Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Angelcım biliyorsun zaten bende yumurtlama sorunu var,yaşımda sizlerden epeyce ilerde,bebeği aldırmamda psikolojim nolur o kısmını bilemiyorum.

Yakınımda birkaç bebeğin ne kadar zahmetli büyüdüğünü görmeseydim biraz daha kolay olurdu kabullenişim.Hayırlısı cnm.Vardır bundada bir hikmet.

devrem sen yap bende yapcam çocuk
ahada şuraya yazıyom bu akşam başlıcam çalışmalara nerde benim sexüüüüüüü donlarım:jeyyar:

slm kıslar nasılsınız bakalım
mısracim hamişmisin
ay ben en iyisi geçmişi bi okuyum

evt kuşum bende onu dicem
bırak hamişsende hamşsindir ne güsel işte
takma kafana biliyorum çok zor sen bu işin uzmanıyken böle düşünüyosan biz napalım
nasıl bebek büyütelim zor ama zoru başarıcaz hep beraber

bak 3 aydır eksik maaş alıyorum bu ay primi de vermiyolar
önümüzdeki ayın maaşından da kesilecek 140 bu 7 günlük izin için
ama napalım herşeyin hayırlısı

bi taraftanda düşünüyorum kredi bitmeden olmasaydı diye ama hiçte bitmeyecekki borç
hep erteleyip durcaz

işte diyorum ya çok kafam karışık diyeÇok üzgünüm çoook

devrem sen yap bende yapcam çocuk
ahada şuraya yazıyom bu akşam başlıcam çalışmalara nerde benim sexüüüüüüü donlarım:jeyyar:

hadi bakalım mademm yürü kim tutar seni

slm kıslar nasılsınız bakalım
mısracim hamişmisin
ay ben en iyisi geçmişi bi okuyum

slm infanta

Eskişehirde bol bol çiğ börek yersin,taneylede satılıyor 75 kuruş falan :))))
Bir süre sonrada yapılışını öğrenirsin çok kolaydır devrem

ay ben hiç çiğ börek yemedim ya
nasıl ki o
sulu börek gibimi
canım istedi daha ne olduğunu bilmeden yanında da ayran))

bu akşam faaliyete geçeceklerin listesini veriyom
1-ben:)
2-angel
3-dirim(gerçi haberi yok ama)

yok madem ben geçemem faaliyete
ben hastayım zaten 4 gün sürer
hem eşimde ameliyatlı hasta biliyosun onunda tam iyilik hali için 20 güne ihtiyacımız var

angel bize gelirsin bende sana çbörek yedirim artık:)
listede eksilme yaptım angel tadilat nedeniyle kapalıymış alınyazımsın yada infantayı aldım sıraya:)sexüüüüüü donlar hazırmıııııııııııııııııııııııııııı?

ay şu konuştuklarımıza bakın ya
bakın kıslar siz benim gerçek dostumsunuz)
kimseyle paylaşmadığım konuşmadığım sırlarımı sizinle paylaşıyorum
utandım birden

yaralım çok üzüldüm ya
bence acele davranma
yani bizler daha çok tazayiz alışmak zaman ister
fevri davranma canım evliğin ilk 1-2 yılı zaten tanışma olurmuş
ondan sonra tamam mı devam mı denilirmiş
sen sakin acele davranma daha 6-7 aylık evlisin boşanma laflarını sakın agzına alma

evt cnm aynen tadilat nedeniyle kapalı
ben sana hbr veririm faaliyete geçincedelikafaduldendelikafadulden

madecim keşke bende faaliyete katılanlardan olabilsem ama eş dolayısıyla bende faaliyete kapalıyım.ama cuma tamamdır :)) buarada hayırlı olsun tayini almışız valla çok sevindim sevenler ayrılmasın.darısı bize olsun canım ya dua et..

İnfantacım henüz bilmiyorumhamişmiyim değilmiyim,2 saat kadar sonra öğreneceğim.

mısraa testi sabah yaparsan daha garanti olur sanırım.bence 2 tane alda yanılma payı olmasın.bi abla söylemişti sabah ilk tuvalette en garanti sonucu verir diye

Angelcım çiğ börek şöyle yapılıyor.Mayasız bir hamur yoğuruyorsun,içine çiğden kıyma-soğan-k.biber-tuz-biraz su koyulup poğaça gibi kapatılıp bol kızgın yağda kızartlır.ışte böleeeeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…