evet arkadasımda para da yapıcam sana dıyo şöle gelinin başından atmak için bereket oluyomuş sanırım
bende yap dedim tabi içinden gelıyosa
kendsii benden daha hevesli sağolsunkaydirigubbakcemile3
nikah şekerlerini ve keseleri biz yapalım hem anı olmuş olur guzel muhabbet edılır hemde emeğim geçmiş olur benım için dah aozel olur dıye düşündüm
aa bu arada fiyatıda düşündüm tabi daha uygun oluyokaydirigubbakcemile3
pınarcım selam hoşgeldın
romantık ve duygusal fılm seyretmek ıstıyosan ben
ps: I love you
öneriyorum
benim romantık fılm sevmeyen nişanlım bile etkilenmişti filimden
bende çok beğenmiştim bu filmi.Eşim yokken izlemiştim.Sonra ısrarlarıma rağmen DVD alıp izlemiştik.Çok etkilenmiştimsenağlama
evet çok etkileyici bi filmdi biz sinemada seyretmiştik
bikerede benım ıstedıgım fılme gıdelım demiştim yıllar sonrakaydirigubbakcemile3
ama ıkımızde çok etkılendık filmden
yasmıncım kutucuklar kullandıgını ziçin 700 tutmuştur
biz tüllü boncuklu bişeler yapcaz en fazla nikah şekerleriyle bırlıkte 100 tutcak sanırım
Olabilir canım.Biz yaptırttık zaten.Ben yetişemezdim açıkcası hem çalışıp hem de onları yapmaya.Annem mahvoldu zatenn yetiştireyim derken. Ona da yıkmak istemedim.Ama el emeği işte ne güzel...
ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgunum
temizlik falan
belim agrıdı inanın.geçmişi bir okuyayım.
canım senin de az kaldı artık,eşine doğum günü için nasıl süpriz yapacağını belirledin mi?hoşbulduk canım
hazırlıklar iyi gidiyo
yarın memlekete gidicem ve davetıyelerımı dagıtıcam
ve sonrada nikah şekerlerimi ve kına keselerimi yapıcam:lepi:
böylece el oyalayan kısımları bitmiş olacak hazırlıkların
sen nasılsın ?
anladım canım sağol,ben fonda düşünüyordum ya :çok üzgünüm:Canım valla sen bilirsin.Storun 3 parçaysa 3 parça yaptırt zaten.Eğer fon olmayacaksa iyi durabilir.Benim böyle duruyor...
sağol canım,aramıza hoşgeldinAMİN ARKADASLAR BU ARADA HOSBULDUM:)) Sizede en guzel dileklerimi sunar mutluluk evınızden hıc eksık olmasın isterım.İyi günler.
kaydirigubbakcemile2:dance:evet ya perşembe tatili iyi geldi yatıcamm uyucam öğlene kadarrkaydirigubbakcemile2
canım senin de az kaldı artık,eşine doğum günü için nasıl süpriz yapacağını belirledin mi?
evet hayatım çok az kaldı göz açıp kapayıncaya geçer artık bugunler
canım sanırım once salonda düğünün sonlarına yakın aileler kaldıgı zaman yani bi pasta kesitircem
sonra evede düğün günü dolaba pasta götürücem yani kardeşimden rıca edıcem bunu:) bıde yalnızkutlıcam
sonra istediği bi hediye alıp yıne önceden eve koymak şartıyla hediyesini vericem
bi gecede bu kadar süpriz yeter dımı en büyük hediyeyi veriyorum aslında onun nüfusuna geçiyorum o günkaydirigubbakcemile3
canım senin de az kaldı artık,eşine doğum günü için nasıl süpriz yapacağını belirledin mi?
canım sanırım once salonda düğünün sonlarına yakın aileler kaldıgı zaman yani bi pasta kesitircem
sonra evede düğün günü dolaba pasta götürücem yani kardeşimden rıca edıcem bunu:) bıde yalnızkutlıcam
sonra istediği bi hediye alıp yıne önceden eve koymak şartıyla hediyesini vericem
bi gecede bu kadar süpriz yeter dımı en büyük hediyeyi veriyorum aslında onun nüfusuna geçiyorum o günkaydirigubbakcemile3
düğün tarihi anlamlı olmuş,ikisi birden çıkar işte:jeyyar:
anladım canım sağol,ben fonda düşünüyordum ya :çok üzgünüm:
sağol canım,aramıza hoşgeldin
kaydirigubbakcemile2:dance:
düğün tarihi anlamlı olmuş,ikisi birden çıkar işte:jeyyar:
evet
tesadüf oldu ama anlamlı oldu
dünde kuzenımın doğum gunuydu nişanlısı süpriz nikah planlamış evlenmişlerkaydirigubbakcemile3
düğünleri temmuzdaydı
çok hoşuma gitti benimkaydirigubbakcemile3
Ne güzel bir doğum günü hediyesi...ben ne alsam acaba:uhm:
ne renk:jeyyar:kaydirigubbakcemile3Ben fonları çıkartmayı düşünüorum.Satayımkaydirigubbakcemile3
Ne güzel bir doğum günü hediyesi...ben ne alsam acaba:uhm:
ben kendı sonumu hazırlıcam ve playstatıon alıcamkaydirigubbakcemile3
iyiymiş,kırmızı koltuklarıma da uyar:jeyyar:Acı kahve
iyiymiş,kırmızı koltuklarıma da uyar:jeyyar:
ben kendı sonumu hazırlıcam ve playstatıon alıcamkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 bende öyle düşünüyordum;ama eşimden daha fazla oynadığım kesinkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?