Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Canlarim naber ??
Aksam olsun da evimize gitsek ya
ay aksam dedim de, dun aksam, somon baligi yanina yesil fasulye kavurmasi yaptim
ya resmen nefis oldu...esim bayildi..çok sevindim cunku ilk defa yapmistim
bu oglen için ise makarna salatasi yapmistim onu yedik
e aksam ne yicez ???

oh ohh afiyet olsun şekerim ellerine sağlık
benimde kalkıp yemek yapmam lazım ama ne yapsam bilmiyorum
öğlende de yeşil mercimek yemeği ve makarna yapmıştım onu yedi
of off daha çarşıya çıkıcam bide

Ay cnm ne güzel bir menü bu:)Marifetli arkadaşım benim bulursun sen bugün yapacak birşeyler

Ben yemek yapmayacağım cnm,dışarda bir kutlama yemeği yiyeceğim eşimle. :)
Evde yoğurt çorbası var yanına köfte -salata yapacaktım.Belki fikir olur sizlere

ilk olarak en büyük hata kayınvaldesinde kapıyı vurdmadan girmemesi lazımdı
ama kadında evde bu kadar kişi varken aklına böyle birşey getirmemiştir yoksa niye dalsın odaya
madem böyle birşey yapacaklar kapılarını kitlemeliydiler.
diye düşünüyorum

Action sırasında mı kaynana odaya girmiş?Şayet öyleyse kaynananın görgüsüzlüğü tamamen

iyiyiz canımcım sen nasılsın
ellerine sağlık
ama akşama menüsü için bişi diyemicem bulursun sen bişiler

Kaynanam odama girdi, çokutandim konusunda ki fikirlerinizi merak ediyorum arkadaslar

nerde o konu tatlım bakıym bende

hayırdır şeker ne kutlaması

stella nerde konu tatlım
ayy merak ettim biri bişey deysin yaw

valla bende bilmiyorum nerde angelcım
bu arada bi baktım dolaba akşama fırın poşetinde patatesli tavuk yapmaya karar verdim yanınada pilav ve salata yeter sanırım

Hımmm zaten kayınvalideyle birlikte yaşıyorlarmış,temkinli olmak zorundalar.Ama kayınvalideninde gerekli nezaketi göstermesi lazımdı :)

Benim başıma böyle birşey gelse naparım,kadını acaip derecede bozarımkötükedihüso

Stella link için tesekkurler bitanem, bende konuya dalmistim yaw
Misraam tamam kayinvalide hatali...ok kapiyi tiklamadan girmis..iyide, gunduz gunduz o ise koyulur mu ? ayni evi paylasiyorlar, biraz daha hareketlerine dikkat edemezlermi ?
tamam kadinin saglik sorunlari vardi, cinsel iliskiye giremediler baya bi sure
bu bahane olamaz bence
orda biri çok guzel birsey soyledi..birak kaynanayi, esinin bir yegeni, kuçuk kosuyor evde dayisini merak etti ve daldi içeriye ne olacak ? diye sordu...
bilmiyorum, gunduz odan olsun farketmez...ustelik eltisini kaynini duymuslar yinede is pesindeler
onlar her gun ordalar diyor...
bence bahane olamaz
kayinvalide hatali
onlar kayinvalidenden bin kez daha hatali
bence tabi ama çok ilgimi çekti ya

valla bende bilmiyorum nerde angelcım
bu arada bi baktım dolaba akşama fırın poşetinde patatesli tavuk yapmaya karar verdim yanınada pilav ve salata yeter sanırım

tabi cnm iki kişiye herşey yeter
eline sağlık şimdiden tatlım
bizde şehriye çorbası bamya var
birde mantar karşık oldu biraz dünden kalanlarla bugünküler karışıp yenecek işte )

Angelcım araba aldık cnm,az önce eşim getirdi gösterdi çok şirin,benim gibi minicik :)

oo hayırlısı olsun tatlım
çok sevindim yaaa
araba artık lüks değil ihtiyaç herkesten
Allah kaza bela vermesin cnm
ne aldınız hangi model

angelcım
eşi ve eşinin ailesi nde konu
az önce buldum bende
açıkçası bu durumda hem kayınvalde hemde konu sahibi suçlu bence arkadaşlar
tabiki kayınvaldenin direk odaya dalmaması lazım
ama kızda madem misafirin geldiğini duydu o zaman bi şekilde tedbirini alması gerekirdi

Merak etme Misraam, kayinvalide de çok utanmistir...ne bilsin kadin...kimin aklina gelir...
Es de çok hatali, anne kilit olmaz diye tutturmus, birak tuttursun git taktir Allah Allah
Iyi iste yuzyuze bakilir mi simdi ?

mısracımm hayırlı olsun tatlım arabanız güle güle kullanın inşallahh
yaralım çok haklısın bitanemm aynen katılıyorum sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…