Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Evet canım orası öyle.Bizim nikah şekerlerimiz ve kına gecesinde dağıttığımız kalpli kutucukların içine kına koymuştuk.700 tutmuştu..

pınarcım selam hoşgeldın
romantık ve duygusal fılm seyretmek ıstıyosan ben
ps: I love you
öneriyorum
benim romantık fılm sevmeyen nişanlım bile etkilenmişti filimden

bende çok beğenmiştim bu filmi.Eşim yokken izlemiştim.Sonra ısrarlarıma rağmen DVD alıp izlemiştik.Çok etkilenmiştimsenağlama

bende çok beğenmiştim bu filmi.Eşim yokken izlemiştim.Sonra ısrarlarıma rağmen DVD alıp izlemiştik.Çok etkilenmiştimsenağlama

evet çok etkileyici bi filmdi biz sinemada seyretmiştik
bikerede benım ıstedıgım fılme gıdelım demiştim yıllar sonrakaydirigubbakcemile3
ama ıkımızde çok etkılendık filmden
yasmıncım kutucuklar kullandıgını ziçin 700 tutmuştur
biz tüllü boncuklu bişeler yapcaz en fazla nikah şekerleriyle bırlıkte 100 tutcak sanırım

Olabilir canım.Biz yaptırttık zaten.Ben yetişemezdim açıkcası hem çalışıp hem de onları yapmaya.Annem mahvoldu zatenn yetiştireyim derken. Ona da yıkmak istemedim.Ama el emeği işte ne güzel...

ben geldim kızlar nasılsınız
ben yorgunum
temizlik falan
belim agrıdı inanın.geçmişi bir okuyayım.

Olabilir canım.Biz yaptırttık zaten.Ben yetişemezdim açıkcası hem çalışıp hem de onları yapmaya.Annem mahvoldu zatenn yetiştireyim derken. Ona da yıkmak istemedim.Ama el emeği işte ne güzel...

işte boş gezenin boş kalfası olunca vakıt bulunuyokaydirigubbakcemile3
herşeyde bi hayır varmış demekki allah nikah düğün işleriyle ugraşayım dıye bana bu aralar iş nasip etmiyo
bakalım nasıl olcak
bakıcamşakkıdı

canım senin de az kaldı artık,eşine doğum günü için nasıl süpriz yapacağını belirledin mi?

Canım valla sen bilirsin.Storun 3 parçaysa 3 parça yaptırt zaten.Eğer fon olmayacaksa iyi durabilir.Benim böyle duruyor...

anladım canım sağol,ben fonda düşünüyordum ya :çok üzgünüm:

AMİN ARKADASLAR BU ARADA HOSBULDUM:)) Sizede en guzel dileklerimi sunar mutluluk evınızden hıc eksık olmasın isterım.İyi günler.
sağol canım,aramıza hoşgeldin
evet ya perşembe tatili iyi geldi yatıcamm uyucam öğlene kadarrkaydirigubbakcemile2
kaydirigubbakcemile2:dance:

Ben fonları çıkartmayı düşünüorum.Satayımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…