Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet bende öyle düşünüyorum bacaklara dayanabılırım ama sanırsam koltuk altıda zor olur ama dayanılır yaa onada dimi:)
ben bıde kızarıklıkalrdan korkuyorum çok beyazım benCADIARZU

kız senin canın ne kadar tatlıymış ben de canımın kıymetini hiç bilmem aslında bu beden bize emanet kıymetini bilmek lazım ama ben malesef

ben düğün öncesi bacaklarımı kollarımı kuaförde aldırmıştım daha geç çıkıo die güya ama nerdeee her nedense hep geç çıkan sir balayına gittik döneceğimiz gün bi baktım çıkmaya başlamışlar aaaaa şok oldum ama bi daha o kadar erken çıkmadı biliomusun garip bi durumdu yanii
canım 3 gün önce alcakmışsın kalmaz kızarıklık merak etme

ayyy jiletten iyidir hayatım
ertesı gun çıkmasındansa bi hafta bile idare etse kafi benim içinkaydirigubbakcemile3
teologcum canım kıymetli vallakaydirigubbakcemile3 aslına bakarsan çok alerjik bi vucudum var o yuzden sakınıyorum herşeyden malesefki bu yaşıma kadarda hiç agda yapmadım tabıkı dayanılır her acıya ama bu emla benı çok mutlu etttikaydirigubbakcemile3

bende çıkıorum herkese iigeceler
angelim aklımdasın gelirsin die bekledim ama gelmedin filmin inş kolay geçmiştir canımm

iyigeceler canım
bende kaçayım o zaman madem herkes gidiyo bende valızımı hazırlayayım
kızlar ben 5 gun falan yokum sanırsam memlekete gıdıyorum
hepiniz allaha emanet olun görüşmek üzere...:a015:

Tatlım sanırım hazır salça alıyorsun.Ben almıyorum ama şunu önerebilirim.Aldıktan sonra tuzla ,şayet tenekedeyse cam bir kavanoza al.Üstüne bolca zeytinyağı dök ve içine asla ıslak kaşık sokma.

Günaydın kızlarrrrhihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile2:dance:

canım üstüne tuz mu döküyorum,birde hazır salçayı tuzla kaynatanlar var,o zamanda bozulmuyormuş,ama ben yapmasını bilmiyorum,belki ıslak kaşıkta yapmış olabilir,bilemiyorum :çok üzgünüm:

Bak şöyle cnm,salçayı kuru bir kaseye boşalt içine bolca tuz dök,karıştır kavanoza koy.Bu olmazsa sonraki aşamada kaynat diyecektim zaten biliyormuşsun.Kaynatmakta bişey yok ki,koy bir küçük tencereye kısık ateşte kaynat azcık,kavanoza al bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…