Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

madecim bu konuyu çok yazdım ama
6 alık evliligim gül gibi çünkü ailesiyle görüşmüyorum
ha eşimin görüşmesinede karışmıyorum

Kaynanayı ne yapmalı
Kaynar kazana atmalı
Yandım gelin dedikçe
Altına odun atmalıkaydirigubbakcemile3

bu kayınvalideler neden böyle ya, manyakmıdırlar ne.kıskanıyolarmış.yok efendim öyle.biriyle yatağını paylaşır, diğeriyle kanını.varmı böyle saçmalaık.anneler oğlu kıskanırmış, eee babalarda kızları kıskanıyoda uyuzluk etmiyolar ama

angelcim
eşimin ailesi beni istemedi çünkü başım açıktı
ama sevgimiz o kadar agır bastıki
allaha sükür kavuştuk

angelcim
allaha sükür kavuştuk

canım sendemi bu sıkıntıları çekiyosun.yazık ya bu insanlara.insanları bu şekilde dine yaklaştıramazlar.asıl en büyük günah böyle düşünenlerde.açıklarında maneviyatları var olmasada kime ne.valla şu ELİF ŞAFAK-AŞK kitabını tüm dinci geçinen yobazlara okutturmalı.şemsi canı gönülden tebrik ediyorum ki yobaz olmayan dindarlarında varlığından haberder etti

Arkadaşlar, sitede yeni sayılırım ama bu başlıkta yeniyim...Evlenecek olanlar buraya demişsiniz ondan geldim, ama sayfa sayısı çok olunca hepsine bakamadım, konular içerisinde ilk gece korkusu ve ne yapılması gerektiği var mıydı..:) Haziran başında düğünüm var, nişanlımla 2buçuk yıldır birlikteyiz ama ben ilk gecemizden çok korkuyorum... Daha doğrusu korkuyorum demeyeyim de kasıyorum kendimi, sürekli aklıma geliyo ne yapcam diye düşünüp duruyorum.. Bu konuyla ilgili özelden de yazabilirsiniz çünkü ben de oradan yazışmayı tercih ederim, sorcaklarım var da:)))

angelcim
allaha sükür kavuştuk

alllah allah ya sinir oluyorum şu baş açıklığı kapalılığı için çıkan sorunlara
şimdi hiç görüşmüyomusunuz
düğününe falandamı gelmediler

Tearsinheaven,
Oncelikle hayirli ugurlu olsun gulum...Az kalmis
umarim hersey gonlunce olur
Ilk gece ile ilgili sormak istediklerini ozelden sorabilirsin, onun hakkinda soyleyecegim sey, evet zor birsey fakat ne kadar kendini kasarsan o kadar aci hissedersin.
Benden sana tavsiye ezcaneden bir krem al, seni rahatlatacak bir krem kullan
Hatta o gece ikiniz kullanin, faydasini gorursun
Birde esine çok is dusuyor, seni tamamen rahatlatacak seyler yapmasi lazim, vede çok çok dikkat etmeli, sakin olmali.
Illa ki geçeceksin bu yoldan guzelim o yuzden elinden gelen herseyi yap
Ha illa dugun gecesi olacak diye birsey yok, ne zaman hazir olursan o zaman olsun, buda çok onemli.
ama oyle abartili bir sekilde korkmaya gerek yok. o kadar da korkunç degil

düğüne geldiler ama keşke gelmeseydiler
babamın yakasına yapışdılar kese için
halbüki ben keseyi eşimin babasına verecektim
önden öle konuşmuşduk ama 65 yaşındaki adamın yakasından tutup silkelediler
allaha havala ediyorum kendi kızlarıda var

ne kesesi cnm altın kesesimi
hem seni istemediler hem de takılarınımı aldılar
peki eşyaları falan kim aldı onlarmı
ama en güzel söz işte : bişeye gerek kalmamış onlarında kızları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…