Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

evet hayatım ben pazarlıktan hiiiç anlamam ama nişanlım yapıyo valla

iyide oluyo aslında valla en az 200 lira ınıyolar peşin parada

caım dirimcim canım arkadaşım:)))

canım benimm aşkolsun
kusurumuza bakma düğün heycanıyla konular bırbırını goturdu nasılsın?

ya şaka yaptım
naber

kız kaçtır seni soruyorum angel nerde diye :dilcikar:
,

biliyorum canım bak yazdım canım dirimim diye
nasılsın cnm

iyidir be angel nolsun öncelikle günü dolmasını sonrada haftasonunun gelmesini bekliyoruz,senden naber,niye yoktun bakem,
pınarda sabah bir girdi giriş o giriş yani,anlamadım :sm_confused:
akşam alışveriş yapıcaz,sölemesi ayıptır kredi kartının hesap kesim tarihi doldu kaydirigubbakcemile2,annelere hediye alıcaz,annemde ilginç kızım borçlusunuz yeni aldığım kazağı paketleriz senin hediyen olur diyor :sm_confused:
yok artık düştük yerlerde sürünüyoruz artık :uhm::roflol:
öyle işte bugün hediye bakmaya gitcez
kızlar siz aldınız mı ya

biz bişey almadık
benim annem kayınvalıdemı ve diğer butun arkadaslarını bızım evde toplamayı planlıyo hoş sohbet olsun dıye
bize de birer karanfil alırsınız diyolar o kadar
düğün önü masrafsız anneler bunlarkaydirigubbakcemile3

oh ya ne anlayışlı anneler,öyle canım kayınvalidenle aran nasıl canım,sanırım normal :1rolleyes:,benimde bir sıkıntım yok Allah şükür,inşallahda olmaz :Saruboceq:

oh ya ne anlayışlı anneler,öyle canım kayınvalidenle aran nasıl canım,sanırım normal :1rolleyes:,benimde bir sıkıntım yok Allah şükür,inşallahda olmaz :Saruboceq:

hayatım gayet normal seyirlerde giden bi ilişkimiz var kayınvalıdemlekaydirigubbakcemile2
şimdilik bi yanlışını bı fesatlıgını yada art niyetını gormedım çok şükür
evlendıkten sonrada degısrmı bılememyerimseniben

benim sabahtan bilgisayarım bozuktu o nedenle yoktum yeni geldi yapıldı
birde yanıma yeni biri başladı 3 kişi çalışmaya başladık böylece pekte meraklı bir tip sorup duruyor napıyor hangi sitedesin falan diye ondan biraz uzak duruyorum bu aralar neme lazım muhbir falan olabilir-tatlicadiarzu-
onun dışında kayınvalidemler vardı iki gündür kocişin teyzesi eniştesi görümcem falan baya eğlenceli geçti iki günüm işte düğüne son hazırlıklar falan davetiye bilmem ne derken bu hafta geçti onlarda bugün sabah gitti yine kaldık kocişle ben:asigim:
işte böle canımcım
canım benim anneler öle fedakar işte hçbişey istemezler bizim mutluluğumuzdan başka
alırsınız sizde fazla açılmadan ufak tefek bişeyler
bende annemle pazar alışverişe çıkmadan hem bana ayakkabı alıcaz düğün için parasını kayınvalidem verdi de dünhemde anneme düğüne bi bluz bakıcaz bakalım duruma göre onu ben alabilirim kayınvalideme artık bişşi alamadım gittiler daha düğüne kadar görüşemeyiz

angel iyiyim canım
sen nasılsın ler yapıyosun

iyiyim tatlım bende
anlattım yukarıda uzun uzunn

kaydirigubbakcemile3
anladım canım iyi yane aman inşallah ilerde hiç problemimiz olmaz,oyüzden mesafe azcık mesafe diyorum yane yerimseniben

canım maşallah diyelim ne düşünceli bir kayınvaliden var kaydirigubbakcemile2
benimkide az çok bişeyler alıyor,yazık üzülüyorum alma diyorum ama duramıyor,emekli maaşıyla :1no2:

bayagı yogun bı hafta gecırmıssın canım yaaa
ne guzel işte
sizdede yine bi düğün telaşı var yani:)

kaydirigubbakcemile3
anladım canım iyi yane aman inşallah ilerde hiç problemimiz olmaz,oyüzden mesafe azcık mesafe diyorum yane yerimseniben

evet hayatım zaten ben mesafelı oldugum için böyle iyi gidiyoruzkaydirigubbakcemile2
insanlık hali herkes ne kadar iyi olursa olsun çok muhabbet tez ayrılık getirirmişyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…