Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ayy çok komik teo yaaa Rabbim senide güldürsün canım
canım ben bi tüpü sürüodum beş dakika sonra diğer tüpü sürüodum ve üzerine streç filmle kapatıodum sonra çamaşırımı giyiyodum 1 saat falan da öle bekliodum sonra his falan kalmıodu ben memnundum canım ama bırakmak zorunda kaldım böle kullan eminim etkili olcaktır

amaan rezillik diz boyuydu bugün neyse aslında kullanmasam da olur ya acısına dayanabildiğmi düşünüyorum ne dersin

canım acısına katlanıosan kullanma ama ben gayet memnundum vallahi sen bilirsin canım
haktan hoşgeldin nasılsın

iyiyim canlar
birileri emla kremden bahsedıyo sanırımkaydirigubbakcemile3
aldım beklıyo dugunden 3 gun once yapmayı planlıyorum inşallah işe yarar :Saruboceq:

teologcum inşallah dedıgın gıbı bendede işe yarar
css canım ben epilasyon için düşünüyorum ağda için şimdiye kadar hiç yapmamıştımda
ilk defa yapcam inşallah işe yarar emla yı duyduktan sonra bı rahatlama geldı banakaydirigubbakcemile3

ben önceden çok kullandım yarıo ama düzgün kullanırsan sen nasıl kullancaksın canm

haktnn cnm inan bir kez al ondan sonrası gelir şimdi her ay iki senedir kendim alabiliyorm cok şükür ilk 3 ay kuaföre gittim cünkü ben hiç almamıştım sonrasında alıştım bir de agda gercekten azaltıyor ve zayıflatıyor kesinlikle tavsiye ederim

hayatım evet ağda çok rahatlık ama ben kendım yapamam gıbı gelıyo
hele emla kremı duymasam yıne çok cesaretlı olamazdım
cssa cım ben burda sıtede anlattıkları gıbı kullanıcam tabaka halınde surup ustunu streç le kapatıcam sanırım öyle yapıcam

hadi bakalımm

bu emla nasıl birşey ya
ben hiç kullanmadım.

canım anestezik bi krem bende bu sıte sayesınde oğrendım benden başka herkes bılıyomus meger kaydirigubbakcemile3
herkesın dediğine göre uyuşturuyo ve boylece çok rahat epilasyon yapıyosun
bende aldım denicem ama dugunden 3 gun once yapıcam
bakalım 100 kişiden 97 si işe yarıyo diyo:lepi:

haktancım ben bi tüpü sürüodum 5 dakika bekle 5 dakikadan sonra diğer bi tüpü sür streçle kapla 1 saat bekle ben böle kullanıodum ve etkilide oluodu sen nasıl yapcaksın
çakırım uyuşturucu bi krem gibi düşün canım epilasyon için

hayatım o zaman bende öyle denerim
sen sadece bikini bölgenemı kullandın?

evet canım sadece özel bölgeye yaptım diğerlerine gerek yok die düşünüorum canım

evet canım sadece özel bölgeye yaptım diğerlerine gerek yok die düşünüorum canım

evet bende öyle düşünüyorum bacaklara dayanabılırım ama sanırsam koltuk altıda zor olur ama dayanılır yaa onada dimi:)
ben bıde kızarıklıkalrdan korkuyorum çok beyazım benCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…