Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimcim nezaman gidecek eşin askere?

Ya yarın dönecek kısmetse,2 ile gidiyormuş :sm_confused:kötükedihüso
ooo misafir felan ne güzel ya,şu 2 haftadan önce inşallah bana misafir gelmez :Saruboceq:

günaydınnnnnnnnnnn herkezee ben geldimmmmmmm

günaydın canım

evet nişanımdada çok heyecanlıydım ama ilk dansı atlattıktan sonra ortadan çıkmamıştım
bütün kurtlarımı dökmüştüm kaydirigubbakcemile3 , umarım düğündede aynısı olur

haklısın canım en güzel tatil eşimizin yanında, inş biran önce tayin çıkrda kavuşuruz :)) aman hiç sıkma ya kendini, borç harçla boğuşmak yerine evinizde tatil yaparsınız.hele eşim gitsin gelsinde hayırlısıyla aranızdak son engelde kalksında istediğiniz zaman gişdersiniz, sende tadını çıkar ya son aylarınıın (( ayrılık zor ama beraber saycaz şafakları ben destekçin,m bakk :))

üzülme canım sayılı gün çabuk geçer
Allah yardımcın olur ailende yanında herşeyi halledersin senkaydirigubbakcemile5

günaydınnnnnnnnnnn herkezee ben geldimmmmmmm

günaydın cnm nbr

bn napayım kmse bişey dmicekmi yaa :çok üzgünüm:
canım açtığın yere yorum yapacaktım neyse buraya yapayım,canım görümcen madem çirkef biri msn de yada yüz yüze çok muhatap olma güzelim,sen niye böyle yaptın vs.deme,seni sinir etmek için elinden geleni yapıyor,ilgilenme arana mesafe koy,kendini ezdirme,senin yaşın küçük diye okadar üzerine geliyor,boşver

dirimcim nezaman gidecek eşin askere?

dirimcim kısa dönem mi gidicek
ya kısa dönem istiyoruzda öyle her isteyene çıkıyor mu bilmiyorum tabi
kısmetse ağustos diyoruz,aralıkta kısa dönmeler kalkıyormuş senağlama

DZCEL canım merak etme herşey güzel olacak,benim tek sorunum ailemden ayrılmamdı,en kötüsü de bence o :çok üzgünüm:

üzülme canım sayılı gün çabuk geçer
Allah yardımcın olur ailende yanında herşeyi halledersin senkaydirigubbakcemile5

günaydın cnm nbr

sağolun kızlar ya,şimdi anlıyorum uzaktan davulun sesi güzel oluyormuş ,ailemle olacağım 5 ay ne güzel değil mi?annem babam yeğenlerim mis :jeyyar:,tek sorunum eşim rahat etsinde başka birşey istemem:Saruboceq:,
alınyazımsın senin eşin askerlik yaptı değil mi?angelin eşi yaptı ne güzel yerimseniben

dirimcim umarım hayırlısıyla gider gelir.
ben biliyorum askere göndermenin ne kadar zor olduğunu
zor ama en önemlisi hayırlısıyla gidip gelmiş olması
bende evli değildim ama nişanlımla görüşmeye başladığımızda askerdi bir yıl bekledim onu
inşallah çabucak gelir geçer

Ya yarın dönecek kısmetse,2 ile gidiyormuş :sm_confused:kötükedihüso
ooo misafir felan ne güzel ya,şu 2 haftadan önce inşallah bana misafir gelmez :Saruboceq:

günaydın canım

evet ya kuzenler geldi işte güzeldi yani ama yorucu oluyro hafta içi misafir
hatta kanepede 10 dk uyuyakalmışım akşam kociş kaldırdı misafirler gidiyor diye
hani samimiyizde bişi demiyolar biliyolar huyumu ne kadar uykucu olduğumu:))
inş .gelmez cnm misafir zaten haberli gelir sende uydurursun bişiler uygun değilim falan diye:))

