dirimcim şimdi gebelik testini alıyosun iç içe geçmeli bi zımbırtı o,çubuk olanı çıkarıyosun bi güzel üstüne çişini yapıyosun hemen diğerine geçiriyosun sonra bekliyosun nokta yada çift çizgi çıkmasını eğer çıkarsa hamişsin çıkmazsa çalışmaya devam:)
biz bebiş istiyoruzda tayinde çıktı iş durumuma göre düşünüyoruz hayırlısı tabi
anladım ilk gece de mi kondom :uhm:valla sel biz önce hap kullanıyoduk şimdi eşim korunuyo
bu işlerden sorumlu müdür onu tayin ettim:)
oldu canım Şenizcanımcım karbonhidrat rejimine başladım bugün ilk günüm o yüzden tavsiyede bulunmak için erken bence bir hafta geçsin konuşalım:)
eşim korunuyor tatlım bilmem açıklayıcı oldu mu yerimseniben
alınyazımsın evet bende az önce öğrendim onu doğumu hızlandırdığını ama geçikmiş doğumu hızlandırıomuş ama mısır patlağını yeni duydumm saolasın
hoşgeldin dirimim
made öle yapmadım ben yaa değişik değişik testler var piyasada sen bi kaba idrar örneğini alıosun test açıosun onda bi damlalık çıkıo onu idrar batırıp idara alıosun ve testte belirtilen yere damlatıosun veee bebişşş merhaba annecimm dioo
anladım ilk gece de mi kondom :uhm:
hımm bende bugün test yapcan sanmıştım, hadi bakalım bol şanslar ozaman...
hoşgeldin canım, amaninnn kızlar şimdiden mi bıktınız,, PINAR nerdesin canım duy şu kızların sesini kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım ya ,anlatırım birazdana.s
ay ya bende şuan şiştim,ilaçlardan nefret ediyorum artık
hehe evet geldimalkisalkisalkis:sm_cool:
ya kızlar hastaneye gittim,kist için,ultrasona girdim,yarım saate bir lavobaya giriyorum zaten,sıkış sıkış öldüm yani,kistlerin çatlamış dedi,radyoloji uzmanı,ama çok sayıda iltihap çıktıklava:doktor bakarken iltihapları spiral sandı :dilcikar:,salak klava:
spiral varmı dedi,benimde sıkışmaktan beynim dönmüş,o nedemek dedim,doktor tam anlatmaya başlıyordu ki,yok yok dedim ,öle işte,sanırım dianayı doktor 1 ay daha verecek :çok üzgünüm:
canımcım karbonhidrat rejimine başladım bugün ilk günüm o yüzden tavsiyede bulunmak için erken bence bir hafta geçsin konuşalım:
eşim korunuyor tatlım bilmem açıklayıcı oldu mu yerimseniben
ohh ohh forum baya hareketli malesef ben akşamüstü gelecem herkesinkocişi geldiği için topice gelemeyecek ben yalnız kalacam kıskanıyorum ama
ay ya çok komiksiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,ya doktora gidipte kan tahlili yaptırsak olmazmı?bugün çiş lafını duyunca bi hoş oluyorum,habire geliyordirimcim şimdi gebelik testini alıyosun iç içe geçmeli bi zımbırtı o,çubuk olanı çıkarıyosun bi güzel üstüne çişini yapıyosun hemen diğerine geçiriyosun sonra bekliyosun nokta yada çift çizgi çıkmasını eğer çıkarsa hamişsin çıkmazsa çalışmaya devam:)
biz bebiş istiyoruzda tayinde çıktı iş durumuma göre düşünüyoruz hayırlısı tabi
ay ya canım bebişin hayırlı olsun yeni öğrendim,kız çok sevindim ya,Allahım inşallah bütün isteyenlere verir,sağlıcakla kucağına alırsınalınyazımsın evet bende az önce öğrendim onu doğumu hızlandırdığını ama geçikmiş doğumu hızlandırıomuş ama mısır patlağını yeni duydumm saolasın
canım ilk gece doktorlar hep hap önerir,bende bilmiyordum,biz kondom kullandık,hiç bişey olmadı,hatta kondom kaygan olduğu için daha iyi sankianladım ilk gece de mi kondom :uhm:
yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk
bide 2 ay önceden mi başlicaz :1closedeyes:yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk
yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?