canım bence en güzel tatil eşinin yanı,canım inşallah biran önce eşinin tayini çıkarda kavuşursunuz,
canım ya bize tatil zor biraz gibi,biraz para atmamız gerekiyor şimdiden :sm_confused:
eşim askere gittikten sonra kredi vs bir sürü borç var onları ödeyeceğim,sıkışmamam içinde para atmamız gerekiyor,kısmetse eşim gelsin seneye artık :çok üzgünüm:
tatil yok aslında gözümde,askerdeyken nasıl dayanacaksak :sm_confused:
Ya yarın dönecek kısmetse,2 ile gidiyormuş :sm_confused:kötükedihüsogünaydın dzcel
bu aralar öle olucak sonra kocişle yanyana yatınca ohhh mis gibi uyucan deliksiz:asigim:
hım ben öyle anladım o zaman yarın istemeye gelecekler diye okudum belkide mecazi söylemişsindir:uhm:
oh ne şanslısın ya git eşinle vakit geçir güzelce
günaydın dirimcim ben iyiyim dün misafir vardı biraz geç yattım yorgunum
inşallah eşin kısa zamanda işlerini halleder döner cnm
günaydınnnnnnnnnnn herkezee ben geldimmmmmmm
evet nişanımdada çok heyecanlıydım ama ilk dansı atlattıktan sonra ortadan çıkmamıştımah be dzcelim ya bugünüde saymassan 3 gün.az kaldı canım,şöyle düşün düğünden sonra relax oluyorum,bak bende çok stresli gergindim düğün bitsede kurtulsam diye dua ediyordum,şimdide düğün günüme karşı bir özlem yaşıyorum,keşke 26 ekim 2008 gününü bir daha yaşayabilseydim diye,düğün salonuna girdikten sonra hiç birşeyin kalmaz canım,bürün kurtlarını dök canımkaydirigubbakcemile3
canım bence en güzel tatil eşinin yanı,canım inşallah biran önce eşinin tayini çıkarda kavuşursunuz,
canım ya bize tatil zor biraz gibi,biraz para atmamız gerekiyor şimdiden :sm_confused:
eşim askere gittikten sonra kredi vs bir sürü borç var onları ödeyeceğim,sıkışmamam içinde para atmamız gerekiyor,kısmetse eşim gelsin seneye artık :çok üzgünüm:
günaydınnnnnnnnnnn herkezee ben geldimmmmmmm
canım açtığın yere yorum yapacaktım neyse buraya yapayım,canım görümcen madem çirkef biri msn de yada yüz yüze çok muhatap olma güzelim,sen niye böyle yaptın vs.deme,seni sinir etmek için elinden geleni yapıyor,ilgilenme arana mesafe koy,kendini ezdirme,senin yaşın küçük diye okadar üzerine geliyor,boşverbn napayım kmse bişey dmicekmi yaa :çok üzgünüm:
dirimcim nezaman gidecek eşin askere?
ya kısa dönem istiyoruzda öyle her isteyene çıkıyor mu bilmiyorum tabidirimcim kısa dönem mi gidicek
haklısın canım en güzel tatil eşimizin yanında, inş biran önce tayin çıkrda kavuşuruz :)) aman hiç sıkma ya kendini, borç harçla boğuşmak yerine evinizde tatil yaparsınız.hele eşim gitsin gelsinde hayırlısıyla aranızdak son engelde kalksında istediğiniz zaman gişdersiniz, sende tadını çıkar ya son aylarınıın(( ayrılık zor ama beraber saycaz şafakları ben destekçin,m bakk :))
üzülme canım sayılı gün çabuk geçer
Allah yardımcın olur ailende yanında herşeyi halledersin senkaydirigubbakcemile5
günaydın cnm nbr
Ya yarın dönecek kısmetse,2 ile gidiyormuş :sm_confused:kötükedihüso
ooo misafir felan ne güzel ya,şu 2 haftadan önce inşallah bana misafir gelmez :Saruboceq:
günaydın canım
sağolun kızlar ya,şimdi anlıyorum uzaktan davulun sesi güzel oluyormuş,ailemle olacağım 5 ay ne güzel değil mi?annem babam yeğenlerim mis :jeyyar:,tek sorunum eşim rahat etsinde başka birşey istemem:Saruboceq:,
alınyazımsın senin eşin askerlik yaptı değil mi?angelin eşi yaptı ne güzel yerimseniben
canım açtığın yere yorum yapacaktım neyse buraya yapayım,canım görümcen madem çirkef biri msn de yada yüz yüze çok muhatap olma güzelim,sen niye böyle yaptın vs.deme,seni sinir etmek için elinden geleni yapıyor,ilgilenme arana mesafe koy,kendini ezdirme,senin yaşın küçük diye okadar üzerine geliyor,boşver
ya kısa dönem istiyoruzda öyle her isteyene çıkıyor mu bilmiyorum tabi
kısmetse ağustos diyoruz,aralıkta kısa dönmeler kalkıyormuş senağlama
DZCEL canım merak etme herşey güzel olacak,benim tek sorunum ailemden ayrılmamdı,en kötüsü de bence o :çok üzgünüm:
inşallah canım ya zaman çabuk geçiyor,inşallah ozamanlar da çabuk geçer,sağ salim dönerdirimcim umarım hayırlısıyla gider gelir.
