Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selam kızlar...bizde evliliğimizde 4ayı devirdik şükürler olsun....

slm jnazcım hoşgeldin
hoşbuldum angelcim nasılsın ?
Hoşgeldin tatlım ben iyiyim,işyerindeyim.Ya sen nasılsın?
hoşbuldum mısracımm bugün tatil değil mi sana
bende iyiyim çok şükür tatlım sabahtan hiç yataktan çıkmak istemedim ama duş alınca kendime geldim
selam kızlar...bizde evliliğimizde 4ayı devirdik şükürler olsun....

selam aycacım . maşallah sizede...

Birsamcım boyun uzunsa çok kşlolu görünmüyorsundur cnm.

normal kilomdan hep 5-6 kg az tahminm ederler beni zaten.ama kursum bitsin yürüyüşlere başlıycam sabahları.anladığım kadarı ile bu zayıflama işleri sporsuz asla oluyo.zayıflamam lazım.bebek düşünüyorum yaz sonuna inşallah.

Hoşgeldin stella biz iyiyiz sen nasılsın?

Jnazcım normalde resmi tatil ben gönüllü olarak nöbetci oldum.Bugün tuttuğum nöbetin izni 2 gün tatil olarak dönecek bana :)))

Birsamcım kesinlikle katılıyorum,kilo almamızın en büyük nedeni hareketsizlik.Ben de yürüyüşe başlayacağım.5 kilo versem yeter :)

ahhhh ahhhh ne sen sor ne ben sölyim:)nese söleyim 75 kg yum.evlendikten sonra aldım nerdeyse 8 kg sunu

iyiyim cnm sen nasılsın
eşim ameliyat olduya bende evdeyim o nedenle pazartesiye kadar evde hayat güzel valla
ama elim ayağım kalkmıyor iş falan yapamıyorum:-((

off birsamcım bende evlenince aldım 6 7 kg napalım herkeste böyle işte

selam kızlar nasılsınız

slm stella

yalnız değilmişim demek kisırnaşık şey.neyse kızlar çıkmam lazım benim.1 saate kadar gelirim tahminen.görüşürüz....
kesinlikle değilsin tatlım .
görüşürüz inşallahh
bende yürüyüşe başladım sanılır güzelim ama iki gündür havalardan dolayı çıkamıyorum
iyiyim cnm sen nasılsın
eşim ameliyat olduya bende evdeyim o nedenle pazartesiye kadar evde hayat güzel valla
ama eşim ayağım kalkmıyor iş falan yapamıyorum:-((

iyiyim çok şükür bende canım .
inşallah eşin ayaklanırda sende rahatlarsın canımya acil şifalar versin rabbim ...

inşallah canımcım sağol
ee sende ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…