iyiyim angelım sen nasılsın?ay bu hava beni öldürcek kızlar bahar gelcekse gelsin gelmeyecekse hiç heveslendirmesin
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben çok yogunum hiç kk ya giremiyorum ufffff
hayırrrrrrrrr,bende istiyorum tatil,nereye didiyon :çok üzgünüm:iyiyim bende canım sağol
evet bizide bıktırdı bu soğuk havalar
artık yaz gelsinnn
bu arada biz haziranda tatile gidiyoruzsositosositosositososito
dirimcim saol canım
allaha şükür iyiym
evlilikde iyi işde pek birbirimizi göremiyoz :)))
akşam 10 da geliyoruz eve
ancak hafta sonları vakit geçiriyoruz
şu okul ben çok kasdı
son dersim ve son sınav hakkım yarın
geçersem evi btıkente taşıcam ama geçemezsem okul hayatım bitiyo(
infanta ne çok çalıştırıyorlar sizi ya,akşam yemeğini napıyosun canım,10 dan sonra yenmez artık yanisenin okul ne oldu
tamam mı devam mı
sağol madeciğim,ay ya bazen hiç başlamasamıydım diyorum ya :1no2:allah yardımcınız olsun kızlar
canım ya ne zor oluyordur,ben akşam eve erken geldiğim halde uykum geliyor,çalışamıyorum ama çalışmam lazım ya strese girdim iyicebende iş yerinde çalışamıyorum ancak otobüsde bakıyorum
valla çok pişmanın zamanında okulumu bitirmedigim için
şimdi ne zorluklarla ugraşıyorum
senin taşınma işin ne oldu
kızlar mısra nerelerde?
sağol madeciğim,ay ya bazen hiç başlamasamıydım diyorum ya :1no2:
bacım başlamak bitirmenin yarısıalkisalkisalkis
Öncelikle herkeze merhabalara.s
Ben taze evliyim daha evleneli 15 gün oldu.Mümkünse bende aranıza katılabilirmiyim?
madeciğim eşlerimiz sağolsun ogünleri de atlattık,canım senin kaç ay oldu şimdiay evet ya ne güzel bi zamandı...
ama bence en önemlisi o stressli zamanda eşimizin nasıl davrandığı...çünkü o anda herşeyi unutturabilen tek kişi o oluyo...canım aşkım yaaaaaaa prenses gibi hissetmiştim kendimi onun sayesinde:)
canım yaralım geçmişi okuyor sanırım,gördüm ama daha çıkmadı,tatildeydi kendileri kaydirigubbakcemile3yaralım napıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?