canım her lisans mezunu kısa dönem yapar diye birşey yok tabi,biz kısa dönem istiyoruz ama bakalım,uzunda çıkabilir :çok üzgünüm:kısa dönem askerlik yapacak dimi dirim
bizimkide sırf kısa yapmak için açık öğretim okuyo
peki bi sınava giriyomu yoksa her lisans mezunu kısa dönem yapar diyormusun?
angelcim ben elektronik teknisyeniyim ve teknikerlik den terkim yani yüksek okulu bırakdım şu an af dan yaralanarak bitirmeye çalışıyorum
ve elektrik projesi çiziyorum
aslında hidro elektrik santrallerin projesini çiziyorum bayan olunda sahada deilde masa başınca çalışmak daha rahat
sen neler yapıyorsun hayat nasıl gidiyor
hayırrrrrrrrr,bende istiyorum tatil,nereye didiyon :çok üzgünüm:
bana bu sene tatil yok sanırım senağlama
infanta ne çok çalıştırıyorlar sizi ya,akşam yemeğini napıyosun canım,10 dan sonra yenmez artık yani
infanta aynı canım,okul işi benide kasıyor iş yerine getiriyorum çalışmak için ama çalışamıyorum,bende ders anlatacağım ama kendimi yeterli bulmuyorum napıcam bilmiyorum ya,stres oldum bende,daha benim tezimde var,bu dönem bitmiyor senağlama
kızlar mısra nerelerde?
Günaydın hanımlar, nasılsınız?
Hoşgeldin, sen yaz gelinleri topiğinede uğruyordun arada sanırım. Benden bir gün sonra evlenmişsin.
angel, bebişin olur canım. Yengemin abisinin ve eşininde sorunları vardı ikiside ameliyat oldu bir kaç kez sonra bir şey yapılacak dedi dr para lazımdı biriktirmeye çalışıyorlardı.
Ama Allah işte günleri geçmiş hiç umursamamıştı, olması imkansızdı drlara göre ama hamile kalmış. Eylülde minik bir kızı oldu ve bunlar 14 yıldır evliydiler.
O yüzden sen bir kist yüzünden kendini sıkıntıya sokma iyi düşün bebişin olucak hayırlısıyla.
bemimde 6 ay 9 gün olmuş ya,ne çabuk geçti dimi madeciğim ya ah ah kaydirigubbakcemile2benim dokuz ay 16 gün olmuş dirimcim:)hayatımın en güzel dokuz ayı:)
hım işin zormuş canım
Allah kolaylık versin tatlım
bende aynı şekil sabah 8.30 mesai başlangıç akşam 18,45 çıkış
eve git 19.10 yemek hazırla ye toparlan 20.30
sonrasında da varsa ütü iş yoksa baygınlık
zor yani halimiz
şekericim görümcemin düğünü için izmire gidicez ya kocişe de dün tatili sormuşlar işyerinden ne zaman izne ayrılacaksın diye gitmişken tatili de yapalım dedi yani izmire didiyoz:)))
dayımın yazlığı var annemlerle falan hep beraber oraya geçicez düğünden orada olmazsa ayrarlıcaz bi otel falan bakalım hayırlısıhihoyyyt
pazar gecesi kk ya msj yazmıştı mısra memlekete ditti diye sanırsam memleketinde ama ne zaman işe başlayacak bilmiyorum:uhm:
inş tubişim hayırlısı Allah tan
sen nasılsın tatlım
hoşgeldin şeker,iyi ya ne güzel demek çok güzel geçti,sevindim,bütün aile toplanmış,ay ya yaralım ne çok tatil yapıyon,bende istiyorum :Saruboceq:Ben geldim ben geldimmmmmmmm
Geçmisi okudum azicik amma sorun vardi kk da yaaaa
nasilsiniz guzellerim ???
ben yarin aksam izindeyim pazara kadar ama esim çalisiyor
esim annene birakiyim seni kal orda istersen dedi yarin aksam anneme gidicem cumaya kadar hihoyyyt
Dogum gunu super geçti superrr butun aile toplandik, herkesler vardi ayyyy çok guzel bir gun ve aksam geçirdik kizlar
çok mutlu oldum
sizler nasilsiniz ???
Kısa dÖnem bİtecek dİyorlardı
kocİŞlerİnİz elİnİ Çabuk tutsalar barİ
evet aralıkta kalkıyormuş,eşim ağustosta gidiyor aksilik olmassa,:çok üzgünüm:ayyyyyy çok kötü olur eger kısa dönem kalkarsa ufffff
ne sorunlu bi yaşam bu ya
benim dokuz ay 16 gün olmuş dirimcim:)hayatımın en güzel dokuz ayı:)
Ben geldim ben geldimmmmmmmm
Geçmisi okudum azicik amma sorun vardi kk da yaaaa
nasilsiniz guzellerim ???
ben yarin aksam izindeyim pazara kadar ama esim çalisiyor
esim annene birakiyim seni kal orda istersen dedi yarin aksam anneme gidicem cumaya kadar hihoyyyt
Dogum gunu super geçti superrr butun aile toplandik, herkesler vardi ayyyy çok guzel bir gun ve aksam geçirdik kizlar
çok mutlu oldum
sizler nasilsiniz ???
gel tezkereeeeeee gel tezkereeeeeeeeeeee
bu şarkıyı size armağan ediyorum kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?