bende geldim sohbete,7 dosyam var,cumaya artıkhihoyyyt
İçimde nedenini bilemediğim bir sıkıntı var kızlar yaaaaaaaaaaaa
yeter gayrı yoruldum valla :1rolleyes::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
iyiyim canım sen nasılsın,inşallah güzel haberlerini bekleriz canım,süpriz olur inşallahhoşgeldin dirimim nasılsın
saol mısram cevapladığın için
İçimde nedenini bilemediğim bir sıkıntı var kızlar yaaaaaaaaaaaa
yeter gayrı yoruldum valla :1rolleyes::sm_cool:
iyiyim canım sen nasılsın,inşallah güzel haberlerini bekleriz canım,süpriz olur inşallah
canım işlerden dolayı mı?yoksa evle ilgili mi?,dayan canım 1 günde olsa tatil yapacaksın
yaralım şkerciğim nereye kayboldun:uhm:evet saat 8'de başlıyor,yorgunum inşallah güzeldir :Saruboceq:Ay bu ne sans bitanem ya operaya
Ah bende gitmek isterim bi kezcik bakalim bi gun kismet olur belkide
Kim sinir ediyor seni ?? Yine isyerinde ki o soguk insanlar mi yoksa ??
Ay...butun sinirlerim bosaldi...Kuma diye bir konu açilmis okudum...Adam çocugu olmuyor diye kuma getiricem demis, bize soruyor napsam ki diye...Ya boyle soru sorulur mu sizce ?
ya şu iş yerinde sinirlenmeden nasıl gün geçirebilirim anlamıyorum yakötükedihüsoAngelcım hoşgeldin geçmiş olsun.Sorun neymiş tüplerde mi tıkanıklık varmış?
Dirimcim ben hergün senin gibiyim,yapacak birşey yok görmemezlikten ve duymamazlıktan gelmeyi başarıyorum çoğunlukla.
Yaralım ben yoğurt çorbası yapacağım cnm,kociş kıymayı yetiştirirse birde köfte canım çekiyor kaç gündür.Ama köfte muhtemelen yarına kalacak
bizde tatile gitmek istioruz ama bu sene gidemicez sanırım
al benden de okadar,yasminciğim yine sen izmirdesin,yakın tatil yerlerine,benim kociş askere gidecek,biraz para atmamız gerekiyor o yüzden,daha kredi kartı borçları var,yazın düğünler var,hemde ankara dışında, vs..eşimin adağıda var,kurbanı köyde kesecekmiş,bakalım ya,askerden önce kessin istiyorum ama bakalım.bu ne ya daha neler neler bizimkide çok rahat,boluya felan gezmeye gidecekmişiz,nasıl olsa deniz kenarına gidemiyormuşuz,bol bol harcıyor maşallahBu sene bu krizde kim gidebilir şekerim yaaaaaaaa..Allah'tan İzmir'e yakın tatil yerleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?