Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ben belki yesil fasulye yaparim bilmiorum ya...

Ha bir konu daha vardi, kaynanayla yasayan, gunduz o isi yaparken kaynanan kapiya vurmadan girmis...Utandim dedi, bazi uyelerin tepkileri beni acayip sasirtti...

Sebze fiyatları nasıl cnm orada?Örneğin fasülye ne kadar tl?

Cssa hoşgeldin anne aday adayı:)

Misraam,
fiyatlar tuzlu ; geçen fasulyenin kilosunu 1.77€ ya aldim
domatesin kilosu 2€ yu bulabiliyor
Meyveler çok pahali
Karnibahar, Bruksel lahanasi, Kereviz, biberler hele hele turk biberi, kirmizi biberler asiri pahali
2.50€ dan basliyor
Ucuz olan sogan ve patates

Tahmin etmiştim :)

hoşbulduk kızlar iim ben sizlerde ii olun yaa
mısraa hayırdır canın köfte çekiomuş dünde yanlışlıkla smiley gönderdinn:)
bende koçişle uğraşıorum test yapalım dio habire olmaz diorum anlamıo yapalım yapalım dio ikide bi bakalım napcaz

Dövcemmmmmmmm seni kaççççççççççklava:

Zaten garip sancılar var regl sancısı gibi,göbeğimde şişmiş sankim senağlama

mısraaa aa olabilir belki haa herneysse Rabbim gönlüne göre versin canım ne istiosan o olsun geçmedi dimi regl günün

İyiyim Mısraacım. İşteyim,iş dışında yaptığım birşey yok...Hava çok berbat,kasvetliii....Ruhumda çok sıkkın...Sen nasılsın,neler yapıyorsun canım??

Benimde bugün pek keyfim yok cnm
İşyerindeyim eve gitmeyi dört gözle bekliyorum.Neyseki çok az kaldı 40 dk sonra çıkarım.

Benimde bugün pek keyfim yok cnm
İşyerindeyim eve gitmeyi dört gözle bekliyorum.Neyseki çok az kaldı 40 dk sonra çıkarım.

Benimde 1 saat kaldı...Eve gidip uyduruk bişeyler yapcam valla hiç havamda değilim.Daha kışlıklar var kalkcak.Allah'tan yarın tatil...

hm amilelik düşünmediğiniz için dikkae almadınız regl gününü canım ama biz ölemiii gün gün sayıyoruz :)neyse yap bi test kızz:=)

En zor beni sinir eden iştir yazlık kışlık değiş tokuşu
Ben 2 hafta sonra yapmayı düşünüyorum.

Yarında işyerindeyim,gönüllü olarak nöbet tutacağım,çünkü 1 nöbet 2 gün izin karşılığı :)
Haftaya toplu halde kullanacağım eşimle ,memlekete kardeşimin yanına gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…