Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya benim sadece 1 dolabım var kızlar..Öyle çok dolap seven biri değilim evde.Ayrı bir giyinme odamda yok ztn.Çocuk odası var şimdilik boş.Oraya dolap yapmak istemedim yarın birgün çocuk olur diye. Annem gelecek,beraber toplucaz kışlıkları.Haftasonu yazlığa götürücez artık..

Yasmin iyi bari koycak yerin varmış dışardada olsa.Benim evde ardiye bir odam var orada ıvır zıvarlar var

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
yeter gayrı yoruldum valla :1rolleyes::sm_cool:

hoşgeldin dirimim nasılsın
saol mısram cevapladığın için
iyiyim canım sen nasılsın,inşallah güzel haberlerini bekleriz canım,süpriz olur inşallah
İçimde nedenini bilemediğim bir sıkıntı var kızlar yaaaaaaaaaaaa

canım işlerden dolayı mı?yoksa evle ilgili mi?,dayan canım 1 günde olsa tatil yapacaksın

Valla öyle cnm..Montları kayınvalideye,kışlık giyecekleri de yazlığa...Yapcak birşey yok valla...
ınş. cnm...Allah hayıra çıkarsın...

Bilmiyorum ki cnmm...Tatile ihtiyacım var sanırım...

Bu sene bu krizde kim gidebilir şekerim yaaaaaaaa..Allah'tan ızmir'e yakın tatil yerleri..

Ay bu ne sans bitanem ya operaya
Ah bende gitmek isterim bi kezcik bakalim bi gun kismet olur belkide
yaralım şkerciğim nereye kayboldun:uhm:evet saat 8'de başlıyor,yorgunum inşallah güzeldir :Saruboceq:

ya şu iş yerinde sinirlenmeden nasıl gün geçirebilirim anlamıyorum yakötükedihüso
yaşım küçük diye eziliyorum biraz,birde herkes büyük burda,tecrübeli,ezen ezene
muhattap olmak istemiyorum ya klava:kaydirigubbakcemile

Canlarım ben artık çıkıyorum.Hepinizi öperim size bol aşklı ii bir tatil günü dilerim :asigim:

bizde tatile gitmek istioruz ama bu sene gidemicez sanırım

Bu sene bu krizde kim gidebilir şekerim yaaaaaaaa..Allah'tan İzmir'e yakın tatil yerleri..
al benden de okadar,yasminciğim yine sen izmirdesin,yakın tatil yerlerine,benim kociş askere gidecek,biraz para atmamız gerekiyor o yüzden,daha kredi kartı borçları var,yazın düğünler var,hemde ankara dışında, vs..eşimin adağıda var,kurbanı köyde kesecekmiş,bakalım ya,askerden önce kessin istiyorum ama bakalım.bu ne ya daha neler neler bizimkide çok rahat,boluya felan gezmeye gidecekmişiz,nasıl olsa deniz kenarına gidemiyormuşuz,bol bol harcıyor maşallah klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…