genel olarak bişey sorabilirmiyim???sizlerde yasadınızmı merak ediyorumda.ben temizlik yapma hastalığına tutuldum sanırım evlendim evleneli ki daha nekadar oturdukki evde hergün süpürge cıkartıp kakılmıslık yapıyorum.gecici bir dönemmiki bu merak ettimde
ayy yaa saat 6 geciyorr ne yemek baptın tatlım senden bilgi alim benim kocişimde gelir 1 saate kadarkızlarr size doyum olmaz ama ben kalkayımda yemek yapayım sonra gelirim yine
öpüyorum ikinizide hoşçakalın şimdilik Şeniz
geçici bir dönem yani şimdi evdesinya vakit geçmiyor ondandır zaten işe başlayınca otomatik olarak haftada 2 ye falan düşecek ev süpürüp silme işleri
yemekti ütüydü derken bi bakmışsın haftada 1 olmuş:jeyyar:
canımya kusura bakma yeni gördüm msj ınıayy yaa saat 6 geciyorr ne yemek baptın tatlım senden bilgi alim benim kocişimde gelir 1 saate kadar
:) valla tatlım ben hala düzelmiş sayılmam hoş çalışmıyorum ama hergün süpürüp silmesem rahat edemiyorumayy yaa durduramıyorum kendimi artık eşimde sanskın bir ifadeyle bana bakıyor bizim hatun çıldırdı herhalde diyecek.neyse bir işe başlıyayımda bakalım ozaman düzelirim dediğin gibi canımhihoyyyt
neyse kızlar ben kalkım süsleneyim kocişim gelcek hala pijamalarla dolanıyorumda:roflol: neyse cok cok öpüyorum hepinizi:1hug:
iyi akşamlar çakırcım burda da hava kötü rüzgar var yarında yağmur varmış
nasılsın keyfin nasıl?
benimde salonumun camlarını silmem lazım canım ama havalardan dokunamıyorum . çok şükür badana boya yapıldığında temizlik yapmıştımda büyük bir temizliğe gerek kalmadı
canım sizin sigorta şirketi çalışanların parasını aksatıyormu?günaydın canlarım nasılsınız
iyi bir gün geçirelim hep beraber inş. (bugün salı ya sallanacağız gene)
bugün sigortaya yeni bir eleman daha başladı ve şok oldum sabah görünce çünkü haberim yoktu
sanki bizim paralar tam anlamıyla öden di bitti herşey hallolduda 3.eleman alındı
canım sizin sigorta şirketi çalışanların parasını aksatıyormu?
ilginç 3.elemana nasıl para vereceklerse :sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?