Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm teologcum nasılsın cnm
atlatmışsın sorunları
görüşemesekte takipdeyim yaniyerimseniben

slm teologcum nasılsın cnm
atlatmışsın sorunları
görüşemesekte takipdeyim yaniyerimseniben

ayy sağoalasın cnm bnm cok şükür atlattım aman o zmana cok takmıştım da keşke sorunlarım bu tarz şeyler olsa diyorum şimdi sağlık tan veyahut aileden eşten imtihan olmak ta var onlardan olmayalım sen nasılsn cnm gercekten uzun zmaandır görüşenmiyoırz

konu böyle eş ailesinden açılmışken, daha tamamiyle içlerine girmedim ama,
az çok tanıdım iki senedir nişanlıyım.
aranızda eltisi olanlar varmı, neden tanıdığım herkesin eltisiyle problemi var ya da neden eltiler
genelde kıskanç olurlar çok merak ettiğim bi husus bu,
böyle bir durum içinde olanlar varmı aranızda kızlar

cnm şimdilik büyük gelin benim küçüklerin henüz yok kaynımların.genelde büyük eltiler sorun cıkartır heralde ama inşalalh sorunlu bir elti olmam hayırdır tatlım öyle bir izlenimin mi oldu eltiden yana

ewt tologcum atlatmışsn sorunlarını hayırlısıyla sewndm bnde cnm bugn hiç grmedn sen hayrdır

ewt tologcum atlatmışsn sorunlarını hayırlısıyla sewndm bnde cnm bugn hiç grmedn sen hayrdır
canım bnm okulum vardı arada uzun teneffüsşerde öğle aralarında filamn giriyordum bugün genelde dinlenip çay içmeyi tercih ettim sen nasılsın cnm askeriniz var sanırım

aslında büyüklük küçüklük konusu değil bu biraz karakter meselesi bana göre
evet öyle izlenimlerim var bende yaşıyorum ara ara bu durumuda ondan merak ettim sordum
ben nekadar iyi niyetli olsamda hissedebiliyorum bazı şeyleri kulağıma gelen şeylerde bunu doğruluyo zaten, ama yinede bunu gün yüzüne çıkarmayıp aynen devam diyorum napıcaksın işte idare dünyası

bnce hiç kafana takma nederlerse desinler yksa sen kötü olursun cnm

evet canım en önemlisi sağlık gerçekten bizim imtihanımızda ondan yanaydı
inş atlatmışızdır:Saruboceq:
ben iyiyim canım çok şükür yoğun bir hafta sonu geçirdim teyzemin kızının nişan çarşısı benim düğün çarşım vs derken yorucu ama güzel bir haftasonuydu bu akşamda dayımın kızı ve kocası geleceklermiş oturmaya yemeğe yemek yapıcam gidince
öle yani şekercimm

benim eltim yok canım ama şimdi teyzemin kızı nişanlanıyor ya onun eltisi var aslında çok tatlı ve güleryüzlü bir kız ama oda kıskanç çünkü kendisi 7 yıl olmuş evleneli ve kayınvalide yanına gelin gelmiş sonra ayrılmış evleri ama aynı bahçedeler de evi ayrı eh doğal olarak 2 odalı evde ne olursa o var hani yatak odası 7 sene öncesinin takımı 2 kanepe çocukların odası falan uzun ladın kısası şimdide kuzene yeni eşyalar alınırken bakıyor hani vitrinler falan insanoğlu kıskanıyor bana hiçbirini yapmadın diyomuş kaynanasına oda demiş kızım o zaman da sana aldım ama devir değişti şimdi kalmadı eskiler falan demiş
anladınmı yani hep kaynanayı kıskanıyolar aslında bana şunu yaptın ona neden bunu yaptın diye altınları kıyafetleri herşeyi düşünüyorlar tabi
benimde görümcem var mesela annesinden babasından beni kıskanır yanında sarılsak öpüşsek şaka yolluda olsa bozulur yani ki görümcem benden 2 yaş büyük işte hazirandada o evlenecekkaydirigubbakcemile3

canım kıskançlıktan kaynaklanıyor genelde bu sanırım insan doğasında var mesela nişanlım kardeşi için bahsederken kız arkadaş bulmuş cok hanım hanımcık dedi inan cnm istemeden bir kıskançlık oldu benim pabucum dama atılacak diye ama sonra dedim napıyorum cnm sen iyiyniyetini koru fazla da muhatap olma sır da verme bir ark ım güvenip tüm sırlarını acmış eltiye o da gitmiş kayınvalideye kayınvalide 2 senedir konuşmadı kızcağızla

bnce hiç kafana takma nederlerse desinler yksa sen kötü olursun cnm
zaten hiç farkında değilmiş gibi davranıyorum
biliyorum ama bilmiyorum modundayım yani
herkeste bildiği için laf aramızda aradaki farkı görüp beni şımartırlar ara sıra kayınvalidem ve kayınpederim. iyikide böyleyim diyorum onlar güzel davrandıkça.
onuda severler ayrım yapmazlar ama ufak tefek kaprisler olunca onlarda farkediyolar.
herkes idare ediyo yani.

evet zaten konu genelde o oluyo üç beş parça eşyanın lafı işte.
aslında benimde var çok söylemek istediğim şeyler ama sesimi çıkartmıyorum.
ama bir yere kadar tabi çok fazla üzerime gelinirse dayanamam, söylenirim en sonunda.

evet cnm en iyisi fazla ilgilenmemek duymazlıktan gelmek
ama koy mesafeni bişeyini anlatma suratınıda asma
işte idare et gitsin ya yalan dünya boş dünyada:)))

boşver canımcım hiç takma yüz göz olma
bunlar hepimizin başına gelen şeyler sen inadına iyi davran güleryüzlü ol ki o utansın:))

canım sakin ol sakın düğüne yakın böyle bir şey yapma sabret az da kalmıştır düğününne düğüne yakın böle bişeyler olunca sonuna kadar gidiyor malesef zamanında şöle şle yaptı diye söylenir durur sen mesafeni koy tavrını bilsinler

angel cnm ne yemek yapacan bakim

ben tavuk kanat yapıcam ızgarada
kızartma makarna yapıcam
bide mantar sote yapıcam güveçte
hazır çorba yaparım artık
hepsi 1 saatlik iş
9 gibi gelceklermiş zaten

boşver canımcım hiç takma yüz göz olma
bunlar hepimizin başına gelen şeyler sen inadına iyi davran güleryüzlü ol ki o utansın:))
aynen öyle yapıyorum valla
ben kocişimle iyi olayım yeter :asigim:
o yanımda ve herzaman arkamda olduğu sürece problem yok zaten alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…