ya biz geldikk ohh çok mutlu oldum ne güzel uzun zuuunn yazmışsınız okudum bi güzel
YARALIM canım çok üzüldüm Rabbim beterinden saklasın ayrıca diğer konuda eşine destek oman 10 numara seni sefiom
mısramm hamişsin kızz
madecim benimde saçım dökülüodu bioblas kullanıyorum gayet memnunum
dirimim piknik yaptınız yine ooohh ne güsell
dzc heyecan dorukta ne güsel
haktancım seninde hazırlıklar deavam edio demek ne güsel
teocum sende aşkını özlemişsin sabret canım gelcek yakında ayrıca anneler günümü kutlamışsın tşk ederim canımm çok güzel bi pazar günü geçirdim herkes anneler günümü kutladı Allahım sana çok şükür bebeğimi bana verdiğin için darsı isteyen bütünn arkadaşlarıma angelaa inş en kısa zamanda gelcek onunda bebişi canım eşim çokk güsel süprizler hazırlamıştıı süperdi onuda bebişimide çok seviorum tabiki sizide :)
angelim çarşıda bişi bırakmamış almışsın gülüm ii yapmışsın
çakırım yine yormuşsun kendini yaa yavaş yavaş yap cnm neden kendini yıpratıosun
unuttuklarım varsa özür dilerim aklımda bunlar kalmıştı
Günaydın arkadaşlar,bugün hiç ama hiç keyfim yok.Üstelik 2 saatlik uykuyla işe geldim.Aranıza çok katılamazsam kusura bakmayın.
off kafayı ycem sinrden yaa
günaydın kızlar herkese hayırdır mısracım neyin var
günaydın kızlar, mısra hamilemisin delikafadulden
ewt cnm bni istemiyodu kardeşi sürekli ayrdı daha doğrusu ayrdığını sandı illa arkadaşıyla tanıştrdı ama tabiki sewgilim kabul etmedi şimdi bu kız facebookta arkadaş olmak işstemiş
günaydın angel, iyilik senden ne var ne yok ya geçen hafta giremedim pek, sizlerde ne var ne yok, yeni haberler varmı, geçmişi okuyamadım.
dzcel naber, heyecan dorukta di mi nasıl gidiyo hazırlıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?