Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet tatlım gerçekten de hiç bilmediğin bi dünyanın kapısını aralayacaksın
güzel şeyler çıkar bahtına inş. cnm

inşallah canım
pek korkmuyorum aslında ne de olsa burda tecrubelı çok arkadasım var
bi sıkıntım olsa burdayım hemenkaydirigubbakcemile3
zaten düğün günlerimi saymayı sizle beraber atlattım yoksa zaman geçmiyodu valla evdekaydirigubbakcemile3
jnazcım uzaktanda yakındanda öyle görünüyosunuz hayatımcokacimcoook
akşama ne yaptınız mısafır gelcek ne yaptınız ama o kadar zevkliki okuması ben bayılırım mutfak muhabbetınekaydirigubbakcemile2

Dirimcim damla çikolata ve üzüm birleşince tahmin ediyorum ki keskin bir tat oluşmuştur tek kullanmayı dene tatlım.Ben keke damla çikolata kullanmam,kurabiyelere yakıştırıyorum.

Kek kalıbı yağlandıktan sonra unlanır tabi tatlım,dediğin gibi unu attığın yerde kalır hareket etmez.Ben elimle unlarım tuz eker gibi serpiştiririm.

Değişik,yumuşacık vede çok kolay bir kek tarifi verebilirim istersen.Daha öncede paylaşmıştım fantalı kek

Keke asla margarin kullanmam ben angelcım,hatta malzemelerde yazan 1 su bardağı yağı bile epey azaltarak eklerim :)

üzülsem mi ağlasam mı aceppCADIARZU
ama ne yalan söyleyeyim şimdide pilav yapmaya gidicem kocişe:)

canım inşallah güzel olacak herşey,inşallah eşin anlayışlı biridir.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım benim yıllarca arasam bu kadar anlayışlı birini bulamazdım heralde ama bu gıbı işler karşılıklı hemen kendı hakkımı yememem lazım bende fazla anlayışlıyım ama bendekı bu anlayışlılık nişanlımdan bana bi yansıma:1rolleyes:

tabi canım
her zaman beraberiz burdayız

bak dirim geldi işin ehliyerimsenibenalkisalkisalkis

ellerine sağlık canım mutlaka harıka oluyodur pilavların yemeklerin
nıye aglıyosunkı bundan guzel mutlulukmu vara.s

canım benimm çok sağoll
ya tabiki bu durumu hiçbirşeye değişmem çok şükür rabbimee
ama hadi ben kaçtım yoksa eşim gelince aç kalacakk

off kıslar ya eşimin dikişi patlamış yani açılmış
hiçç yerinde duramıyorki dr yatacaksın diyo ama bizimki kurtlukaydirigubbakcemile2
yarın tekrar dikiş atılacakmış galiba

MISRACIĞIM ağır oluyor evet aslında yaparken de aklıma geldi ama böyle farklı birşeyler yapmak istedim,sıkılıyorum hep aynı şeyleri yapmaktan.fantalı kekin tarifini istiyorum tabikide :Saruboceq:,bende 1 su bardağı yağ koymam hiç,tarifte 1.5 su bardağı şeker der,hep az atarım,yağını,şekerini,canım sende mi kalıbı sıvıyağ ile yağlıyorsun,bende sıvı yağ kullanıyorum ama Angelinde kullandığı gibi margarin daha mı iyi sanki,birde üzümleri iyice unlayıp,kalıba hamuru döktükten sonra attım,üstüne,ama yinede üzümleri dibine çöküyor klava:
HAKTAN canım nişanlın anlayışlıysa problem yok,canım ya bak hakkını yemeyeyim benim eşimde çok anlayışlıdır,yardım edebildiği kadar yardım eder,yorulmamayım diye nerdeyse yemek bile yapmamı istemez,dün kesme aşı yapayım dedim,yanına da patates kızarması,köfte felan kızartırım dedim,yaptırmadı bana,kıymalı makarna yaptı,bende yanına patlıcan salatası yaptım,dün kekide yaptırmıyordu,habire sonra sonra deyip duruyor,,kendimi kötü hissetmeye başlıyorum

