Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

geçici bir dönem yani şimdi evdesinya vakit geçmiyor ondandır zaten işe başlayınca otomatik olarak haftada 2 ye falan düşecek ev süpürüp silme işleri
yemekti ütüydü derken bi bakmışsın haftada 1 olmuş:jeyyar:

ayy yaa durduramıyorum kendimi artık eşimde sanskın bir ifadeyle bana bakıyor bizim hatun çıldırdı herhalde diyecek.neyse bir işe başlıyayımda bakalım ozaman düzelirim dediğin gibi canımhihoyyyt

neyse kızlar ben kalkım süsleneyim kocişim gelcek hala pijamalarla dolanıyorumda:roflol: neyse cok cok öpüyorum hepinizi:1hug:

ayy yaa saat 6 geciyorr ne yemek baptın tatlım senden bilgi alim benim kocişimde gelir 1 saate kadar
canımya kusura bakma yeni gördüm msj ını
dolapta daha önce den haşladığım nohutum ve pişirdiğim etim vardı etli nohut yemeği yaptım yanında da pilav ve salata pişirir pişirmezde kocişi aradım geldi yedi sıcak sıcak . yolcu eder etmezde geldim
ayy yaa durduramıyorum kendimi artık eşimde sanskın bir ifadeyle bana bakıyor bizim hatun çıldırdı herhalde diyecek.neyse bir işe başlıyayımda bakalım ozaman düzelirim dediğin gibi canımhihoyyyt
:) valla tatlım ben hala düzelmiş sayılmam hoş çalışmıyorum ama hergün süpürüp silmesem rahat edemiyorum
neyse kızlar ben kalkım süsleneyim kocişim gelcek hala pijamalarla dolanıyorumda:roflol: neyse cok cok öpüyorum hepinizi:1hug:

oy oy oyy hadi git süslen tatlım öpüyorum bende Şeniz

iyi akşamlar çakırcım burda da hava kötü rüzgar var yarında yağmur varmış
nasılsın keyfin nasıl?

benimde salonumun camlarını silmem lazım canım ama havalardan dokunamıyorum . çok şükür badana boya yapıldığında temizlik yapmıştımda büyük bir temizliğe gerek kalmadı

benimde salonumun camlarını silmem lazım canım ama havalardan dokunamıyorum . çok şükür badana boya yapıldığında temizlik yapmıştımda büyük bir temizliğe gerek kalmadı

evet negüzel
kursun devam ediyormu canım
bende gitmek istiyorum
yazında varmı acaba halkegitimde kurslar
bir araştıracam bakalım.

günaydın canlarım nasılsınız
iyi bir gün geçirelim hep beraber inş. (bugün salı ya sallanacağız gene)

bugün sigortaya yeni bir eleman daha başladı ve şok oldum sabah görünce çünkü haberim yoktu
sanki bizim paralar tam anlamıyla öden di bitti herşey hallolduda 3.eleman alındı

canım sizin sigorta şirketi çalışanların parasını aksatıyormu?
ilginç 3.elemana nasıl para vereceklerse :sm_confused:

canım sizin sigorta şirketi çalışanların parasını aksatıyormu?
ilginç 3.elemana nasıl para vereceklerse :sm_confused:

yani ben hyundai otomotivdeyim ya sigorta bölümünde ondan bahsediyordum sigortaya eleman alındı diye canım
birde geçenlerde bahsetmiştim primimizi vermediler falan diye şimdi bizim paralar hala verilmemişken yeni eleman niye demek istedim:uhm:

anladım canım inşallah primlerinizi biran önce verirler yerimseniben
made nerdesin canım ya günaydınsositososito

bacım geçen hafta yine çok yoğundu sonrada biz 1 mayıs tatilini birleştirdik arkadaşlarla bi yerlere gittik derken burdayım:)

iyiyim angelım sen nasılsın?ay bu hava beni öldürcek kızlar bahar gelcekse gelsin gelmeyecekse hiç heveslendirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…