Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ya biz geldikk ohh çok mutlu oldum ne güzel uzun zuuunn yazmışsınız okudum bi güzel
YARALIM canım çok üzüldüm Rabbim beterinden saklasın ayrıca diğer konuda eşine destek oman 10 numara seni sefiom
mısramm hamişsin kızz
madecim benimde saçım dökülüodu bioblas kullanıyorum gayet memnunum
dirimim piknik yaptınız yine ooohh ne güsell
dzc heyecan dorukta ne güsel
haktancım seninde hazırlıklar deavam edio demek ne güsel
teocum sende aşkını özlemişsin sabret canım gelcek yakında ayrıca anneler günümü kutlamışsın tşk ederim canımm çok güzel bi pazar günü geçirdim herkes anneler günümü kutladı Allahım sana çok şükür bebeğimi bana verdiğin için darsı isteyen bütünn arkadaşlarıma angelaa inş en kısa zamanda gelcek onunda bebişi canım eşim çokk güsel süprizler hazırlamıştıı süperdi onuda bebişimide çok seviorum tabiki sizide :)
angelim çarşıda bişi bırakmamış almışsın gülüm ii yapmışsın
çakırım yine yormuşsun kendini yaa yavaş yavaş yap cnm neden kendini yıpratıosun
unuttuklarım varsa özür dilerim aklımda bunlar kalmıştı

bu saatten sonra kimse gelmez sanırım bende çıkayım artık inş yarın girebilirim görüşürüz ışıkları ben kapatayım çıkayım hepinize ii geceler tatlı rüyalarr

günaydın canlarım hepinize iyi bir gün dilerim
özellikle salı günü sallandığından umarım güzel ve hemencecik geçera.s.

cssa cım sağol bitanem güzel dileklerin için bisde seni çok seviyoruss ayrıca çok duygulandım ilk anneler gününü kutladığın için sen çok güzel bi anne olacaksın bebeğinde çok şanslı bir bebek:))
çarşıdada evet nerdeyse hiç bişey bırakmadık napalım her zaman olmuyor dimi amayerimseniben

Günaydın arkadaşlar,bugün hiç ama hiç keyfim yok.Üstelik 2 saatlik uykuyla işe geldim.Aranıza çok katılamazsam kusura bakmayın.

Günaydın arkadaşlar,bugün hiç ama hiç keyfim yok.Üstelik 2 saatlik uykuyla işe geldim.Aranıza çok katılamazsam kusura bakmayın.

günaydın canım
hayırdır neden canın sıkkın(

off kafayı ycem sinrden yaa

canım günaydın
yazmışsın diğer topike ama ben tam anlamadım sevgilin kardeşinin kendisine daha önce ayarlamaya çalıştığı kişiyi şimdi msn inemi eklemiş:uhm:

günaydın kızlar herkese hayırdır mısracım neyin var

günaydın pınarcım nasılsın

günaydın kızlar, mısra hamilemisin delikafadulden

günaydın cnm ne var ne yok

ewt cnm bni istemiyodu kardeşi sürekli ayrdı daha doğrusu ayrdığını sandı illa arkadaşıyla tanıştrdı ama tabiki sewgilim kabul etmedi şimdi bu kız facebookta arkadaş olmak işstemiş

günaydın angel, iyilik senden ne var ne yok ya geçen hafta giremedim pek, sizlerde ne var ne yok, yeni haberler varmı, geçmişi okuyamadım.

dzcel naber, heyecan dorukta di mi nasıl gidiyo hazırlıklar

ewt cnm bni istemiyodu kardeşi sürekli ayrdı daha doğrusu ayrdığını sandı illa arkadaşıyla tanıştrdı ama tabiki sewgilim kabul etmedi şimdi bu kız facebookta arkadaş olmak işstemiş

anladım ama topiğe bugün beni istemeye gelecekler yazmışsın
artık bu sorunları halletmiş olmanız gerekmiyormu

günaydın angel, iyilik senden ne var ne yok ya geçen hafta giremedim pek, sizlerde ne var ne yok, yeni haberler varmı, geçmişi okuyamadım.

dzcel naber, heyecan dorukta di mi nasıl gidiyo hazırlıklar

iyi canım ya genel olarak bir sıkıntı yok
yani bi ara fırsat bulunca geçmişe bakarsın çünkü genelde hep haberler var
sen nasılsın varmı değişikliker:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…