Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yaralımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.İyi olmana çok sevindim benim bugün hiç keyfim yok,belirgin bir neden olmaksızın

valla bende bu burada katil olabilirim klava:yaz yaz bitmedi -tatlicadiarzu-

Cakirim, Misraam, Dirimim canlarim benim hosbulduk...Cok ozledim sizi çok
Bugunumuze çok sukur diyelim dimi ?
Alinyazimsin, hosgeldin tatlim, nasilsin ?

Misraam...keske bahar çarpsaydi, daha çabuk atlatiliyor bilirim

Kızlar salya sümük oldum iyice,hastayım -tatlicadiarzu-
hastayım,sinirliyim,yaralım iyi olmana sevindim canım,alınyazımsın nasılsın canım bugün yoktun hiç,angel de gelmiş,canım eşin nasıl oldu,sen nasıl oldun

eşim daha iyice hergün pansumana gidiyor pansuman dönüşü biraz acısı oluyor ama idare ediyor işte bende dün o rahim filmimi çektim ve geberdim yaaa

eşim daha iyice hergün pansumana gidiyor pansuman dönüşü biraz acısı oluyor ama idare ediyor işte bende dün o rahim filmimi çektim ve geberdim yaaa

canım nasıl çok mu zordu,sonucu hemen aldın mı?geçmiş olsun tekraryerimseniben
sen izinlisin değil mi?

canım nasıl çok mu zordu,sonucu hemen aldın mı?geçmiş olsun tekraryerimseniben
sen izinlisin değil mi?

evt dirimcim gerçekten çok zordu ya sonucu bugün aldım bi anormallik varmış tekrar ultrason falan aman ya bıktım bu muayene işlerinden de herşeyden de:-(((

Dirimim kuzum sen niye hastasin yine ?? of ama yaa
Angelim hosgeldin bebem, esinin iyilesmesine sevindim daha da iyi olacak insallah
Demek iyi geçmedi...uzuldum be kuzum...peki ne zaman yapilacak tekrar ??

Aksam ne yesek acep...Mercimek yemegi yapmistim dun aksam bitti...

Bir Derdim Var bolumunu okudum az once, ne konular var ya Allahim...Bende açicam : Esim bebek istiyor yine, nasil vazgeçtirebilirim...
Adam tutturdu, Misirda iken olsun...oldu Allah Allah ya istemiyorum ya...

evt dirimcim gerçekten çok zordu ya sonucu bugün aldım bi anormallik varmış tekrar ultrason falan aman ya bıktım bu muayene işlerinden de herşeyden de:-(((

canım nasıl bir anormallik,söylemediler mi,canım sık dişini azcık,herşey bebiş için a.s
burda birileri sinirimi çok bozuyor,katil olabilirim kötükedihüso

Angelcım hoşgeldin geçmiş olsun.Sorun neymiş tüplerde mi tıkanıklık varmış?

Dirimcim ben hergün senin gibiyim,yapacak birşey yok görmemezlikten ve duymamazlıktan gelmeyi başarıyorum çoğunlukla.

Yaralım ben yoğurt çorbası yapacağım cnm,kociş kıymayı yetiştirirse birde köfte canım çekiyor kaç gündür.Ama köfte muhtemelen yarına kalacak

Kim sinir ediyor seni ?? Yine isyerinde ki o soguk insanlar mi yoksa ??

Ay...butun sinirlerim bosaldi...Kuma diye bir konu açilmis okudum...Adam çocugu olmuyor diye kuma getiricem demis, bize soruyor napsam ki diye...Ya boyle soru sorulur mu sizce ?

Ben belki yesil fasulye yaparim bilmiorum ya...

Ha bir konu daha vardi, kaynanayla yasayan, gunduz o isi yaparken kaynanan kapiya vurmadan girmis...Utandim dedi, bazi uyelerin tepkileri beni acayip sasirtti...

canım eşin seni gaza getiriyor kaydirigubbakcemile2,Allahtan eşim şimdilik istemiyor,askerlik engelimiz var bizimde,
canım bende bir derdim var bölümünü okuduğumda ne insanlar var diyorum,hayretler içinde kalıyorum ya :1shok:
akşama yemeğim yok,bugünde operaya gideceğiz bakalım inşallah beyfendi bunu beğenir kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…