Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Yok Made'cim...olmuyor, olmuyor, olmuyor
Bu kadarda saygisizliga, terbiyesizlige dayanamam, katlanamam
Geldi aldi...Gitmek zorunda kaldim cunku babam perisan oldu...
Gittigime, geri dondugume pismanim
Ama onsuz 5 saat ayri kaldim ya, onu degilde evimi ozlemisim çok...

Angelim, yanlis seçim yapmisim, sevgiye aska yenildim
su yasimda cahil davrandim
Seviyeme gore birini degilde, zorba biriyle evlenmisim ben
Git dedi gittim...geri geldi...keske gelmeseydi
cunku eninde sonunda biz bosanacagiz
kesin bu size simdiden soyluyorum

yaralım eğer çözüm bulamıyosanız tabiki en doğru karar bu ama şunu söyliyim önemli olan senin ne düşündüğün,eşinle mutlumusun?onsuzken hep aklındamı?aynaya baktığında kendini tanıyabiliyormusun?

yaralım eğer çözüm bulamıyosanız tabiki en doğru karar bu ama şunu söyliyim önemli olan senin ne düşündüğün,eşinle mutlumusun?onsuzken hep aklındamı?aynaya baktığında kendini tanıyabiliyormusun?benneyaptımki

yaralım niye böle oluyor ya yani sürekli tartışmalar felanmı new için tartışıyosunuz bu kadar üzüyor seni

yok kendimi taniyamiyorum
kendimden çok odun verdim ne için ? hiç
onsuz da nefes alamiyorum onunla da
nasil olacak peki ?
ben esime gore biri degilim
degilim, degilim, degilim
bunu çok net bir sekilde anladim
cunku oyle yetismis
onlarda es kufur edebilir, vurabilir, sovebilir, kendi ailene sovebilir...kadin susmali.
iste esimin ve ailesinin mantigi...beni kandirdi ya...boyle degildi de gerçek yuzunu gordum
dedim ya, dun bitmisti resmen. hem suçlu hem guçlu kendisi
bilmiyorum arkadaslar...kafam karisik...
siz nasilsiniz ? ne var neyok? topigimizde yenilikler varmi?
misraam hamile mi ?

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy kıyamam bitanem neler olmuş böyle
Hiçbirimiz yuvalarımız yıkılsın diye evlenmedik ama tek taraflı bir çabaylada bu yürümüyor ne yazık ki.Bunu hep söylüyorum.Böyle ilişkilerde üzülen,yıpranan taraf hep kadınlar oluyor
Sen en sağlıklı kararı verirsin cnm dostum neticede o evin içinde yaşanılanların tek tanığı sensin.
Şartlar ne olursa olsun yanındayız

ben geldim
dun bu is bitti deyip anneme goturdu esim beni
bosanmaya karar vermistik
ama geri geldi
bende onunla geri gittim
kotu mu ettim bilmiyorum ama eninde sonunda biz bosaniriz

off tatlım ya
ne desek boş bu konuda inş düzelrsiniz ama huyu buysa değişmez sanki ne desem yanlış olur şimdi
ama çok üzülüyor insan çok geriliyor eş kavgalarında hele de aileler giriyorsa işin içine
annenler çok üzülmüştür

mısra kendisi de bilmiyor hamile değilmi
doktora gidip öğrenecek inş.
bizde bekliyoruz bakalım ağrılarının ve şişliklerinin nedeni neymiş

beni sorarsan tatlım kafam çok karışık sanki mutsuz gibiyim birazda psikolojim bozuk
çünkü doktor acil hamile kalmam gerektiğini söyledi
bu ameliyattan sonra rahimde bi anormallik olmuş nedeni tam bilinemiyor
6 ay süre verdi hamile kalamazsan başka tedavilere bakıcaz dedi
bende o nedenle hapı felan bıraktım biliyosun ameliyat oldu oda iyileşince bakıcaz artık
bende folik asite felan başlıcam
öyle yani şimdi yeni umutlar peşindeyiz
bakalım

Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq::Saruboceq:

ay ne hamişi devrem?angel çok şaşırdım ya
yaralım ne istediğine karar ver önce sürmüyosada bitirmek için bir başlangıç yap bence

Misraam...tesekkur ederim biliyorum yanimdasiniz, sen biliyorsun ne kadar fedakar oldugumu degilmi , ama tukendigimi hissediyorum, çoktum resmen...
Dun inan ki bitmisti. ama geri geldi iste...ama kararliyim Misraam...Kararliyim bu sefer
Bir kez daha bu laflari duyuyum agzindan (sinirliymis, dusunmeden soylemis) vallahi baslarim onun sinirine, Yemin billah olsun ki bu sefer gidicem.
Tekmeyi aticam.
Yap bakiyim testini, geç bile kaldin bence yaa...offfffffff haber ver olurmu ? aklim sende :-(

Saol Made'cim, desteginden dolayi, canimsin...Suan saglikli dusunemiyorum, oldu, bitti, geri donduk felan...bakalim zaman gosterecek...duzelmezse, bitiricem.

Angelim, biliyorum durumunu, peki adet gordun mu ? hani birakinca hemen olursun demistik yada ayin sonunda...Stres yapma, hiç birsey dusunme ! kafandan butun kotu seyleri at ki rahat ol
Inan morel çok lazim boyle durumlarda, Allahin izniyle hersey guzel olacak
Gor bak yakinda hamile oldugunu ogrenecegiz insallah
Dualarim seninle bitanem

doktorun acilen hamile kalman gerekiyo demesine
kontrol olmamız gerekiyo yaaa kesin anladım

evt cnm kontrol kesinlikle şart
ben sadece adetim çok ağrılı diye gittim ve içimden 8 er cm lik 2 tane kist çıkardılar
şimdide iyileşme sürecindeyim
ama herhangi bi tedavi uygulayamıyorlar çünkü hamile kalmayı hiç denemedim hep korundum yani
o nedenle hamile kal önümüzü görelim diyor doktor:sm_confused:

sağol canım arkadaşım
kendini bırakıp benimle ilgilendiğin destek olduğun için
evet hastalandım 3 gündrü hastayım yani baya baya
şaşkınım çünkü 1 hafta önce bitmişti yani

slm kızlar haberler var galiba bugün, yaralim bir çok kadının yaşadığı hayal kırıklığı sAnırım bu (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…