Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

slm

benimkide daha gelmedi kızlar
yemekte hazır
çok yoruldum valla
bend ebir yapınca hepsini
bitireyim diye uğraşıyorum

sonra da böyle yerimden kalkacak halim kalmıyor
.

canım tamam ev işleri yoracak ama aşkım hep yanımda olacak ondan dolayı ev işleri zor gelir mi gelmez mi oarasını hiiiçç düşünmüyorm

canım tamam ev işleri yoracak ama aşkım hep yanımda olacak ondan dolayı ev işleri zor gelir mi gelmez mi oarasını hiiiçç düşünmüyorm

benimde aşkım hep yanımda çok şükür
ama bazen onun yapamayacağı şeylerde oluyor
neyse ben çıkıyorum
yarın görüşürüz
iyi akşamlar canlarımmm

kızlar yarın atamalar için tercihler başlayacak bakalım nereleri açılacak bana istanbul düşünüyoruz bakalım eger orası olursa zor olur heralde malum trafiğinden filan vakit bulup eve gelip yemek yapmak filan

kızlar yarın atamalar için tercihler başlayacak bakalım nereleri açılacak bana istanbul düşünüyoruz bakalım eger orası olursa zor olur heralde malum trafiğinden filan vakit bulup eve gelip yemek yapmak filan

canım inşallah allah gonlune gore verir:Saruboceq:
guzel haberleırnı alırız inşallah

bu arada kızlar cumartesı gunu fınans bankın sınavına çağırıldım cumartesı sınava gırcem ama orda sorulcak matematık sorularını çözemıyorum ben yaaa bu konuda bilgisi olanlar varmı?
sabahtan beri cevaplı sorular arıyorum ama bulamıyorum
napıcam yaa

saol haktannım cnm hani ben zayıflıktan muzdarptim ya halbuki değil ama öyle diyorlatr bugün tartıldım 51 olmuşum haftasonu antalyadaydım zayıfsın diye diye öyle yedirdiler ki sanuırım yaramışş ama yeter bu rada sen nasılsın cnm hazırlıklar nasıl gidiyor

iyi gidiyo canım hazırlıklar
sen zayıf değilsin yaa asıl zayıf olan benim
47 kıloyum hatta artık 47 bıle degılım 46yım 47 olmam lazım gelınlıgım 47 yken dikildi

iyi gidiyo canım hazırlıklar
sen zayıf değilsin yaa asıl zayıf olan benim
47 kıloyum hatta artık 47 bıle degılım 46yım 47 olmam lazım gelınlıgım 47 yken dikildi

canım sanırım adet şişkiniliği de var bende ne bileyim herkes öyle diyor cok zayıfsın bir de acır gibi bakıyorlardı neyse lşimdi öyle bakmıyorlar bir hafta da almışım ama düğüne kadar alamazsın tatlım hatta biraz daha verirsina.s koşuşturmaktan malesef bakalım benim nasıl olcak daha 2 ayım var

tam 12 gunum var inşallah alırım amaan aslında çokta takmıyorum almazsam gelınlıgı acık daha daraltırız olur bıterkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…