Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ay ay süper ya eşin becerikliymiş,kızlar bende size eşimin makarna tarifini verebilirim kaydirigubbakcemile2,benim eşim biliyor da bilmez,bilir ama hiç yaptığını görmedim valla klava:bir kere makarnadan farklı olarak yeşil biber ve patlıcanın kurusu,haşlayıp,yağda kızartıyor,içina azcık salça,pul biber(biber acı olduğu için atmıyor)kavurduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt,yufkayla güzel oluyor,okul hayatı boyunca bir bunu,birde makarna yapmış -tatlicadiarzu-
canım bende tavuğu çok severim ya :asigim:

Eşim maşallah bana çok yardım eder canım.Ton balıklı sandviç,salata,bu tavuk,kızartma çok güzel yapar. Bir de Amerika'da yaşarken İtalyan rest.'da yöneticilik yapmış.Ondan dolayı İtalyan mutfağını da bayaaaa bilir.. Senin eşinin yaptığı yeşil biber ve patlıcan kurusu kızartmasını çok severim bencokacimcoook

canım bende onu eşimden öğrendim bilmiyordum,patlıcan kurusunun yemeğide güzel oluyor,kısacası ben kurutulmuş besinlerden yapılan yemekleri çok severim,fasulye,dolmalık biber,patlıcan vs...

Son düzenleme:
canım bende onu eşimden öğrendim bilmiyordum,patlıcan kurusunun yemeğide güzel oluyor,kısacası ben kurutulmuş besinlerden yapılan yemekleri çok severim,fasulye,dolmalık biber,patlıcan vs...

Cnm annem acı biberide kurutuyor.O da çok güzel oluyor.üstüne de sarımsaklı yoğurt dökeceksin...Ohhhhkaydirigubbakcemile2

Ben kızartma yemiyorum yaşam prensibi olarak.Kuru biberi haşlayıp,1 yemek kaşığı yağda domates ve sarımsakla sotelerim.En kızartılmış yemeğim budur :)

Cnm annem acı biberide kurutuyor.O da çok güzel oluyor.üstüne de sarımsaklı yoğurt dökeceksin...Ohhhhkaydirigubbakcemile2
canım acı biber dediğin,kırmızı biberler mi?
Ben kızartma yemiyorum yaşam prensibi olarak.Kuru biberi haşlayıp,1 yemek kaşığı yağda domates ve sarımsakla sotelerim.En kızartılmış yemeğim budur :)
canım bizde ondan bahsettik,biber ve patlıcan kurusunu haşlayıp,azcık yağda salça ile kavuruyoruz.üzerine sarımsaklı yoğurt,sevgili eşim domates yemiyor,geçen nohut yemeğini yaparken içine dondurucudan azcık kırmızı biber attım,domates sandı,az daha yemiyordu,yemin ettirdi klava:

Canım yeşil acı biberlerle kırmızılar...Karışık yani

hadi biraz sohbet edelim kaydirigubbakcemile2
kızlar store perde kullanan vardı sanki aranızda,yasmin hatta senin salonu görmüştüm,resmini koymuştun,katlamalıyı kaç parça yaptırdınız,biz üç parça yaptıracağız ama ayrık ayrık durur sanki fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…