Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

selan canım,nasılsın
olsun işin gücün olsunda ara ara girersin artık,evlilik nasıl gidiyor canım

iyiyim angelım sen nasılsın?ay bu hava beni öldürcek kızlar bahar gelcekse gelsin gelmeyecekse hiç heveslendirmesin

iyiyim bende canım sağol
evet bizide bıktırdı bu soğuk havalar
artık yaz gelsinnn

bu arada biz haziranda tatile gidiyoruzsositosositosositososito

dirimcim saol canım
allaha şükür iyiym
evlilikde iyi işde pek birbirimizi göremiyoz :)))
akşam 10 da geliyoruz eve
ancak hafta sonları vakit geçiriyoruz
şu okul ben çok kasdı
son dersim ve son sınav hakkım yarın
geçersem evi btıkente taşıcam ama geçemezsem okul hayatım bitiyo (

angelcim ben elektronik teknisyeniyim ve teknikerlik den terkim yani yüksek okulu bırakdım şu an af dan yaralanarak bitirmeye çalışıyorum
ve elektrik projesi çiziyorum
aslında hidro elektrik santrallerin projesini çiziyorum bayan olunda sahada deilde masa başınca çalışmak daha rahat
sen neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor

iyiyim bende canım sağol
evet bizide bıktırdı bu soğuk havalar
artık yaz gelsinnn

bu arada biz haziranda tatile gidiyoruzsositosositosositososito
hayırrrrrrrrr,bende istiyorum tatil,nereye didiyon :çok üzgünüm:
bana bu sene tatil yok sanırım senağlama

senin okul ne oldu
tamam mı devam mı
infanta ne çok çalıştırıyorlar sizi ya,akşam yemeğini napıyosun canım,10 dan sonra yenmez artık yani
infanta aynı canım,okul işi benide kasıyor iş yerine getiriyorum çalışmak için ama çalışamıyorum,bende ders anlatacağım ama kendimi yeterli bulmuyorum napıcam bilmiyorum ya,stres oldum bende,daha benim tezimde var,bu dönem bitmiyor senağlama

bende iş yerinde çalışamıyorum ancak otobüsde bakıyorum
valla çok pişmanın zamanında okulumu bitirmedigim için
şimdi ne zorluklarla ugraşıyorum

senin taşınma işin ne oldu

bende iş yerinde çalışamıyorum ancak otobüsde bakıyorum
valla çok pişmanın zamanında okulumu bitirmedigim için
şimdi ne zorluklarla ugraşıyorum

senin taşınma işin ne oldu
canım ya ne zor oluyordur,ben akşam eve erken geldiğim halde uykum geliyor,çalışamıyorum ama çalışmam lazım ya strese girdim iyice
canım taşındık.3 hafta oldu,ama eşim askere gideceği için eve hiçbirşey alamıyoruz,askerden sonra diyor hep,pek bişey anlamadım malesef:sm_confused:

kızlar mısra nerelerde?

canım mısra dün de yoktu bugünde,haftaya 3 gün tatil diyordu ama,bilmiyorum hiç

bacım başlamak bitirmenin yarısıalkisalkisalkis

canım zaten dersler bitti,sonunda sayılırım,yoksa mümkün değil bırakırdım yane kaydirigubbakcemile2
ay ya 2008 sonbahar gelinleri topiğine bakıyordum bende,eskiden neler yazmışız diye,düğün hazırlıkları hey gidi günler :çok üzgünüm:

ay ya,okuyorumda,yeni evlenecekler kıymetini bilin zamanın ya,düğünden önce banada çok derlerdi,aman olsada kurtulsam artık derdim,şimdi stresli de olsa o günleri arıyorum.

Günaydın hanımlar, nasılsınız?

Öncelikle herkeze merhabalara.s
Ben taze evliyim daha evleneli 15 gün oldu.Mümkünse bende aranıza katılabilirmiyim?

Hoşgeldin, sen yaz gelinleri topiğinede uğruyordun arada sanırım. Benden bir gün sonra evlenmişsin.

angel, bebişin olur canım. Yengemin abisinin ve eşininde sorunları vardı ikiside ameliyat oldu bir kaç kez sonra bir şey yapılacak dedi dr para lazımdı biriktirmeye çalışıyorlardı.
Ama Allah işte günleri geçmiş hiç umursamamıştı, olması imkansızdı drlara göre ama hamile kalmış. Eylülde minik bir kızı oldu ve bunlar 14 yıldır evliydiler.
O yüzden sen bir kist yüzünden kendini sıkıntıya sokma iyi düşün bebişin olucak hayırlısıyla.

ay evet ya ne güzel bi zamandı...
ama bence en önemlisi o stressli zamanda eşimizin nasıl davrandığı...çünkü o anda herşeyi unutturabilen tek kişi o oluyo...canım aşkım yaaaaaaa prenses gibi hissetmiştim kendimi onun sayesinde:)

madeciğim eşlerimiz sağolsun ogünleri de atlattık,canım senin kaç ay oldu şimdi

yaralım napıyo acaba?
canım yaralım geçmişi okuyor sanırım,gördüm ama daha çıkmadı,tatildeydi kendileri kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…