Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

maşallah canım ne guzel işte niye kotu hıssedıyosunkı ne guzel senın yorulmanı ıstemıyo

canım kekin bütün malzemesini ununu falanda koyduktan sonra üzüm ceviz gibi malzemelerini
bende yeni yeni böle yapmaya başladım o zaman heryere eşit dağılıyoryerimseniben
ay ya mısracığım hemen tarifi copy paste yapıyorum canım muckkk kaydirigubbakcemile3
sanırım bende problem var,bende hamurunu döküyorum,üzümü unladıktan sonra kalıptaki hamura döküyorum,üstte kalıyor,hiç karıştırmıyorum,aşağıya inecek diye fırından çıkartıyorum,bide bakıyorum ki,yine dibine çökmüş
alınyazımsın canım bizde 1 mayıs tatilken bir yerlere gidelim diyoduk ya malesef gidemeyeceğiz sanırım ah ah:çok üzgünüm:

hım iyi yapmışsınız tatlım
e bi günmü gitceksiniz onu anlamadım yada hafta sonuyla 3 günmü olcak
aman neyse sonuçta güzel olcakkaydirigubbakcemile5

canım geçmiş olsun,evde dinlenmesi gerekmiyormuydu

görüşürüz canım

gerekiyodu evdeydi ama işte noldu bisde anlamadık:1no2:

angel canım noldu eşine ya ben bilmiyorum kaçırdım galiba o bölümleri ameliyat falan mı olmuştu

evt cnm ameliyat oldu geçen hafta kociş kuyruk sokumunda iltihaplanma vardı
o bölge alındı
ama fena yani açık yara her gün pansumanda felan
şimdide dikişler açılmış pansumana gittiği sağlık ocağı hastaneyue gidin baksınlar demiş
belki tekrar dikiş gerekebilir demiş:1no2:

maşallah canım ne guzel işte niye kotu hıssedıyosunkı ne guzel senın yorulmanı ıstemıyo

canım zavallı bekarken annesi bir sürü çeşit çeşit yemek yapıyordu
o bakımdan yani
mısra canım 1 su bardağı fanta yada çamlıca gazoz mu orayı anlamadım

Sohbet yine pasta borekten baslamis...off offffff
canim nasil çekiyor bir bilseniz
oglen abim geldi bizi yemege davet etti, esimle de benimle de konustu...guzeldi bakalim...sonuça bakmak lazim iste...
umarim iyi olur bu sefer

angel cım geçmiş olsun canım ya bilmiyodum,allaha şifa ve kolaylık versin.hastalık zor.çok çok geçmiş olsun canım.
bizde işte 4 günlüğüne gitcez.1 mayıs tatilya hani 2-3 mayısta zaten haftasonu, 4 mayısada birer gün izin aldık.3 gece 4 gün.kocacın iileşsinde sizde gidersiniz inş, belki bebişinizde eşlik eder ozamann size.yerimseniben

dirim
im gidersin güzelim sende ya ama kocişin askere gitmeden ayarlayın muhakka.özel zamanlar unutulmaz.aklında güzel anacak şekilde gönderirsin eşini.darısı sana şekerim yerimseniben

oglen abim geldi bizi yemege davet etti, esimle de benimle de konustu...guzeldi bakalim...sonuça bakmak lazim iste...
umarim iyi olur bu sefer

canım ya inş düzelir, inş bu konuşma eşini kendine getirirde kıymetini bilir.bu erkekler delirtecekmi bizi yaaa

canım zavallı bekarken annesi bir sürü çeşit çeşit yemek yapıyordu
o bakımdan yani
mısra canım 1 su bardağı fanta yada çamlıca gazoz mu orayı anlamadım

olabilir hayatım benım nişanlımın anneside gunde en az 3 çeşit yapar bende dedim benden bu performansı beklem dıye
canım nişanlımda bana evlendıkten sonra ben senin düznine alışıcam geçmişte ne oldugu önemli değil demişti:asigim:
eminiöm senin eşininde bundan şikayetı yoktur üzme kendını a.s.

umarim iyi olur bu sefer

düzelirsiniz cnm sen hiç merak etme

sağol canım biz haziranın başında izmire gidicez görümcemin düğünü var bakalım 10 gün alıcam izin yıllık iznimden orada bi ön tatil gibi olur
ama sonra çıkmak istiyoruz ikimiz yalnızda bakalım nasıl olur
plan yapmıyorum ben çünkü hiç bir planım tutmuyor
geçen yılda çok plan yaptım ama sonuçta kayınvalidemlerle çıktık çok sıkıcıydı

merhaba kızlar

hastaydım yatıyordum sırf mısrama bakıyım yaptımı test diye geldim. hayırlısı olsun mısracım.

öyle hastayımki sabahlar olmuyor ağrı bulantı ölüyorum desem yeridir beslenemiyorumda. yani ne kadar zormuş anne olmak yada banamı öyle geliyor. çok zorlu bi süreç geçiriyorum. ama Rabbime şükrediyorum şikayet etmiyorum. düşünüyorum ikiz olduğu içinmi böyle oldu yoksa yaş 30 a dayandığı içinmi hayırlısı artık. 4. ayımıza girmek üzereyiz inşallah düzeliriz.

pasta börekler yine döktürmüşsünüz hiç bakamıycam yediğim tek şey elma oda dokunmaya başladı . karı koca rezil olduk ben yemiyorum diye eşimde yemiyor bi deri bi kemik kaldı bende kilo verdim derken perşembe günü konyaya ailemin yanına gitmeye karar verdik. belki orada sağlıklı beslenebiliriz hemde değişiklik olur kendi memleketimin suyunu içebilirim belki.

çok dua edin bana da kızlar olurmu

Allah hepinizin kalbine göre versin bütün istedikleriniz olsun yüzünüz hep gülsün

dipnot: buda duanın karşılığı gibi oldu heralde ama cidden gönülden diliyorum sizler hiç sıkıntı yaşamayın emi

Kızlarrrrr ben geldim tekrardan...Yine neler yapılıo bakayım?Benimde cuma arkadaş gelecek ev gezmesine.Ayrıca çocuğuda oldu. Ne alabilirim yaCADIARZU

pamukşeker allah kolaylık versin canım ya, benim kardeşlerimde ikizde annem der hep ikiz gebelik zordur diye.allah yardımcın olsunn inş.cinsiyetler belli mi merak ettim

ayy pamukum Allah yardımcın olsun canım benim
zor tabi işin hemde ikiz annelik merak etme annen seni iyileştirir kendine getirir canım
dua ederiz tabi etmezmiyiz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…