Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

günaydın kızlarr ben geldim..
benimde çok uykum var bu aralar zaten uyudummu
uyumadımmı anlamıyorum ya

günaydın angel, iyilik senden ne var ne yok ya geçen hafta giremedim pek, sizlerde ne var ne yok, yeni haberler varmı, geçmişi okuyamadım.

dzcel naber, heyecan dorukta di mi nasıl gidiyo hazırlıklar
evet canım ya aynen hasıl heyecanlıyım anlatamam.
sabahları uyandığımda gözlerimi açar açmaz bi kaç gün sonra düğünümün olduğu
aklıma geliyo hemen, güne o heyecanla devam ediyorum sonra.
hazırlıklar bitti çok şükür ya

bendende herşey aynı angel, inş haftaya yıllık izne ayrılcam geçen yıldan kalan vardı.eşimiin yanına gidiyorum ev arkadaşıda o hafta yokmuş :)) yuppiii :)))

dzcell allah kolaylık versin, herşey çok güzel olacak inş sen ferah tut gönlünü, düğün bu hafta mıydı

dirim senden naber kızz :))

teolog klay gelsin canım sana, umarım güzel geçer herşey ...

askmmm canın neden sıkılıyo canım anlayamadım ben galiba ((

canım inan senin yerinde olmayı şu an isterdimki

dzcel canım düğünün olucak biticek herşey çok güzel olucak ama bak bugünlerin tadını çıakr birdaha bu heyecanı yaşayamayacaksın bir daha düğün olmayacak her anın nişanlılık anının bile tadını çıkar

sağolasın cnm gelsin bakalım müfettiş amcalr

haklısınız kızlar eminim bu heyecan herzaman yakalanmayacak.
alınyazımsın bu hafta c.tesi düğün

Günaydın kızlar bende geldim,alınyazımsın maşallah ne bu şans ay ya bende tatil istiyorum,benim eşimde gitti,inşallah işini halledip geri döner.:Saruboceq:
dzel,haktan kızlar düğününüze az kaldı ay ya nasıl heycan vardır şimdi.alkisalkisalkis
angel canım sen nasılsın?
cssa canım seninde geçmiş anneler gününü kutlarım alkisalkisalkis
teolog canım kolay gelsin inşallah atlatırsınız,şu ev sahibinden de bir süre kurtuldun,inşallah bugün sanırım atamalar belli oluyor,inşallah gönlüne göre olur herşey canım
pınarcığım sen nasılsın?
mısra uykusuzluktan mı yorgunsun?canım ya senin işinde çok zor,çocuklarla uğraşmak zor bir değil bir sürü bide :1shok:
yaralım canım resmen şok geçirdim,çok geçmiş olsun,Allah korumuş güzelim yaa.s,
gamzeciğim konunu hemen okuyorum

saol dirim ama bu kez tatil değil eşimin evine gidiyorum ama tatil kadar iyi geleceğine eminim :)) canımcım inş eşin askere gitmeden sende gidersin sıkıldın iyice di mi (

dirimcim hoşgeldin canım heyecan benim göbek adım oldu bu sıralar kaydirigubbakcemile3
ah be dzcelim ya bugünüde saymassan 3 gün.az kaldı canım,şöyle düşün düğünden sonra relax oluyorum,bak bende çok stresli gergindim düğün bitsede kurtulsam diye dua ediyordum,şimdide düğün günüme karşı bir özlem yaşıyorum,keşke 26 ekim 2008 gününü bir daha yaşayabilseydim diye,düğün salonuna girdikten sonra hiç birşeyin kalmaz canım,bürün kurtlarını dök canımkaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarr ben geldim..
benimde çok uykum var bu aralar zaten uyudummu
uyumadımmı anlamıyorum ya

günaydın dzcel
bu aralar öle olucak sonra kocişle yanyana yatınca ohhh mis gibi uyucan deliksiz:asigim:

bugn mü cnm temmuz gibi gelcekler istemeye

hım ben öyle anladım o zaman yarın istemeye gelecekler diye okudum belkide mecazi söylemişsindir:uhm:

oh ne şanslısın ya git eşinle vakit geçir güzelce

günaydın dirimcim ben iyiyim dün misafir vardı biraz geç yattım yorgunum
inşallah eşin kısa zamanda işlerini halleder döner cnm

saol dirim ama bu kez tatil değil eşimin evine gidiyorum ama tatil kadar iyi geleceğine eminim :)) canımcım inş eşin askere gitmeden sende gidersin sıkıldın iyice di mi (
canım bence en güzel tatil eşinin yanı,canım inşallah biran önce eşinin tayini çıkarda kavuşursunuz,
canım ya bize tatil zor biraz gibi,biraz para atmamız gerekiyor şimdiden :sm_confused:
eşim askere gittikten sonra kredi vs bir sürü borç var onları ödeyeceğim,sıkışmamam içinde para atmamız gerekiyor,kısmetse eşim gelsin seneye artık :çok üzgünüm:
tatil yok aslında gözümde,askerdeyken nasıl dayanacaksak :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…