gamzeyk düğün tarihi belli mi canımm :uhm:
yok cnmda büyük ihtmal seneye yaza
canım okulu bitir,işe gir,bir senede alırsın çeyizi yerimsenibenyok cnmda büyük ihtmal seneye yaza
canım iyi pazarlık yapmışsınız,bizim masayı aldığımız yerden ablam masa almış.memnun kalıp kendisinden sonra 4.kişiyi daha göndermiş.bizde 5.ciyiz.bize de tanıdık indirimi yaptı.valla pazarlık yapmayı sevmem ama mecburiyetten,şişirip şişirip önümüze sunuyorlar,napalım artık yerimseniben
selam canlaarr
ben geldim
kimse beni merak etmedimi(
selam canlaarr
ben geldim
kimse beni merak etmedimi(
CANIM BEN KENDİ ADIMA KONUŞAYIM,ANKARADAYDIM,HEP PİKNİK,GEZMEYDİ ÖYLE GEÇTİ,HADİ BAKALIM 19 mayıs salıya geliyor,ay ya pazarteside tatil olsaydı ne iyi olurdu,ya bu arada angel yok ne zamandır,yaralım,mısırdan,sensi,pınar yok :sm_confused:
canım benimm aşkolsun
kusurumuza bakma düğün heycanıyla konular bırbırını goturdu nasılsın?
,kız kaçtır seni soruyorum angel nerde diye :dilcikar:
oh ya ne anlayışlı anneler,öyle canım kayınvalidenle aran nasıl canım,sanırım normal :1rolleyes:,benimde bir sıkıntım yok Allah şükür,inşallahda olmaz :Saruboceq:
iyidir be angel nolsun öncelikle günü dolmasını sonrada haftasonunun gelmesini bekliyoruz,senden naber,niye yoktun bakem,
pınarda sabah bir girdi giriş o giriş yani,anlamadım :sm_confused:
akşam alışveriş yapıcaz,sölemesi ayıptır kredi kartının hesap kesim tarihi doldukaydirigubbakcemile2,annelere hediye alıcaz,annemde ilginç kızım borçlusunuz yeni aldığım kazağı paketleriz senin hediyen olur diyor :sm_confused:
yok artık düştük yerlerde sürünüyoruz artık :uhm::roflol:
öyle işte bugün hediye bakmaya gitcez
kızlar siz aldınız mı ya
angel iyiyim canım
sen nasılsın ler yapıyosun
kaydirigubbakcemile3hayatım gayet normal seyirlerde giden bi ilişkimiz var kayınvalıdemlekaydirigubbakcemile2
şimdilik bi yanlışını bı fesatlıgını yada art niyetını gormedım çok şükür
evlendıkten sonrada degısrmı bılememyerimseniben
canım maşallah diyelim ne düşünceli bir kayınvaliden var kaydirigubbakcemile2benim sabahtan bilgisayarım bozuktu o nedenle yoktum yeni geldi yapıldı
birde yanıma yeni biri başladı 3 kişi çalışmaya başladık böylece pekte meraklı bir tip sorup duruyor napıyor hangi sitedesin falan diye ondan biraz uzak duruyorum bu aralar neme lazım muhbir falan olabilir-tatlicadiarzu-
onun dışında kayınvalidemler vardı iki gündür kocişin teyzesi eniştesi görümcem falan baya eğlenceli geçti iki günüm işte düğüne son hazırlıklar falan davetiye bilmem ne derken bu hafta geçti onlarda bugün sabah gitti yine kaldık kocişle ben:asigim:
işte böle canımcım
canım benim anneler öle fedakar işte hçbişey istemezler bizim mutluluğumuzdan başka
alırsınız sizde fazla açılmadan ufak tefek bişeyler
bende annemle pazar alışverişe çıkmadan hem bana ayakkabı alıcaz düğün için parasını kayınvalidem verdi de dünhemde anneme düğüne bi bluz bakıcaz bakalım duruma göre onu ben alabilirim kayınvalideme artık bişşi alamadım gittiler daha düğüne kadar görüşemeyiz
iyiyim tatlım bende
anlattım yukarıda uzun uzunn
nerdesin bakem:sm_confused:kızlarr geldimmm geldimmmm
kaydirigubbakcemile3
anladım canım iyi yaneaman inşallah ilerde hiç problemimiz olmaz,oyüzden mesafe azcık mesafe diyorum yane yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?