Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın angelcım hayırlısıyla alacağız inşallah
bizde bebek planlarını erkene alacağız sanırım koçiş çok istiyo :asigim:

oooooo jnazcım hadi bakalım
bismillah diyelim
hayırlısı olsun inş Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok bekletmeden özletmeden hayırlısıyla versin bebişimizi

teşekkürler jnaz..sanırım içlerinizde en yeni benim kendimi cok toy hissettimkaydirigubbakcemile3

oooooo jnazcım hadi bakalım
bismillah diyelim
hayırlısı olsun inş Allah hepimizin yardımcısı olsun
çok bekletmeden özletmeden hayırlısıyla versin bebişimizi
öyle valla tatlım zaten istiyordu ama erteliyorduk biliyosun
inşallah canımyaa hakkımızda hayırlısıysa olur inşallah
rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
teşekkürler jnaz..sanırım içlerinizde en yeni benim kendimi cok toy hissettimkaydirigubbakcemile3

evet tatlım ben 19 ekimde evlendim 6 ay oldu ama o günlere de dönmek isterdim açıkçası

canım hiç korkma ama kontrolleride ihmal etme muhakkak git olurmu?

gidiyorum canım 2 hafta önce gittim rahim filmi falanda çekildi bakalım hayırlısı

sen bahset kendinden nerde oturuyosun çalışıyomusun vs.

hım iyi bakalım sevindim 1 haftada 900 gr yani 1 kg güzel işte
darısı başıma

evet taze gelincim şu an sensin
ama yakında aramıza katılacak 10 15 gün sonra düğünleri olcak arkadaşlarımız da var
sonra sen kıdemli olursun şeker

amin canım benim:Saruboceq:

calışıyorum ama hala evlilik izni kullanıyorum haftaya pzt başlıyacam bakalım okadarda alıştımki rahatlığa tembelliğe nasıl calışacaksam.

calışıyorum ama hala evlilik izni kullanıyorum haftaya pzt başlıyacam bakalım okadarda alıştımki rahatlığa tembelliğe nasıl calışacaksam.

iyi canım bende düğünden 20 gün sonra başladım işe
ama çalışmak bi döneme kadar daha iyi insan herşeye daha kolay alışıyor zaman geçiyor iyi oluyor yani

mısraa nın soruları :)

evt ama daha kısaltılmışı
o yokya şimdi ben bi sorayım dedim
merak işte hehehhh

evet canım yaa güzel günler ama yorucu günler annenin rahatlığına alışınca yemek temizlik zor geliyor birazcık ama olsun yinede güzel zamanlar

kızlarr size doyum olmaz ama ben kalkayımda yemek yapayım sonra gelirim yine
öpüyorum ikinizide hoşçakalın şimdilik Şeniz

sana yazdım tatlım rahim filmi vs cektirmişsin yapılan bütün tetkikleri bize bildirirsen seviniriz.dualarımız seninle:1hug:

tatlım sonuçlar çıktı tüpler açık herhangi bir kist oluşumu yok
rahimde bi anormallik var dedi ama tam olarak açıklayamıyorum dedi ama ameliyatlık bi durum söz konusu değil şu an için dedi
o nedenle korunmayı bırak bi an önce hamile kal dedi zaman senin aleyhine bekleme dedi
sene sonuna kadar olmazsada tedavi dedi
inşallah gerek kalmayacak cnm ben 3 5 aya kadar hamile kalıcam hayırlısıyla

genel olarak bişey sorabilirmiyim???sizlerde yasadınızmı merak ediyorumda.ben temizlik yapma hastalığına tutuldum sanırım evlendim evleneli ki daha nekadar oturdukki evde hergün süpürge cıkartıp kakılmıslık yapıyorum.gecici bir dönemmiki bu merak ettimde

anladım tatlım bende inanıyorumki 3 5 ay sonra müjdeli haberi bize bildireceksindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…