Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kısa dönem askerlik yapacak dimi dirim
bizimkide sırf kısa yapmak için açık öğretim okuyo
peki bi sınava giriyomu yoksa her lisans mezunu kısa dönem yapar diyormusun?

hoşgeldin tubiş canım
kısa dönem askerlik yapacak dimi dirim
bizimkide sırf kısa yapmak için açık öğretim okuyo
peki bi sınava giriyomu yoksa her lisans mezunu kısa dönem yapar diyormusun?
canım her lisans mezunu kısa dönem yapar diye birşey yok tabi,biz kısa dönem istiyoruz ama bakalım,uzunda çıkabilir :çok üzgünüm:
sınava giriyorlar ama kısa/uzun dönemle ne alakası var o sınavın çözebilmiş değilim,birde canım Başbuğ açıklama yapmış.aralıktan itibaren kısa dönem almayacaklarmış artık.hep usun dönem,12 ay yada 15 ay
http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=190146

hım işin zormuş canım
Allah kolaylık versin tatlım
bende aynı şekil sabah 8.30 mesai başlangıç akşam 18,45 çıkış
eve git 19.10 yemek hazırla ye toparlan 20.30
sonrasında da varsa ütü iş yoksa baygınlık
zor yani halimiz

şekericim görümcemin düğünü için izmire gidicez ya kocişe de dün tatili sormuşlar işyerinden ne zaman izne ayrılacaksın diye gitmişken tatili de yapalım dedi yani izmire didiyoz:)))

dayımın yazlığı var annemlerle falan hep beraber oraya geçicez düğünden orada olmazsa ayrarlıcaz bi otel falan bakalım hayırlısıhihoyyyt

kızlar mısra nerelerde?

pazar gecesi kk ya msj yazmıştı mısra memlekete ditti diye sanırsam memleketinde ama ne zaman işe başlayacak bilmiyorum:uhm:

inş tubişim hayırlısı Allah tan
sen nasılsın tatlım

Ben geldim ben geldimmmmmmmm
Geçmisi okudum azicik amma sorun vardi kk da yaaaa
nasilsiniz guzellerim ???
ben yarin aksam izindeyim pazara kadar ama esim çalisiyor
esim annene birakiyim seni kal orda istersen dedi yarin aksam anneme gidicem cumaya kadar hihoyyyt
Dogum gunu super geçti superrr butun aile toplandik, herkesler vardi ayyyy çok guzel bir gun ve aksam geçirdik kizlar
çok mutlu oldum
sizler nasilsiniz ???

benim dokuz ay 16 gün olmuş dirimcim:)hayatımın en güzel dokuz ayı:)
bemimde 6 ay 9 gün olmuş ya,ne çabuk geçti dimi madeciğim ya ah ah kaydirigubbakcemile2

ay ya iyi ikisini birlikte çıkatıyorsunuz,ya izmir çok güzel ilk defa geçen yıl gittim,ay ya inşallah bir daha giderim,ya bu arada antalya felan neyse de,izmirin kızlar gerçekten güzel oluyor ya,gözlerimle gördüm

hoşgeldin şeker,iyi ya ne güzel demek çok güzel geçti,sevindim,bütün aile toplanmış,ay ya yaralım ne çok tatil yapıyon,bende istiyorum :Saruboceq:

Kısa dÖnem bİtecek dİyorlardı
kocİŞlerİnİz elİnİ Çabuk tutsalar barİ

ayyyyyy çok kötü olur eger kısa dönem kalkarsa ufffff
ne sorunlu bi yaşam bu ya
evet aralıkta kalkıyormuş,eşim ağustosta gidiyor aksilik olmassa,:çok üzgünüm:

benim dokuz ay 16 gün olmuş dirimcim:)hayatımın en güzel dokuz ayı:)

aman maşallah canım

ohh yaralım sen zaten çalışıyorum deme yani ne rahat işyeri ne rahat ülke yaaa
benide alsanıza oraya

hoşbuldum dirimcim,

iyim bene hiç bir yaramazlık yok. mutlu mesut günlerimiz geçiyor.

bende ızmir'e ilk kez geçen yıl gittim. Çok sıcak ama çok güzel bir şehir. Birdahaki yaz inşallah yine gidicez kocişimin teyzesi ve akrabaları var.

Made, ne gezentisin he tatil yapmışsın. Bebek çalışması nasıl gidiyor.

gel tezkereeeeeee gel tezkereeeeeeeeeeee
bu şarkıyı size armağan ediyorum kızlar:)

ya of ya :çok üzgünüm:askerlik bitene kadar bu ve acıklı şarkıları dinlemiyorum,ya benimki deli ediyo zaten,hadi iyisin ben askerdeyken anne babanla güzel güzel sohbetler edersin,çaylar kahveler,oh mis,kurtuluyosun benden diyo klava:

Yok be cicilerim size oyle geliyor
Nisan ayi ve Mayis ayinda çok tatil gunlerimiz var dogru...Fakat Haziran'da bi kezcik tatil gunum olacak...Ama he haklisiniz çalismak demeyelim hadi :jeyyar:
Eeeeee Herkes bi telasta bakiyorum
Iyi olmaniza sevindim hepinizin
Misraam daha donmedi tatilden herhalde
Ne var Ne yok ? yeni hamilemiz varmi ?

allah yardımcın olsun dirimcim
belki bekarken asker ugurlamak bu kadar zor gelmezdi
ama şimdi geçeni gündüzünü beraber geçirdigin için çok zor olacagını düşünüyorum

bakalım benim halim ne olacak daha çok var bizimkinin gitmesine

yaralım dogum gününmüydü bilmiyodum
yeni yaşın kutlu olsun

Selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.Hepinize günaydınlarrrrrrrrrrrrrr...Birileri ıZMıR mi dedi bakayım:jeyyar:

Infantam, annemin dogum gunuydu canim, tesekkurler kendisi için
Made'cim, çalismalara mi basladiniz kizz ??? ama nasil korumli anlamadim ben ?????
Yasmink hosgeldin gulum

Dirim, insallah kisa donem çikar be bitanem....Tama gitsinler azicik ama o kadarda da demedik
Ne zaman belli olacak peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…