Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

çakır hoşgeldın canım
alınyazım benim yukseklık korkum var üstüne para verseler atlayamam oralardan kaydirigubbakcemile3

valla bende deli oluyorum atlayım diye hazır eşimide kandırdım atlıcamda galiba hocalarla atlanıyomuş eşimde erkekse izin vermem diyo yaaa

gazipaşaya giderken sanırım ısparta oradan alanya yoluna sapıyoruz antalya ya ugramıyoruz heralde neyse baska zaman inşallah orada havalar nasıl cnm ona göre giyineceğim de burası soguk

yaralim napıyosun eşinle nasıl aranız abinin konuşması yaradı mı işe,

çakırgözlü hoşgeldin yoktun epeydir

gazipaşaya giderken sanırım ısparta oradan alanya yoluna sapıyoruz antalya ya ugramıyoruz heralde neyse baska zaman inşallah orada havalar nasıl cnm ona göre giyineceğim de burası soguk

Burasıda bugün soğuk tatlım,yağmur yağacak bu akşam kesin

OZAMANLAR DON ÇOK OLUYORMUŞ DONSUZ GECELER DİYİNCE KANAL KAPATILMIŞkaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:
ayy hatırladım şimdi hatırladımmmmm

alınyazım cesaret çok sende ne guzel bende korkmamayı çok isterdim
sanırım ordakı hocalar erkek ama belkı şansına vardır bayan bi hoca inşallah istediğini yapabılırsınhihoyyyt

ay geçen yıl kayınvalidemler gitmişlerdi kayınbabamla ikisi binmişler yamaç paraşütüne bide kameraman var arkada sonra geldiler tv den izledik manzara süperdi hemde çok zevkli belli ama bende asla binemem de uçamam da yükseklik korkusu var bende de :))

çakırcım hoşgeldin cnm
oh annenlerle ne güzel eğlenmişsin kocişte özlemiştir seni:asigim:

Alinyazimsin, bitanem, yaradi gibi bilmem pek bi asik oldu yine gunde 100 kez ariyor, çok ozlemis benide falan filanda...ama ben hala soktayim açikçasi...ama iyiyim iste
anneannem aradi simdi yarim saat konustuk iyi geldi
iyiki var kendisi yaaa Allahim uzun omurler versin o benim dert ortagim nasilda morel veriyor bana bitanecim yaa...

mısracım ya oo pronto yu normal mobilya da da kullanabiliyormuyuz ki
benim mobilyalarda venge rengi ya siyaha yakın yani hep toz beizyle geziyom elimde
onu kullansam faydası olurmuki acep?

:asigim:iyi olmuş cnm ya bak ne güzel düzeliyor aranız eşinede ders olmuştur bence aşıktır tabi sana bence zaten sende ona aşıksın:asigim:

ah ananeciğimi çok ösledim bende vefat edeli 23 nisanda 8 yıl oldu o kadar çok özledim ki onu sanki daha yeni gibi bu kadar sene geçmesine rağmen hala rüyalarımdadır dilimizden hiç düşürmeyiz

Allah rahmet etsin cnm cennette kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…