Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

şiştt kıslar naparsınız bakalım
ben yemek yeyip geldim
ve yine üstüm başım saçım hep yemek koktu bıktım bu yemekhaneden yaaklava:

yemeğimi yedim geldim,kızlar dün damla çikolatalı,üzümlü kek yaptım,kekin hamuru yumuşacık,çok güzel oldu,yapışmadı da,ama damla çikolatası bence keke ağır geliyor.
birde kalıbı unlarken ben kaşıkla serpiştiriyordum.bir tarafa çok dökülüyordu,sanırım süzgeçle yapmak gerekiyor

ya aslında öğleden sonra gidecektim tatlım ama nedense kalkamıyorum yerimden sizide bırakamıyorum:)
artık yürüyüş için çıkarım büyük ihtimal

evet bende sevmiyorum damla çikolatayı evde yaptığım keklere falan koyunca çok ağır oluyor çünkü
yani kaşıkla veya elle koymanman farketmez ki şöle iyice salla heryerine gelsin ben öle yapıyorumkaydirigubbakcemile2

ya aslında öğleden sonra gidecektim tatlım ama nedense kalkamıyorum yerimden sizide bırakamıyorum:)
artık yürüyüş için çıkarım büyük ihtimal

boşver ditme kal burda bizimle

canım benim hiç sorma parmakla sayılıyo artık günlerim
hepiniz bana dua edinki herşey yolunda gitsin bide çok heycanım kalmasınalkisalkisalkis

merak etme cnm herşey yolunda gider
bizim dualarımız hep birbirimizle:1hug:

afiyet olsun tatlımm
genelde hamurun içine ekliyorum ben ama fazla kaçmamasına dikkat ediyorum ellerine sağlık

canım benim hiç sorma parmakla sayılıyo artık günlerim
hepiniz bana dua edinki herşey yolunda gitsin bide çok heycanım kalmasınalkisalkisalkis
ayy canımyaa dularımızdasın tabiki inşallah herşey gönlünce olur ama heyecanda olsun be tatlım onunda ayrı bi yeri var

boşver ditme kal burda bizimle

merak etme cnm herşey yolunda gider
bizim dualarımız hep birbirimizle:1hug:

saolun şekerlera.s.
işte bir ay sonra artık bende resımlerı yayınlarımkaydirigubbakcemile3
sonra başlarım ay bu akşam ne yapsam muhabbetıne:tomato:

saol canım benim
evet haklısın
ya bu heycan başka bi heycan sanki hiç bilmediğin bi dünyanın kapısını aralıcakmsıssın gibi
bakalım şansımıza ne çıkacak kapının arkasındakaydirigubbakcemile3
umarım herşey iyi olur

ama canım önce yağlamıyormusun,yağladıktan sonra unluyorum öyle seninki gibi salladığımda un hareket etmiyor ki?
yarım çay bardağı damla çikolata,yarım su bardağıda üzüm koydum,ama ağır oluyor,sırf meraktan yaptım yane yerimseniben
sürekli aynı şeyi yapmaktan sıkılıyorum değişik şeyler yapmak istiyorum,damla çikolatası en iyi yaş pastaya gidiyor

evet tatlım gerçekten de hiç bilmediğin bi dünyanın kapısını aralayacaksın
güzel şeyler çıkar bahtına inş. cnm

evet önce margarinle heryerini yağlıyorum sonra un serpiyorum biraz bolca
heryerine yayıyorum sallıyarak
fazla kalırsa da döküyorum ama bi yerde kalmıyor yani şeker

canım inşallah güzel olacak herşey,inşallah eşin anlayışlı biridir.
ayy inanmıyorumm
uzaktan öylemi görünüyoruz tatlımyaaCADIARZU
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…