Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canım hamileliğe hazırmısın peki mecburimi olacak

of yaaaaa kadın olmak neden bu kadar zor?

off bi bilsem madecim
o muayene o ilaçlar off bıktım artık

canım hamileliğe hazırmısın peki mecburimi olacak

yani aslında hazırım cnm
yani yaz sonu düşünüyosum zaten ancak olur diye düşünüyorum
ben nerdeyse 2 yıllık evliyim eşimde ilk günden beri çok istiyor zaten ama ben engelliyodum
öle işteee

Hepimizin hakkında hayırlısı olur inşallah canlarım

inş canım inş.:Saruboceq:

Angelim, lafi bile olmaz bitanem...biz dost degilmiyiz ? Sana her zaman destegim ben
Inan bana, her turlu sorun oncelikle morelden geliyor, sen morelini daima yuksek tut ki hormonlarin çalissin bitanem. Ve hazirsin biliyorum...Reglin boyle gelmesi normal cunku hapi birakinca hormonlar karman çorman oluyor...Hamileligi dusunme...Evliligini oldugu gibi yasa ve birak dogaya olacagi varsa olur.

Made'cim, bende bu soruyu sordum kendime...niye zor bitanem ? neden ? neden ????
Cok odun veriyoruz kendimizden degilmi...evlilik fedakarlik ister tamam ama sinir olmamali mi ?
dun sinirimden arkamdan (soylemesi ayip) kan geldi :-(( bide bu çikti simdi basima...

Misraam, candostum benim tesekkur ederim bitanem, inan aklim sende, simdi gidip de bi test yapamazmisin ?

Bu arada kizlar, cssam test yapacakti ne oldu ? sonuç ne??

Alinyazimsin arkadasim biliyorum...çogu kadin evliliginde yasiyor bunu ama...çok zor çok...

yaralim dikat et kendine, üzüen aldığı hastalıkla kalıyo maalesef herşeyin başı sağlık, sağlığımızda morale bağlı bana bi arkadaşım demiştiki

evlilik gül bahçelerinde pembe hayallerle başlar, savaş alanlarında dikenlerle devAm eder.malesef bunları haketmesekte dkenlerle yaşıyoruz.allah hepimize mutluluklar anlayışlı saygılı iyi eşler nasip etsin

evt cnm herşey morale bağlı bizde herşeyi fazlasıyla dert ettiğimiz için bu haldeyiz
çok hassasız çok alınganız kadınız işte
ya bu kan olayına da takıldım şimdi
e napcan bi dr gözükecekmisin cnm
ne olur bu kadar üzme kendini olan sana olur sonra

Gerçekten mi ??? Ayyy çok sevindim onun adina
gelsinde tebrik edeyim bari

Baska haberler varmi Angelim ya ??

Pamugumuz, Ozimiz, Aybikemiz ve Cssamiz hamisler..Misraamiz yaziyimmi ??? dur bekleyim biraz dimi
Angelim, gelecek hamis haberi senden bekliyorum, dualarim seninle bacim

Canlarım işyerime çok yakın bir eczane yok,evimin çevresinde ise enaz 20 eczane var.Otobüsten indiğimde alacağım,eve gidip hemen yapacağım.Sonucuda buraya yazarım

Ay susssssss cnm,ağzından yel alsın

inşallah cnm sağolasın duaların için

Canlarım işyerime çok yakın bir eczane yok,evimin çevresinde ise enaz 20 eczane var.Otobüsten indiğimde alacağım,eve gidip hemen yapacağım.Sonucuda buraya yazarım

tamam akşam yazarsın artık bakarım bende
hayırlısı neyse o olsun tatlım
sıkma kendini

peki ya hamişsen napcan aldırcanmı o zaman:uhm:

Yok doktora gorunmeyi dusunmuyorum Angelim
Geldi geçti

hım ama bi kaç kere olmuş gibi konuştun
yoksa ilk kezmi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…