Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

bamyaaa çok severiz bizzz canım istedi bende akşama yapsammı acaba ayy çok severim yaaa

Tatlım o pasta masada gördüğün yapımı en kolay olan :))))))
Rulo kek hazır ,içinin kremasınıda hazır kullandım yorgunluktan titriyordu bacaklarım .Sütü ölçmeden koyduğum için sıvı olmuş :)

cssa canım misafirim geldi birden habersiz,yufkam vardı börek yaptım hemen
yasmin kuskus mu yaptın,ben çok duydum ama nasıl yapıldığını bilmiyorum şahsen
mısra canım ya,en kolayıydı demek ama çok hoş duruyor kesinlikle ya maşallah süpersin inan

Son düzenleme:

Cnm kuskuslunun tarifi mısraa'ya ait...Aslında baya kolaymış... 1 poşet kuskusu haşladım,soğuduktan sonra içine garnitür,mısır,turşu,sosis doğradım.Yarım kavanoz kadar mayonez göz kararı da yoğurt koydum...Rus salatasının kuskuslusu oldu valla.Bu pratik meze tarifi için Mısracım teşekkürler bir kez daha...a.s.

Beğenmenize sevindim cnm,afiyet olsun.Gerçekten çok pratik :)

tavuk muuu şaşırdıımm hiç duymamıştım yasmmin haşlayıpmı koyuyosun

Hayır canım.ilk önce soğanları atıyorum,onlar şöle pembeleşinceye kadar kavuruyorum.Sonra kuşbaşı doğradığım tavukları atıyorum.Onlarda iyice kızariyor.En sonda bamyaları atıyorum.Bamyaları ben hazırlamıştım buzluk için domatesli limonlu.Ondan domates koymadım bir daha.Daha sonra da kaynar su koyuyorum göz kararı kaynadıktan sonra afiyetle yiyorsun cnm...kaydirigubbakcemile2

Yap yap :) Bende az tavuk koydum içine,daha bir lezzetli oluyor...

Rahmetli anneanem tavuk koyardı.
Yemek içinde et seviyorsanız güzel bir lezzet.
Ben yemeğin içinde et sevmem herşeyi tek yerim.
Kıymayı sadece köftede kullanırım,pirzolayı tek kızartırım,tavuktan içine bişey karıştırmadan tek yemek yaparım

hmm bende soğanı kavuruyorum domatesi koyup onuda kavuruyorum daha sonra bamyaları koyuyorum bamyaları koyduktan sonra çok azıcık dikkat ederek karıştırıyorum dağılmasın diye daha sonra suyunu ekliorum ve yarım limon suyu sıkıyorum içine ağzı açık yüksek ateşte 10 15 dakika pişiriyorum daha sonra kapağını hafif kapatım altını kısıyorum biraz da öle pişiriyorum bu kadar sonrada hepsi bitene kadar eşimde bende kalkmıoruz masadan:)

Ben de alışmışım...Tek başına yemek sevmem..İlla et olacak..Annemden geçti sanırım.

kaydirigubbakcemile3 Bizde yanınada soğan kesiyorum valla.Ben de eşim de tam bir soğan delisiyizkaydirigubbakcemile3

canım ilginç bamyanın içine yavuk bilmiyordum hiç,annemde kuşbaşı yapar,sanırım onu herkes bilir,mısracığım ben etin her türlüsünü severim patates yemeğine,kuru fasulyeye felan kemikli et çok hoşuma gider,ama patates yemeğine tavuk felan doğramam,bende tavuğu sulu bir yemek içinde sevmiyorum,en çok fırında olanını seviyorum

Evet çokkk fazla oluyor küçük bir paketten bile.O masadaki servis tabağım hem çok büyük hem de çok çukur,30 kişiye yetti arttı bile

İki kişi için 3 te 1 paket yeterli bence

Evet.Bende aldandım;ama aslında iyi de oldu.Yemek masrafından kurtulduk işyerinde...Hemde hafif.

Valla biz kırmızı et fazla yemiyoruz.Yakında gıdaklarsak şaşırmam:) Tavuğu bir de eşim yapar süperrr. Onun da tarifini vereyim kızlarkaydirigubbakcemile3

Tavuk göğüslerinin içine 3-4 diş sarımsakları ezip atıyorsunuz.Ayrıca az yağ,kekik,tuz ve çok az da beyaz şarap koyuyorsunuz.Yaklaşık yarım saat buzdolabında bekliyor tavuklar bu karışımın içinde.Daha sonra kızartıyorsunuz ve afiyetlennnn yiyiyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…