Angelcım biliyorsun zaten bende yumurtlama sorunu var,yaşımda sizlerden epeyce ilerde,bebeği aldırmamda psikolojim nolur o kısmını bilemiyorum.
Yakınımda birkaç bebeğin ne kadar zahmetli büyüdüğünü görmeseydim biraz daha kolay olurdu kabullenişim.Hayırlısı cnm.Vardır bundada bir hikmet.
şimdi bi gözleme olsaaaaaaaaaaaa yada tavuk,pilav,ayrannnnnn of of offffffffff
devrem sen yap bende yapcam çocuk
ahada şuraya yazıyom bu akşam başlıcam çalışmalara nerde benim sexüüüüüüü donlarım:jeyyar:
Angelcım biliyorsun zaten bende yumurtlama sorunu var,yaşımda sizlerden epeyce ilerde,bebeği aldırmamda psikolojim nolur o kısmını bilemiyorum.
Yakınımda birkaç bebeğin ne kadar zahmetli büyüdüğünü görmeseydim biraz daha kolay olurdu kabullenişim.Hayırlısı cnm.Vardır bundada bir hikmet.
devrem sen yap bende yapcam çocuk
ahada şuraya yazıyom bu akşam başlıcam çalışmalara nerde benim sexüüüüüüü donlarım:jeyyar:
bu akşam faaliyete geçeceklerin listesini veriyom
1-ben:)
2-angel
3-dirim(gerçi haberi yok ama)
slm kıslar nasılsınız bakalım
mısracim hamişmisin
ay ben en iyisi geçmişi bi okuyum
Eskişehirde bol bol çiğ börek yersin,taneylede satılıyor 75 kuruş falan :))))
Bir süre sonrada yapılışını öğrenirsin çok kolaydır devrem
bu akşam faaliyete geçeceklerin listesini veriyom
1-ben:)
2-angel
3-dirim(gerçi haberi yok ama)
angel bize gelirsin bende sana çbörek yedirim artık:)
listede eksilme yaptım angel tadilat nedeniyle kapalıymış alınyazımsın yada infantayı aldım sıraya:)sexüüüüüü donlar hazırmıııııııııııııııııııııııııııı?
angel bize gelirsin bende sana çbörek yedirim artık:)
listede eksilme yaptım angel tadilat nedeniyle kapalıymış alınyazımsın yada infantayı aldım sıraya:)sexüüüüüü donlar hazırmıııııııııııııııııııııııııııı?
İnfantacım henüz bilmiyorumhamişmiyim değilmiyim,2 saat kadar sonra öğreneceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?