evet canım ya aynen hasıl heyecanlıyım anlatamam.günaydın angel, iyilik senden ne var ne yok ya geçen hafta giremedim pek, sizlerde ne var ne yok, yeni haberler varmı, geçmişi okuyamadım.
dzcel naber, heyecan dorukta di mi nasıl gidiyo hazırlıklar
anladım ama topiğe bugün beni istemeye gelecekler yazmışsın
artık bu sorunları halletmiş olmanız gerekmiyormu
evet canım ya aynen hasıl heyecanlıyım anlatamam.
sabahları uyandığımda gözlerimi açar açmaz bi kaç gün sonra düğünümün olduğu
aklıma geliyo hemen, güne o heyecanla devam ediyorum sonra.
hazırlıklar bitti çok şükür ya
al canm bak yazdım buraya[/QUOTE
canım inan herşey hallolur sen sadece sabret kardeşi de eminim yaptıklarına pişman olacak
bendende herşey aynı angel, inş haftaya yıllık izne ayrılcam geçen yıldan kalan vardı.eşimiin yanına gidiyorum ev arkadaşıda o hafta yokmuş :)) yuppiii :)))
dzcell allah kolaylık versin, herşey çok güzel olacak inş sen ferah tut gönlünü, düğün bu hafta mıydı
dirim senden naber kızz :))
teolog klay gelsin canım sana, umarım güzel geçer herşey ...
askmmm canın neden sıkılıyo canım anlayamadım ben galiba((
evet ya sorma uyanır uyanmazda aklıma geliyo zatenbişey kalmamış cnm bnm yaa rahat uyku da uyuyamaıyorsundur heyecandan
ah be dzcelim ya bugünüde saymassan 3 gün.az kaldı canım,şöyle düşün düğünden sonra relax oluyorum,bak bende çok stresli gergindim düğün bitsede kurtulsam diye dua ediyordum,şimdide düğün günüme karşı bir özlem yaşıyorum,keşke 26 ekim 2008 gününü bir daha yaşayabilseydim diye,düğün salonuna girdikten sonra hiç birşeyin kalmaz canım,bürün kurtlarını dök canımkaydirigubbakcemile3dirimcim hoşgeldin canım heyecan benim göbek adım oldu bu sıralar kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlarr ben geldim..
benimde çok uykum var bu aralar zaten uyudummu
uyumadımmı anlamıyorum ya
bugn mü cnm temmuz gibi gelcekler istemeye
bendende herşey aynı angel, inş haftaya yıllık izne ayrılcam geçen yıldan kalan vardı.eşimiin yanına gidiyorum ev arkadaşıda o hafta yokmuş :)) yuppiii :)))
dzcell allah kolaylık versin, herşey çok güzel olacak inş sen ferah tut gönlünü, düğün bu hafta mıydı
dirim senden naber kızz :))
teolog klay gelsin canım sana, umarım güzel geçer herşey ...
askmmm canın neden sıkılıyo canım anlayamadım ben galiba((
Günaydın kızlar bende geldim,alınyazımsın maşallah ne bu şans ay ya bende tatil istiyorum,benim eşimde gitti,inşallah işini halledip geri döner.:Saruboceq:
dzel,haktan kızlar düğününüze az kaldı ay ya nasıl heycan vardır şimdi.alkisalkisalkis
angel canım sen nasılsın?
cssa canım seninde geçmiş anneler gününü kutlarımalkisalkisalkis
teolog canım kolay gelsin inşallah atlatırsınız,şu ev sahibinden de bir süre kurtuldun,inşallah bugün sanırım atamalar belli oluyor,inşallah gönlüne göre olur herşey canım
pınarcığım sen nasılsın?
mısra uykusuzluktan mı yorgunsun?canım ya senin işinde çok zor,çocuklarla uğraşmak zor bir değil bir sürü bide :1shok:
yaralım canım resmen şok geçirdim,çok geçmiş olsun,Allah korumuş güzelim yaa.s,
gamzeciğim konunu hemen okuyorum
canım bence en güzel tatil eşinin yanı,canım inşallah biran önce eşinin tayini çıkarda kavuşursunuz,saol dirim ama bu kez tatil değil eşimin evine gidiyorum ama tatil kadar iyi geleceğine eminim :)) canımcım inş eşin askere gitmeden sende gidersin sıkıldın iyice di mi(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?