Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaaaa:1shok::1shok: gercektenmi üzülme cnm ya kız olursa bnm adımı koy olurmu bu arada nasıl analadınız

Canım daha anlamış değiliz,hani küçükken anneler arasında konuşurlardı ya kazayla oldu falan diye,bizimkiside olursa şayet aynen öle,şu anda bebek falan düşünmüyoruz işin aslı.
Senin adın nedir ki?
Kız olursa bizimkinin ismi belli :)

kız bende bişeyler yazıyorum ama hızlanmıyo ne yapalım siz cevap vermiyosunuz ama ben yazıyorum işte:1hug:

canım bende inan senden farksızım yazıyorum cvp gelmiyor neyse cnm ben senşi tanımıyorum kendinden bahsedermisin mısraacım kusura bakma biraz önce saçmaladım nerden tahmin ediyorsunuz diyecektim

Bebeğimiz hoşgeldin cnm,nasılsın?
Bizim birkaç giriş sorumuz var,takip ediyorsan biliyorsundur:)
Nerden geldin?
Ne zaman evlendinEvlilik nasıl gidiyor?
Çalışıyor musun?
Eşin ne iş yapıyor?
Bebiş var mı yada düşünüyor musunuz?

canım adım serpil ya bnm ki işin şakası ne diyeyim kız olursa ne koymayı düşünüyorsunuz peki

kızlar kaç gündür o kadar mutluyum ki nişanlım beni çok ölzediğni ve bir hafta kadar işinden izin alıp bnm yanmıa geleceğini söyledi sanırım 19 mayıs tatiline denk getirecek o kadar mutluyumki paylaşyım dedim

arkadaşlar sorulara tek tek cevap vereyim
öncelikle iyiyim topikteki sorunları hep beraber yaşıyoruz malesef ama bugün iyi gibi
ben 5 yıllık evliyim çocuğum yok ama 1 yıldır olmasını o kadar çok istiyorumki
mısra o yüzden sana az önce inşallah hamilesindir dedim beklemek o kadar zorki
çalışıyordum yakın zamanda işten çıkardılar kriz nedeniyle

gözün aydın teolog allah kavuştursun şimdiden hasretlik zor bişey:1hug:

evet yaaa o bnm aşkım bitanem yaa biraz önce msn de ona öle güzel şeyler yazdım ki kanatlanıp uçacaktı nerdeyse

canım inşallah en kısa zamanda bebek sahibi olursun senin için dua edeceğim mısraa cım mısra ismi gercekten cok güzel hayırlısıyla kucağına alırsın

Bebeğimiz daha gençsin cnm,canını sıkma olur mutlaka.
Görüşürüz

Bende çıkıyorumteologcum yarın görüşmek dileğiyle.

17 yasimda evlendim hamile kadigimi ogrendim ertesi ay, 18imde de dogurdum oglum Yusuf-umu, kizim da 21 de dogurdum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…