Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

meraba kızlarr herkese iyi mesailerr akşam olsa da gitsek yaa

Evet şekerim benim tüm evim neredeyse katlamalı ve stor...Sadece mutfağımda ve yatak odamda kullanmadım..Valla tam hatırlamıyorum;ama sanırım tüm evin perdelerini 2 milyara yaptırmıştık.Benden sana tavsiye sakın üç parça halinde yaptırtma ben çok pişmanım.Çünkü fonlar bastırıyor kenardan ve bi tarafı kalkık gösteriyor..

canım store 3.parça oldu.üzerine bu hafta katlamalı perde yaptıracağız.canım katlamalıyıda 3 parça yaptırırsam,kötü mü durur.çaresi yok mu ya :çok üzgünüm:

meraba kızlarr herkese iyi mesailerr akşam olsa da gitsek yaa

ay ya ağzımdan kaptın :Saruboceq:
bugün misafirliğe gidiyoruz,yarında evde yokuz,eve gidip ayaklarımı uzatmak,tv'nin başında yemek yemek istiyorum ya :Saruboceq:
neyseki perşembe tatil :dance:

hoşgeldin canım,hazırlıklar nasıl gidiyor

hoşbulduk canım
hazırlıklar iyi gidiyo
yarın memlekete gidicem ve davetıyelerımı dagıtıcam
ve sonrada nikah şekerlerimi ve kına keselerimi yapıcam:lepi:
böylece el oyalayan kısımları bitmiş olacak hazırlıkların
sen nasılsın ?

canım store 3.parça oldu.üzerine bu hafta katlamalı perde yaptıracağız.canım katlamalıyıda 3 parça yaptırırsam,kötü mü durur.çaresi yok mu ya :çok üzgünüm:

Canım valla sen bilirsin.Storun 3 parçaysa 3 parça yaptırt zaten.Eğer fon olmayacaksa iyi durabilir.Benim böyle duruyor...

AMİN ARKADASLAR BU ARADA HOSBULDUM:)) Sizede en guzel dileklerimi sunar mutluluk evınızden hıc eksık olmasın isterım.İyi günler.

ay ya ağzımdan kaptın :Saruboceq:
bugün misafirliğe gidiyoruz,yarında evde yokuz,eve gidip ayaklarımı uzatmak,tv'nin başında yemek yemek istiyorum ya :Saruboceq:
neyseki perşembe tatil :dance:

evet ya perşembe tatili iyi geldi yatıcamm uyucam öğlene kadarrkaydirigubbakcemile2

Valla beğendi...Sınıfı geçtim yani snn nasıl gidiyor hazırlıklar??

mutlaka begenmiştir zaten guzel oldugundan emindim bende,ellerine sağlık canım
benim hazırlıklar iyi işte dirime dediğim gibi yarın memlekete gidip davetıye dagıtcam sonra nikah şekerlerimi ve kına keselerımı yapıcam yani arkadasımla yapıcam o becerıklıdırde:)
5-6 gün sonra geri gelicem inşallah sonrada eşyalar gelmeye başlıcak zaten

Teşekkürler cnm..Ay ne güzel cnm ya..Zevklidir yapması...Bizde annemlerle para yapmıştık.Nikahta atmak için

Teşekkürler cnm..Ay ne güzel cnm ya..Zevklidir yapması...Bizde annemlerle para yapmıştık.Nikahta atmak için

evet arkadasımda para da yapıcam sana dıyo şöle gelinin başından atmak için bereket oluyomuş sanırım
bende yap dedim tabi içinden gelıyosa
kendsii benden daha hevesli sağolsunkaydirigubbakcemile3
nikah şekerlerini ve keseleri biz yapalım hem anı olmuş olur guzel muhabbet edılır hemde emeğim geçmiş olur benım için dah aozel olur dıye düşündüm
aa bu arada fiyatıda düşündüm tabi daha uygun oluyokaydirigubbakcemile3

pınarcım selam hoşgeldın
romantık ve duygusal fılm seyretmek ıstıyosan ben
ps: I love you
öneriyorum
benim romantık fılm sevmeyen nişanlım bile etkilenmişti filimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…