ya da ya sabır değil mi cnm
O SİPİKER BİR ŞEY DAHA DEMİŞTİ VE KANAL KAPATILMIŞTI DİYE HATIRLIYORUMkaydirigubbakcemile3
çakır hoşgeldın canım
alınyazım benim yukseklık korkum var üstüne para verseler atlayamam oralardan kaydirigubbakcemile3
ölemiiiii
bak orasını hatırlamıyorum
ne demiştiki?
sanırım ağıza alınmicak bişey soledıki atıldı dimi:)
bendekide soru yanikaydirigubbakcemile3
gazipaşaya giderken sanırım ısparta oradan alanya yoluna sapıyoruz antalya ya ugramıyoruz heralde neyse baska zaman inşallah orada havalar nasıl cnm ona göre giyineceğim de burası soguk
OZAMANLAR DON ÇOK OLUYORMUŞ DONSUZ GECELER DİYİNCE KANAL KAPATILMIŞkaydirigubbakcemile3
kızlar dağıtalım konuyu, ya hiç paraşütle atlayan varmı ben yıllardır istiyorumda eşimde babamda izin vermiyodu şimdi eşimi kandırdım, fethiyede paraşütte en iyi yamaçlar varmış, ne deriniz atlamalı mı yapan varmı
ben geldim kızlar nasılsınız
neler yaptım anlatayım
öyle geçmişi bir okuyayım.
pazar günü eşim gitti
bende annemlere gittim
çok güzel geçti
gezmlere gittik
misafireler geldi
3 gün kaldım annemlerde
buğün sabah 10 gibi evdeydim
hemen temizlik yaptım
daha bitmedi aslında ama biraz dan eşim gelecek
börek yaptım çayıda demledim eşimi bekliyorum
ilk defa eşimle ayrı uyuduk
ama inanın gezmekten okdadar
çok yorulmuşumki
annemlerde hemen uyuyordum
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aklıma gelenler bunlar şimdilik
Burasıda bugün soğuk tatlım,yağmur yağacak bu akşam kesin
Bende .c.tesi günü ıspartaya gidiyorum bu arada :)
Alinyazimsin, bitanem, yaradi gibi bilmem pek bi asik oldu yine gunde 100 kez ariyor, çok ozlemis benide falan filanda...ama ben hala soktayim açikçasi...ama iyiyim iste
anneannem aradi simdi yarim saat konustuk iyi geldi
iyiki var kendisi yaaa Allahim uzun omurler versin o benim dert ortagim nasilda morel veriyor bana bitanecim yaa...
:asigim:iyi olmuş cnm ya bak ne güzel düzeliyor aranız eşinede ders olmuştur bence aşıktı tabi sana bence zaten sende ona aşıksın:asigim:
ah ananeciğimi çok ösledim bende vefat edeli 23 nisanda 8 yıl oldu o kadar çok özledim ki onu sanki daha yeni gibi bu kadar sene geçmesine rağmen hala rüyalarımdadır dilimizden hiç düşürmeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?