Valla biz kırmızı et fazla yemiyoruz.Yakında gıdaklarsak şaşırmam:) Tavuğu bir de eşim yapar süperrr. Onun da tarifini vereyim kızlarkaydirigubbakcemile3
Tavuk göğüslerinin içine 3-4 diş sarımsakları ezip atıyorsunuz.Ayrıca az yağ,kekik,tuz ve çok az da beyaz şarap koyuyorsunuz.Yaklaşık yarım saat buzdolabında bekliyor tavuklar bu karışımın içinde.Daha sonra kızartıyorsunuz ve afiyetlennnn yiyiyorsunuz....
yemek muhabbeti üzerine hepinize afiyet olsun kızlar
ay ay süper ya eşin becerikliymiş,kızlar bende size eşimin makarna tarifini verebilirim kaydirigubbakcemile2,benim eşim biliyor da bilmez,bilir ama hiç yaptığını görmedim vallaklava:bir kere makarnadan farklı olarak yeşil biber ve patlıcanın kurusu,haşlayıp,yağda kızartıyor,içina azcık salça,pul biber(biber acı olduğu için atmıyor)kavurduktan sonra üzerine sarımsaklı yoğurt,yufkayla güzel oluyor,okul hayatı boyunca bir bunu,birde makarna yapmış -tatlicadiarzu-
canım bende tavuğu çok severim ya :asigim:
yemek muhabbeti üzerine hepinize afiyet olsun kızlar
canım bende onu eşimden öğrendim bilmiyordum,patlıcan kurusunun yemeğide güzel oluyor,kısacası ben kurutulmuş besinlerden yapılan yemekleri çok severim,fasulye,dolmalık biber,patlıcan vs...Eşim maşallah bana çok yardım eder canım.Ton balıklı sandviç,salata,bu tavuk,kızartma çok güzel yapar. Bir de Amerika'da yaşarken ıtalyan rest.'da yöneticilik yapmış.Ondan dolayı ıtalyan mutfağını da bayaaaa bilir.. Senin eşinin yaptığı yeşil biber ve patlıcan kurusu kızartmasını çok severim bencokacimcoook
canım bende onu eşimden öğrendim bilmiyordum,patlıcan kurusunun yemeğide güzel oluyor,kısacası ben kurutulmuş besinlerden yapılan yemekleri çok severim,fasulye,dolmalık biber,patlıcan vs...
canım acı biber dediğin,kırmızı biberler mi?Cnm annem acı biberide kurutuyor.O da çok güzel oluyor.üstüne de sarımsaklı yoğurt dökeceksin...Ohhhhkaydirigubbakcemile2
canım bizde ondan bahsettik,biber ve patlıcan kurusunu haşlayıp,azcık yağda salça ile kavuruyoruz.üzerine sarımsaklı yoğurt,sevgili eşim domates yemiyor,geçen nohut yemeğini yaparken içine dondurucudan azcık kırmızı biber attım,domates sandı,az daha yemiyordu,yemin ettirdiBen kızartma yemiyorum yaşam prensibi olarak.Kuru biberi haşlayıp,1 yemek kaşığı yağda domates ve sarımsakla sotelerim.En kızartılmış yemeğim budur :)
canım acı biber dediğin,kırmızı biberler mi?
canım bizde ondan bahsettik,biber ve patlıcan kurusunu haşlayıp,azcık yağda salça ile kavuruyoruz.üzerine sarımsaklı yoğurt,sevgili eşim domates yemiyor,geçen nohut yemeğini yaparken içine dondurucudan azcık kırmızı biber attım,domates sandı,az daha yemiyordu,yemin ettirdiklava:
Canım yeşil acı biberlerle kırmızılar...Karışık yani
ay ya olsada yesek -tatlicadiarzu-
:çok üzgünüm:
slm kızlar naber
mısra canımm yaptıkların harika yaaaaaaaaaa
Hoşgeldin cnm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?