offf cnm sıkılıo yaaa ayaklarımda agrıyo
yaaa benimde ayaklarım ağrıyooo.senin neden acaba...?benneyaptımki
haktancığım evi çekip çeviremeyecek ne var canım,hiç aklıma gelmedi şimdiye kadar,sonuçta tek değilsin ki,eşinde destek olacak,herşeyi birlikte yapacaksınız.şuanda bile kendimi tam anlamıyla evin hanımı hissetmiyorum,hissetmekte istemiyorum ya benim ruhum çocuk hala,belki büyüdükten sonra kaydirigubbakcemile3
haktancığım inşallah herşey güzel olacak,çok tasalanma,düğünden sonra bişeyciğin kalmaz kaydirigubbakcemile2yerimseniben
canım kpss ye çalışabildin mi?
canım mutfak masasına mı aldın nasıl birşey :1rolleyes:
anladım canım benimde şeffaf,lila çiçekleri vardı sanırım unuttum yayok hayatım çalışmadım bu sene ilk defa öylesine giriyorum bi bakıcam nasıl bişeymiş bu kpss
masa ortusu mutfak için aldım canım şu şeffaf olanlar varya hani ben iki tane aldım biri gri simli biride dore gibi sarı simli yani düz şeffaf yani ama simli
anladım canım benimde şeffaf,lila çiçekleri vardı sanırım unuttum ya
canım masayı nasıl aldınız?biz daha 2 hafta önce aldık,akordiyon masa aldım,memnunuz biz hihoyyyt
hoşgeldin gamze,haha 3 ümüzden başka kimse yok,ne komik ya kaydirigubbakcemile3
anladım canım,ben dolabın renginden yaptırdım,kız bizde sitelerden aldık 450liyeklava:
anladım canım ovalleri biliyorum sizinki nasıl genişliyor hihoyyyt
ewt kimsecikler yok walla kaydirigubbakcemile3
kızlar bnde yazın başlıcam artk küçük küçük eşyalarımı almaya yksa çeyzsiz gtcem :roflol:
canım al al bitmiyor zaten,ben hala bitiremedim,sadece salona çin halısı aldık,çok tutunca diğer yerlere almadık,ben çin halısı,milas o tarz halıları daha çok seviyorum,zamanla artık,yavaş yavaş başlaewt kimsecikler yok walla kaydirigubbakcemile3
kızlar bnde yazın başlıcam artk küçük küçük eşyalarımı almaya yksa çeyzsiz gtcem :roflol:
ewt kimsecikler yok walla kaydirigubbakcemile3
canım bizimki ıkı baştan çekiyosun ortadan fazlalık parça çıkıyo işte öle bişe
ilk etapta adam bize 500 dedi ama sevgılı nısanlım super pazarlık yapar 350 ye aldıkkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?