angel cim hoşbulduk canım
bebek için kolları sıvadın demek
İnfantacım henüz bilmiyorumhamişmiyim değilmiyim,2 saat kadar sonra öğreneceğim.
madecim keşke bende faaliyete katılanlardan olabilsem ama eş dolayısıyla bende faaliyete kapalıyım.ama cuma tamamdır :)) buarada hayırlı olsun tayini almışız valla çok sevindim sevenler ayrılmasın.darısı bize olsun canım ya dua et..
alınyazım inşaşşalh sizde tez vakit kavuşursunuz canım
kızlar madem öle herkes faaliyete geçeceği günü yazsın ortak tarih ve saat belirleyelim o gece bu iş bitsin:)
alınyazım dogru söylüyor
sanırım yaralım demişdi bunu
mısraa testi sabah yaparsan daha garanti olur sanırım.bence 2 tane alda yanılma payı olmasın.bi abla söylemişti sabah ilk tuvalette en garanti sonucu verir diye
Angelim, bi kaç kez olmustu, dun gecede oldu, bugunde
Made'cim evet bitanem yurtdisindayim ben
Angelcım çiğ börek şöyle yapılıyor.Mayasız bir hamur yoğuruyorsun,içine çiğden kıyma-soğan-k.biber-tuz-biraz su koyulup poğaça gibi kapatılıp bol kızgın yağda kızartlır.İşte böleeeeeeee:)
alınyazım inşaşşalh sizde tez vakit kavuşursunuz canım
kızlar madem öle herkes faaliyete geçeceği günü yazsın ortak tarih ve saat belirleyelim o gece bu iş bitsin:)
Angelim, bi kaç kez olmustu, dun gecede oldu, bugunde
Made'cim evet bitanem yurtdisindayim ben
evet canım
bakalım hakkımızda hayırlısı
evet sabırsızlıkla bekliyoruz sonucu:))
ay cnm sende mi tayin bekliyosun
ne zaman belli olcak sizinkisi
Ben bugün yapmazsam testi çat diye çatlayacağımmmmm:CüvCüv:
kızlar herkesin bi fırfıraklı donu vardır şimdi çehizden:)onlar giyiliyo bu birrrrrr
ikincisi kocamız bize hayırdır hatun bakışı attığında şuh bir kahkaha atıyoruz üstüne rahat bişeyler al tatlım diyoruz:)
bendeeeeeeeeeeeeee:tomato:
evet canım bizde tayin bekliyoruz.evlendik 45 gün sonra gitti kocam (ataması ozaman geldi):çok üzgünüm: işe başlayalı henüz 4 ay bitti 1 yılda aslet tastiklencek inş, bi 6 ayda tayine uğraşırız muhtemelen.seneye hazirana bekliyorum bende gelmezse yıklırım valla.dua edin :çok üzgünüm:
kızlar herkesin bi fırfıraklı donu vardır şimdi çehizden:)onlar giyiliyo bu birrrrrr
ikincisi kocamız bize hayırdır hatun bakışı attığında şuh bir kahkaha atıyoruz üstüne rahat bişeyler al tatlım diyoruz:)
yaralım eşinile ne kadar flört ve nişanlık zamanı geçirdin
hani diyorsunya hiç tanıyamamışım onun ailesi söle böle diye
senden asıl yüzlerini nasıl saklamışlar yaa
herşeyden önce kendilerini kandırmışlar vede kendileri kaybeder
ben halen eşimin ailesiyle görüşmüyorum 10 mayısda ablası evleniyor
davet bile edilmedim
ben dokuz aylık evliyim canım
infanta kaynanatör lüzumsuz zaten iyiki görüşmüyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?