daha başlayamadım bilekaydirigubbakcemile3
kocişte rahatsız ya yarası bi kapansın 20 güne kadar ancak duşa alabilecek falan filan..
hayırlısı inşallah
özellikle de çikolata kisti çok etkiliyomuş hamileliği ama imkansız değilmiş bak arkadaşın da hamile kalmış inşallah darısı başıma şekercim
diyorum sana canım benim
sıkma canını olacak
inş.
bak daha başlamamışınız bile
olumsuz düşünmeye gerek yok bence.
darısı başımızaaaaaaa
kızlarrr ben geldimm
çok özledim siziiŞeniz
kurstan yeni geldim yemek yapmadan size bi uğrayayım dedim
nasılsınız bakalım ?
canım benimyaa çok geçmiş olsun eşine kaç gündür kk ya giremiyoduk zaten dünde bi girdim bi dahada giriş yapamadım bendemrb kızlar geldim sonunda
özledim sizleri kızlar ya
3 gündür eşim hastaydı
onunla ilğilendim evde
birkaç kere girdim yazamadım.
hava burda biraz kötü
bende pek iyi değilim
durgunluk yorgunluk var
ne iş yaptın diye sorun hiç bir işşş
bu bahar beni bayagı bir çaptı.
daha başlayamadım bilekaydirigubbakcemile3
kocişte rahatsız ya yarası bi kapansın 20 güne kadar ancak duşa alabilecek falan filan..
hayırlısı inşallah
özellikle de çikolata kisti çok etkiliyomuş hamileliği ama imkansız değilmiş bak arkadaşın da hamile kalmış inşallah darısı başıma şekercim
ayy canımya maşallahÖncelikle herkeze merhabalara.s
Ben taze evliyim daha evleneli 15 gün oldu.Mümkünse bende aranıza katılabilirmiyim?
iyiyiz jnaz canım sen nasılsın,ay ya eşim aradı bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize,
kızlarrr ben geldimm
çok özledim siziiŞeniz
kurstan yeni geldim yemek yapmadan size bi uğrayayım dedim
nasılsınız bakalım ?
Öncelikle herkeze merhabalara.s
Ben taze evliyim daha evleneli 15 gün oldu.Mümkünse bende aranıza katılabilirmiyim?
canım benimyaa çok geçmiş olsun eşine kaç gündür kk ya giremiyoduk zaten dünde bi girdim bi dahada giriş yapamadım bende
bahar hepimizi çok etkiledi galiba tatlım zaten bi türlü havalar düzelmiyoki
angelcimm aklına kötü şeyler getirme bitanem hayırlısıyla olur inşallah kalbini ferah tut
iyiyiz jnaz canım sen nasılsın,ay ya eşim aradı bende çıkıyorum kızlar iyi akşamlar hepinize,
ya işte elimde değil jnazcım ama yakında güzel haberlerimi paylaşcam inş sizinle
sanırım konu çikolata kisti anlayabildiğim kadarıyla..canım sıkıntı yapma benimde sol yumurtalığımda kistim vardı ameliyat oldum 5 sene önce falan tekrardan oluştu ozaman bende senin kadar heyecan yapmıştım.korkmustum bebişim olmaz diye ama bir cok doktora gittim ve kistim bebek olmasına hiç bir zararı olmadığını söyleyip beni rahatlattı.üzme kendini yüce rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
canım cım gayet iyi gidiyor sabah tartıldım 900 gr vermişim ama karbonhidrat rejimini yapmıyorum kendi kafama göre takılıyorum :)jnaz cım rejim nasıl gidiyor
1 hafta geçti
paylaş bakalım sırlarını faydası oluyormu tavsiye ediyormusun bana
sanırım konu çikolata kisti anlayabildiğim kadarıyla..canım sıkıntı yapma benimde sol yumurtalığımda kistim vardı ameliyat oldum 5 sene önce falan tekrardan oluştu ozaman bende senin kadar heyecan yapmıştım.korkmustum bebişim olmaz diye ama bir cok doktora gittim ve kistim bebek olmasına hiç bir zararı olmadığını söyleyip beni rahatlattı.üzme kendini yüce rabbim bebek isteyen herkeze nasip etsin inşallah..
evet canım bende yeni ameliyat oldum sayılır ve işte doğal olarak korkuyorum
ne olacağınıda bilmiyorum
bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?