günaydınn angelcuımmm
günaydın kızlar, angel, pınar aber , nasılsınız yine karanlık bi havamız var((
Günaydın angelcım,ben güya izinliyim uyuyamıyorum kalktım 7 deOrtalığı topladım,saçımı boyadım,birazdan duşa gireceğim.
Akşam kek yaptım,yarısına nişasta koydum,ceviz-üzüm-tarçın-yoğurt koydum,tadı güzel ama , çok fazla ağızda dağılıyor,yağınıda az koymuştum,daha az nişasta koyulmalı sanırım yada daha çok yağ:)
Canım evlilik kocaman bir sabır işi ,hepimiz tatsızlıklar yaşıyoruz inan buna.Biz çok büyük badireler atlattık,şayet ben sabırlı olmasaydımşimdi boşanmıştık.Herşey hallolur,sakin sakin konuşun,kaprislerden uzak durun,yıllar sonra birbirinizi bulup şu günün şartlarında evlenmişsiniz ,elinizi ve yüreğinizi sıkıca tutun bırakmayın.
Ben şimdi duşa gidiyorum tatlım,saçlarım boyalı.Sonra kahvaltı edeceğiz,kocişi kaldıracağım,gelemeyebilirim çok öpüyorum
Günaydın kızlarrrrrrrrrr
biraz daha iyiyim ama pazar gününden beri evi temizlemiyorum canım hiç istemiyo
Günaydın kızlar,
Nasılsınız?
Pınar biraz daha iyimisin canım.
günaydın kızlar çok uykum var ya mirmirmirmir
nasılsını?
ehhh canım eşimde moral veriyor destek olmaya çalışıyor ama ne biliyim akşam yemek yapmadım elimi işe kaldıramıyorum falan canım işte öyle
dün aksam yine iş çıkışı evimdeydim ütü işi vardı biraz onları yaptıkolsun cnm bende pazar günü yaptım pazardan beri temizlik yapmıyorum iki kişiniz zaten batmıyordur ki
günaydın tubiş biz iyiyiz cnm sen nasılsın
günaydın dzcel neden uykunu alamadınmı cnm
canım ben daha evlenmeden yerlerini değiştirmeye başladımBende yemek yapmadım, ilk pazar alışverişimizi yaptık akşam dönüşte anneme uğradık orada yemek yedik.
iyim angelcım, biraz yorgunum annemden 8 gibi eve geldik. ben ev işine dalmışım 10u geçmişti saat oturmuşum. yaptığım işler arsında da silip süpürmek yok.
Kendime düzen kurmaya çalışıyorum. 3 ay gider yerleşmen diyorlar öylemi oluyor.
Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, dolapları değiştiriyorum.
Bende yemek yapmadım, ilk pazar alışverişimizi yaptık akşam dönüşte anneme uğradık orada yemek yedik.
iyim angelcım, biraz yorgunum annemden 8 gibi eve geldik. ben ev işine dalmışım 10u geçmişti saat oturmuşum. yaptığım işler arsında da silip süpürmek yok.
Kendime düzen kurmaya çalışıyorum. 3 ay gider yerleşmen diyorlar öylemi oluyor.
Sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum, dolapları değiştiriyorum.
dün aksam yine iş çıkışı evimdeydim ütü işi vardı biraz onları yaptık
sonra mutfakta yerleşcek bi kaç bişey kalmıştı eve geldim 11.30 da
sonrada duşa gir falan derken saat 1 i geçti yatana kadar,yorulmuşumda biraz :1no2:
ınşallah hayırlısıyla bir atlatsak şu telaşlarıevet cnm sürüyor biraz yerleşmek çünkü şimdi önce eşya çeyiz eve girince bi yerleşiyosun hızla sonra eve girince tekrar bi değişiyor yani ne deyim işte zamanla herşey düzene oturur
ben mesela sadece çamaşır çekmecesini 3 kere değiştirdim
ee normal cnm yeni gelin olmak yeni ev kurmak kolay değil
biraz yorulacaksın ama değecekalkisalkisalkis
İnşallah hayırlısıyla bir atlatsak şu telaşları
düğünden sonra şöyle huzurla telaşsız birkaç gün geçirmek istiyorum işe dönene kadar.
aslında eminim düğünden sonra da bazı telaşlarım olacak
canım ben daha evlenmeden yerlerini değiştirmeye başladım
önceki aksam yerleştirdim mutfağı dün aksam yine bi kaç değişiklik yaptım mutfakta
sanırım yerleşmek düzeni tam bulmak uzun sürecek kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım günaydın, kendi adıma yorgun ve uykusuzum biraz :1no2:Herkese günaydınlar kızlarrr.Nasılsınız?
Mutfak çeyiz zamanı 4 kez yerleştirilip değiştirildi. kaydirigubbakcemile3
Şimdi son haliylen duruyor oraya el atmadım henüz. Dolap içleriyle uğraşıyorum.
Düğünden sonra dinlenirsin.
angel, bende onalrla çok uğraşıyorum. çekmecelerde yer değiştiriyorum.
Herkese günaydınlar kızlarrr.Nasılsınız?
Gunaydin kizlar nasilsiniz?
h.g canım günaydınnnnGunaydin kizlar nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?