Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

hayırlısı canım

tabi süper anlatmışsın testidekaydirigubbakcemile3

canımcım karbonhidrat rejimine başladım bugün ilk günüm o yüzden tavsiyede bulunmak için erken bence bir hafta geçsin konuşalım:)

eşim korunuyor tatlım bilmem açıklayıcı oldu mu yerimseniben
oldu canım Şeniz

alınyazımsın evet bende az önce öğrendim onu doğumu hızlandırdığını ama geçikmiş doğumu hızlandırıomuş ama mısır patlağını yeni duydumm saolasın

ricaederim canım, bende gecikenler için duydum ama zamanı yaklaşanlarada öncelik veriyo galiba ilişi, annemden duymuştum.ben o gecenin sabahı doğmuşum,rezalet yaaa mısır patlağınıda kk dan okumuştum.bide bulantıyı kesiyomuş

hoşgeldin dirimim
made öle yapmadım ben yaa değişik değişik testler var piyasada sen bi kaba idrar örneğini alıosun test açıosun onda bi damlalık çıkıo onu idrar batırıp idara alıosun ve testte belirtilen yere damlatıosun veee bebişşş merhaba annecimm dioo

ohh ohh forum baya hareketli malesef ben akşamüstü gelecem herkesinkocişi geldiği için topice gelemeyecek ben yalnız kalacam kıskanıyorum ama

yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk

ay cssa ağlatcan ha beni:CüvCüv:

sağol canım hayırlısı tabi
sende ne var ne yok bakalım

niye su içiriyolarki cnm ya:uhm:
karnındamı bakıyolar ultrasona çünkü genelde hamilelere su içip bekletiyolar

canımcım karbonhidrat rejimine başladım bugün ilk günüm o yüzden tavsiyede bulunmak için erken bence bir hafta geçsin konuşalım:

eşim korunuyor tatlım bilmem açıklayıcı oldu mu yerimseniben

ee tamam o zaman haftaya konuşalım cnm
inşallah işimize yarar

ohh ohh forum baya hareketli malesef ben akşamüstü gelecem herkesinkocişi geldiği için topice gelemeyecek ben yalnız kalacam kıskanıyorum ama

slm teolog cum nbr

ay ya çok komiksiniz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3,ya doktora gidipte kan tahlili yaptırsak olmazmı?bugün çiş lafını duyunca bi hoş oluyorum,habire geliyor

alınyazımsın evet bende az önce öğrendim onu doğumu hızlandırdığını ama geçikmiş doğumu hızlandırıomuş ama mısır patlağını yeni duydumm saolasın
ay ya canım bebişin hayırlı olsun yeni öğrendim,kız çok sevindim ya,Allahım inşallah bütün isteyenlere verir,sağlıcakla kucağına alırsın
anladım ilk gece de mi kondom :uhm:
canım ilk gece doktorlar hep hap önerir,bende bilmiyordum,biz kondom kullandık,hiç bişey olmadı,hatta kondom kaygan olduğu için daha iyi sanki

yok ilk gece ben iki ay öncesinden hap kullanmaya başlamıştım öyle korunduk ilk gece bide o kondomu görseydim bayılırdım heralde iğğğğğğğkkkkkkkk

ay ya kaydirigubbakcemile3

madee çook güzel duygu Rabbim sizlerede yaşatır inşş ama ağlama arkadaşıımm

selam canlaaaar
ben geldimmmm
artık evdeyim ne var ne yok geçmişi okuyamadım pek yeni haberler varmı çok hareketli gördüm buraları:dance:

alemsin sen yaa.teşekkür ederim cvp için.allahm bu kondomda iğrenç bişey zaten.allahım diyorum bu gebeliği otomatiğe bağlasaydın gebelik olsun dersek olsun olmasın dersek olmasaydı falan kaydirigubbakcemile3

angel iiim canım, sürünüyoz.

buarada ben cuma günü inş kocacımla fethiyedeyiz, kocamla başbaşa süppeerrr

dirimim olur kanda daha erken belli oluo ama insan kendine özel olsun ilk o öğrensin istio vee dayanamayıp evde bakıoo sende de böle olcaktır heralde:)

kızlar şimdi çıkmam lazım bu konuyu öğleden sonraya bırakalım madecim öğleden sonra ilk geceyi ele alalım :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…