Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yok cnm Allah isteyenlere versin.Necmaddi nede manevi olarak hazır değilim değiliz.Hayatımız altüst olur ((((2 yıl sonra düşünüyoruz tabi olursa yaşım epeyce ilerde olacak

hayırlısı artık cnm ya sırf maddiyat yüzünden bizde 2 sene cocuk planlamıyoruz seni çok ii anlaıyorum manevi olarak da acıkcası hemen hazır hissetmiyorum

hemeenn kapıorum hemde uçarak kapıorum onu hayırlısı hepimiz için canım
hadi çık yarın görüşürüz

kızlar bana müsade
yarrın i,nşalalh daha güzel sohbetlerle görüşmek dileğiyle hepininiz öpüyorum

Son düzenleme:
çakırcım ya test var evde ama daha erken die düşünüp yapmıorum koçiş yap yap dio ama ben sanırım cesaret edemiorum canım ya bilmiorumki beklicem biraz daha pazar günü regl günüm

canım sölemesi ayıp agda yaptım hayrete ettim kendime ilk ez bu kadar cabuk bitirdim malum bölgeyi yaptım da

kız ne hız bu böle aa şaşırdım vallahi

sırnaşık şey vallaha ben de şaşırdım o yüzden izin isteyip cıkmıştım kk dan bak sana ne anlatıcam bugün emla krem almak için dr a gittim salak doktor ne dese beğenirsin teşhise agda mı yazayım kıpkırmızı oldum sizi bilirsiniz dedim artık peki memnunmusun işe yarıyormu dedi ben dedimki işe yaramasa neden alayımki dedim sonra dediki emlenın yanına elma da istermisin yooo ondan her yerde var dedim ilk defa da afedersin böle gerzek dr la karşılaştım aklıma gelmişken anlatayım dedim

hahhaha ay ne güldümm yaaa gerzekk şakacııı
bende kullandım epey emladan ama şu ara bebiş istioruz ya bıraktım belki bi zararı vardır kimyasal die ama işe yarıodu bende sende de yarıomu kaç tüp kullanıosun bi seferde ve nasıl kullanıosun

aman o nasıl dokturmuş öyle ya
elma falan
ayıp etmiş bence.

ayy canım kusura bakma görmedim gercekten 2 tüp kullandım ama acıkcası cok işe yaradığını söylemeyeceğim yine acı yine acı ama valla dişimi sıkıp yapıyorum iki tüpü iyice yayıyorum üzerini peçete ile kapatıp çamaşırı giyiyirum onun üzerine boxer 4 5 kez kullandım sadece bir kere işe yaradı

evt cnm ya sanırım ben kullanmasını bilmiyorum
bak sana birşey daha anlatayım gül. iki ark öğretmen odasında konuşuyor bnm eşim wolkswagwn passat tan hoşlanır ben de golf ten ben sohbetin tam ortasında geldim olayı nasıl anladım biliyıormusun bnm eşim pilates ten hoşlanır ben de golften hoşlanırım onu golf sopasıyla hayal ettim elşini de pilates topuyla üzerine oturmuş yaylanırken düşündüm beni bir gülme tuttu olayı yanlış anladığımı fark ettim ama gülmemi tutamadım tabi herkes merak etti bende anlattım hala aklıma geldikçe gülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…