Saol cnm tarifleri göndermeye çalışıyorum özelden kardeşine
hadi biraz sohbet edelim kaydirigubbakcemile2
kızlar store perde kullanan vardı sanki aranızda,yasmin hatta senin salonu görmüştüm,resmini koymuştun,katlamalıyı kaç parça yaptırdınız,biz üç parça yaptıracağız ama ayrık ayrık durur sanki fisfisfis
hoşbuldum canım sen nasılsın, sağlam yemek muhabbetleri bugün topikte gaaliba
canım store 3.parça oldu.üzerine bu hafta katlamalı perde yaptıracağız.canım katlamalıyıda 3 parça yaptırırsam,kötü mü durur.çaresi yok mu ya :çok üzgünüm:
Evet şekerim benim tüm evim neredeyse katlamalı ve stor...Sadece mutfağımda ve yatak odamda kullanmadım..Valla tam hatırlamıyorum;ama sanırım tüm evin perdelerini 2 milyara yaptırmıştık.Benden sana tavsiye sakın üç parça halinde yaptırtma ben çok pişmanım.Çünkü fonlar bastırıyor kenardan ve bi tarafı kalkık gösteriyor..
hoşgeldin canım,hazırlıklar nasıl gidiyorSelam kızlar ben geldim
nasılsınız bugun?
meraba kızlarr herkese iyi mesailerr akşam olsa da gitsek yaa
hoşgeldin canım,hazırlıklar nasıl gidiyor
Selam kızlar ben geldim
nasılsınız bugun?
hoşgeldin canım nasılsın?
canım store 3.parça oldu.üzerine bu hafta katlamalı perde yaptıracağız.canım katlamalıyıda 3 parça yaptırırsam,kötü mü durur.çaresi yok mu ya :çok üzgünüm:
hoşbulduk canım
iyiyim saol canım sen nasılsın? nasıldı dunku yemekler:)
ay ya ağzımdan kaptın :Saruboceq:
bugün misafirliğe gidiyoruz,yarında evde yokuz,eve gidip ayaklarımı uzatmak,tv'nin başında yemek yemek istiyorum ya :Saruboceq:
neyseki perşembe tatil :dance:
Valla beğendi...Sınıfı geçtim yanisnn nasıl gidiyor hazırlıklar??
mutlaka begenmiştir zaten guzel oldugundan emindim bende,ellerine sağlık canım
benim hazırlıklar iyi işte dirime dediğim gibi yarın memlekete gidip davetıye dagıtcam sonra nikah şekerlerimi ve kına keselerımı yapıcam yani arkadasımla yapıcam o becerıklıdırde:)
5-6 gün sonra geri gelicem inşallah sonrada eşyalar gelmeye başlıcak zaten
Teşekkürler cnm..Ay ne güzel cnm ya..Zevklidir yapması...Bizde annemlerle para yapmıştık.Nikahta atmak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?