklarınızı
mrb kızlar nasılsınız ben bi okuyup geleyim yazdıklarınızı
canım açmaman bir hata olur yani,kesinlikle dün gördüklerimden sonra,şok :1shok: geçirdim,kimbilir daha neler yapıyosun,böyle bilindik tariflerden ziyade kafana göre koyup,şekil verip yapıyosun,farklı olan şeyleri severim a.sEvet cnm un kurabiyesi tadında biraz sert pastanede satılanlar gibi.
Dirimcim kısmet olursa yaz sonunda bir yer açacağım :)))
tamam canım görüşürüzCanlarım ben yemeğe gidiyorum,yemek sonrasında çocukları sinemaya götüreceğiz ben görevlendirilebilirim.
geldiim okudum çokta yazmamışınız sessiz burası bugün ya mısra inş seni görevlendirmezler yaa
dirimim geçmiş olsun canımmm
yasmin hoşbuldum iim sen nasılsın nasıl olmuştu akşamki yaptığın ein beğendimi
Canlarım ben yemeğe gidiyorum,yemek sonrasında çocukları sinemaya götüreceğiz ben görevlendirilebilirim.
yasmin ne yaptıki bakem :jeyyar:,ben de dün börek yaptım,birden misafir çıktı yerimsenibengeldiim okudum çokta yazmamışınız sessiz burası bugün ya mısra inş seni görevlendirmezler yaa
dirimim geçmiş olsun canımmm
yasmin hoşbuldum iim sen nasılsın nasıl olmuştu akşamki yaptığın ein beğendimi
yasmin ne yaptıki bakem :jeyyar:,ben de dün börek yaptım,birden misafir çıktı yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?