eder canım inş hiç merak etme hele kısa dönem olursa yırttınızdelikafadulden
ailenlede vakit hemencecik geçer ohh kalabalıkmışsınızda yeğenler falanyerimseniben

evet dirim canım benim eşim askerliğini yaptı hem uzun dönemdi ve şırnaktaydı zordu hemde nişnlıydık.ama o tarafa kısa dönemleri vermiyolar pek.eşin eğer mühendis doktor falan değilse kısa dönem yapması büyük ihtimal, hangi meslek grubuna ihtiyaç duyuyolarsa onları uzun dönem seçiyolarmış öyle duymuştum etrafımdanda gördüğüm kadarıyla öyle.inş istediğiniz gibi olsun herşey

canım benim eşimde bu senenin sonunda askere gidecek ya ağustosta yada aralıkta bakalım.aralıkta kısa dönemlerin kalkacağı kesin degil sanırım bu sene devreye sokamazlar.bide kanun var verilen haklar geri alınamaz eşin kaç yasında buarada?

inşallah canım ya zaman çabuk geçiyor,inşallah ozamanlar da çabuk geçer,sağ salim döner:Saruboceq:

canım yeğenlerime annem bakıyor,bizde oluyorlar sabahtan akşama,biraz ders felanda çalıştırırım hem yerimseniben,öyle vakit geçecek artık,ay misafir geldiğinde benimde uykum gelir bazen bekarken odama geçer uyurdum:jeyyar:,şimdi öyle yapamıyoruz tabi,bu arada bende çok uykucuyum,saat 9 dedin mi benim uykum gelirkaydirigubbakcemile

canım eşim denetmen,canım senin eşin kendi mi istedi uzun dönemi :sm_confused:
ne olarak yaptı ? uzun dönem çıkarsa yandık,hiç aklımızdada yok 1 sene bekleme işi

saol dirim ablacım walla artk delirtti bni yaa
canım sen küçüksün,seni kıskanıyorda olabilir,sen çok dalaşma boşver,evlendikten sonra yüz yüze bakacaksınız,ne iyi ol ne kötü,ben çok samimi olmam,hiç bir şeyimi de kmseyle paylaşmam,gerçek hayatta,ilerde başına kakarlar boşver,o utansın afedersin kazık kadar kız,kaç yaşına gelmiş senle mi uğraşıyor

canım şu habere bak istersen Reklam
biz yinede işi garantiye alalım ha ağustos ha aralık
canım eşim 26,5 yaşında,canım sizde kısa dönem düşünüyorsunuz değil mi?

dirimcim ilsis de başvuru işlemleri modülü var ya acılmıyor sanırım yoğunluktan dolayı askmm canım seni çok iyiy anlıyorum cnm sen sabret cnm bak gör ilerde yaptıklarından dolayı özür dileyecek senden pişman olacak kardeşi bu arad biraz kendinden bahsedermisin

dirim cim büyük ihtimal kısa dönem olarak alırlar sanıyorum, evet canım eşim istedi uzu dönem yapmayı onlarda kabul ettiler ama uzun isteyenlere herzamanda çıkmıyomuş.benim eşim askeriyede çalışıyo bi ona sorayım belki bi bilgisi vardır.

canım şu habere bak istersen Reklam
biz yinede işi garantiye alalım ha ağustos ha aralık
canım eşim 26,5 yaşında,canım sizde kısa dönem düşünüyorsunuz değil mi?

okudum tatlım umarım bu seneye yansımaz yaa eşim yazılım uzmanı olarak çalısıyor ayrıca su askerlik içinde aöf okuyor bu sene son sınıf mezun olacak 30 yaşında.biz kesinlikle kısa dönem düşünüyoruz aksi takdirde cok zor olur 1 seneyi hiç planlamadık maddi manevi.

zaten sabır ediyorum da bakalım nereye kadar sabah sabah midem ağrıyo yaa bu yaşta teolog ablacım bn gamzeyk yeni nick aldım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…