Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

offf cnm sıkılıo yaaa ayaklarımda agrıyo

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaa benimde ayaklarım ağrıyooo.senin neden acaba...?benneyaptımki

cnm bn hıdrellezde oynadım zıpladım eğlendm e wücut alışık deil bu kadar şeye bide topuklu ayakkabı gyyrum işyernde snra byle hop güm oldu işte sabah bi dktora gttm geldm hala yatıyorum cnmda nasıl sıkılıo anlatamm senağlama

ay ne bilim hayatım yaa bi düzen kurabılecekmıyım diye merak edıyorum en çok işte bakalım başa gelen çekiliyo sonuç itibarıyle:roflol:

haktancığım inşallah herşey güzel olacak,çok tasalanma,düğünden sonra bişeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile2yerimseniben

haktancığım inşallah herşey güzel olacak,çok tasalanma,düğünden sonra bişeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile2yerimseniben

inşallah canım herşey çok guzel olcak dıye yola çıkıyoruz zaten hepimizin hakkında hayırlısı artık
ay ben kpss ye başvurdum
sonra kendıme amsa ortusu aldım
bide 2 tane sepet aldım süsleyıp nıkah şekerlerimi dağıtıcam onda tabi ben dagıtmıcam kızlar dagıtıcakkaydirigubbakcemile

canım kpss ye çalışabildin mi?
canım mutfak masasına mı aldın nasıl birşey :1rolleyes:

canım kpss ye çalışabildin mi?
canım mutfak masasına mı aldın nasıl birşey :1rolleyes:

yok hayatım çalışmadım bu sene ilk defa öylesine giriyorum bi bakıcam nasıl bişeymiş bu kpss
masa ortusu mutfak için aldım canım şu şeffaf olanlar varya hani ben iki tane aldım biri gri simli biride dore gibi sarı simli yani düz şeffaf yani ama simli

anladım canım benimde şeffaf,lila çiçekleri vardı sanırım unuttum ya
canım masayı nasıl aldınız?biz daha 2 hafta önce aldık,akordiyon masa aldım,memnunuz biz hihoyyyt

anladım canım benimde şeffaf,lila çiçekleri vardı sanırım unuttum ya
canım masayı nasıl aldınız?biz daha 2 hafta önce aldık,akordiyon masa aldım,memnunuz biz hihoyyyt

evet akordıyonlarıda biliyorum onlarda çok gzuel oluyo ama biz normal açılan kapanan masa aldık oval yani nasıl desem ne yuvarlar ne dikdörtgen:roflol:
anladın işte sen onu kaydirigubbakcemile3
akçaağaç rengi 4 sandalye işte sitelerden aldık 350 ye aldık

hoşgeldin gamze,haha 3 ümüzden başka kimse yok,ne komik ya kaydirigubbakcemile3
anladım canım,ben dolabın renginden yaptırdım,kız bizde sitelerden aldık 450liye klava:
anladım canım ovalleri biliyorum sizinki nasıl genişliyor hihoyyyt

ewt kimsecikler yok walla kaydirigubbakcemile3
kızlar bnde yazın başlıcam artk küçük küçük eşyalarımı almaya yksa çeyzsiz gtcem :roflol:

canım bizimki ıkı baştan çekiyosun ortadan fazlalık parça çıkıyo işte öle bişe
ilk etapta adam bize 500 dedi ama sevgılı nısanlım super pazarlık yapar 350 ye aldıkkaydirigubbakcemile3

kızlar bnde yazın başlıcam artk küçük küçük eşyalarımı almaya yksa çeyzsiz gtcem :roflol:

canım onceden ne alabılıyosan al çunku zaman yaklaştıkça yorgunluk oluyo onuda alalım bunuda alalım derken

canım al al bitmiyor zaten,ben hala bitiremedim,sadece salona çin halısı aldık,çok tutunca diğer yerlere almadık,ben çin halısı,milas o tarz halıları daha çok seviyorum,zamanla artık,yavaş yavaş başla

canım bizimki ıkı baştan çekiyosun ortadan fazlalık parça çıkıyo işte öle bişe
ilk etapta adam bize 500 dedi ama sevgılı nısanlım super pazarlık yapar 350 ye aldıkkaydirigubbakcemile3

canım iyi pazarlık yapmışsınız,bizim masayı aldığımız yerden ablam masa almış.memnun kalıp kendisinden sonra 4.kişiyi daha göndermiş.bizde 5.ciyiz.bize de tanıdık indirimi yaptı.valla pazarlık yapmayı sevmem ama mecburiyetten,şişirip şişirip önümüze sunuyorlar,napalım artık yerimseniben

ben başlayım o zaman şimdiden aslında bn söz nişan olsun snra diyodum ama başlayım bu yaz şu okul bi btse şyle gzel bi işe grsem herşeymi alcamda işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…