hiçç yerinde duramıyorki dr yatacaksın diyo ama bizimki kurtlukaydirigubbakcemile2

geçmiş olsun canım
ama dıkkat etsın kendıne yaa
neyse bir musıbet bin nasıhata bedelmiş bidaha kıpırdamaz

canım kekin bütün malzemesini ununu falanda koyduktan sonra üzüm ceviz gibi malzemelerini
bende yeni yeni böle yapmaya başladım o zaman heryere eşit dağılıyoryerimseniben

slm kızlar ben geldim tekrardan.

angel tatile gidiyoruz, baya oluyo rezervasyon yaptıralı, indirimden yararlanalım dedikte havaların hali perişan, inş cumaya güneş olurda gireriz denize falan. biz erken gitmek zorunda kaldık tatlım çünkü eşim uzkta ya.bide henüz yılın doldurmadığı için iznide haketmedi.1 gün izin aldı bizde kaçamak yapalım dedik, aileler bile bilmiyo tatile gitcemizi.eşimin yanına gitcem sanıyolar kaydirigubbakcemile3 şimdi kimseyi kaldıramam borç harç var desinler istemedim.bide yıldönümümzde gitcez çünkü tabi inş :Saruboceq:

off kıslar ya eşimin dikişi patlamış yani açılmışhiçç yerinde duramıyorki dr yatacaksın diyo ama bizimki kurtlukaydirigubbakcemile2yarın tekrar dikiş atılacakmış galiba
geçmiş olsun canım ama dıkkat etsın kendıne yaaneyse bir musıbet bin nasıhata bedelmiş bidaha kıpırdamaz

Dirimcim margarini ne kek kalıbını yağlamak için nede içine koyarım kulllanmam.
Üzümler unlanır evette en son eklenir keke,tahta kaşıkla birkez karıştırılır,sonra hemen kalıba dökülür.

FANTALI KEK (FANTA KUCHEN)***
MALZEMELER:
*5tane yumurta
*2subardagi seker
*1su bardagi sivi yag
*1su bardagi fanta-çamlıca gazoz kullandım
*3su bardagi un
*1 tane vanilya 1 tane kabartmt tozu
*2tane limon Esansi (ZITRONEN AROMA)-2 limon kabuğu rendeledim
*Pudra sekeri

YAPILISI:
*Seker vanilya ve yumurta yaklasik 5 dakika cirpilir
*krema kivamina gelene kadar.
*Sonra sivi yag fanta ve aromayida ekleyip tekrar
*2dakika daha cirpin.
*Un ve kabartma tozunu iki sefer gevgirden eledikten sonra
*karisima ilave edin tekrar cirpin Yaglanmis 26 cm lik
*ortsi delik unlanmis olan kaliba dökün 180derece önceden
*isitilmis firinda 35-40 dakika bisirin.
*Üzerinede bolca pudra sekeri dökün-Pudra şekeri dökmüyorum

canım geçmiş olsun,evde dinlenmesi gerekmiyormuydu

canım benimm çok sağoll
ya tabiki bu durumu hiçbirşeye değişmem çok şükür rabbimee
ama hadi ben kaçtım yoksa eşim gelince aç kalacakk

görüşürüz canım

angel canım noldu eşine ya ben bilmiyorum kaçırdım galiba o bölümleri ameliyat falan mı olmuştu

geçmiş olsun canım
ama dıkkat etsın kendıne yaa
neyse bir musıbet bin nasıhata bedelmiş bidaha kıpırdamaz

inş tatlım ama duramaz benim kociş
dr hastanede bile baş edemedi ameliyattan odaya çıkardılar dedi ki dr hiç kıpırdamadan sırt üstü yatacaksın 5 6 saat serumlar bitene kadar ama ne mümkün hemen döndü yanına uyuyamıyorum diye bişey söylesen kızar iyi dedim naparsan yap
işte sonuçÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…