ben biliyorum askere göndermenin ne kadar zor olduğunu
zor ama en önemlisi hayırlısıyla gidip gelmiş olması
bende evli değildim ama nişanlımla görüşmeye başladığımızda askerdi bir yıl bekledim onu
inşallah çabucak gelir geçer
canım yeğenlerime annem bakıyor,bizde oluyorlar sabahtan akşama,biraz ders felanda çalıştırırım hem yerimseniben,öyle vakit geçecek artık,ay misafir geldiğinde benimde uykum gelir bazen bekarken odama geçer uyurdumevet ya kuzenler geldi işte güzeldi yani ama yorucu oluyro hafta içi misafir
hatta kanepede 10 dk uyuyakalmışım akşam kociş kaldırdı misafirler gidiyor diye
hani samimiyizde bişi demiyolar biliyolar huyumu ne kadar uykucu olduğumu:))
inş .gelmez cnm misafir zaten haberli gelir sende uydurursun bişiler uygun değilim falan diye:))
eder canım inş hiç merak etme hele kısa dönem olursa yırttınızdelikafadulden
ailenlede vakit hemencecik geçer ohh kalabalıkmışsınızda yeğenler falanyerimseniben
canım eşim denetmen,canım senin eşin kendi mi istedi uzun dönemi :sm_confused:evet dirim canım benim eşim askerliğini yaptı hem uzun dönemdi ve şırnaktaydı zordu hemde nişnlıydık.ama o tarafa kısa dönemleri vermiyolar pek.eşin eğer mühendis doktor falan değilse kısa dönem yapması büyük ihtimal, hangi meslek grubuna ihtiyaç duyuyolarsa onları uzun dönem seçiyolarmış öyle duymuştum etrafımdanda gördüğüm kadarıyla öyle.inş istediğiniz gibi olsun herşey
canım sen küçüksün,seni kıskanıyorda olabilir,sen çok dalaşma boşver,evlendikten sonra yüz yüze bakacaksınız,ne iyi ol ne kötü,ben çok samimi olmam,hiç bir şeyimi de kmseyle paylaşmam,gerçek hayatta,ilerde başına kakarlar boşver,o utansın afedersin kazık kadar kız,kaç yaşına gelmiş senle mi uğraşıyorsaol dirim ablacım walla artk delirtti bni yaa
canım şu habere bak istersen Reklamcanım benim eşimde bu senenin sonunda askere gidecek ya ağustosta yada aralıkta bakalım.aralıkta kısa dönemlerin kalkacağı kesin degil sanırım bu sene devreye sokamazlar.bide kanun var verilen haklar geri alınamaz eşin kaç yasında buarada?
inşallah canım ya zaman çabuk geçiyor,inşallah ozamanlar da çabuk geçer,sağ salim döner:Saruboceq:
canım yeğenlerime annem bakıyor,bizde oluyorlar sabahtan akşama,biraz ders felanda çalıştırırım hem yerimseniben,öyle vakit geçecek artık,ay misafir geldiğinde benimde uykum gelir bazen bekarken odama geçer uyurdum:jeyyar:,şimdi öyle yapamıyoruz tabi,bu arada bende çok uykucuyum,saat 9 dedin mi benim uykum gelirkaydirigubbakcemile
canım eşim denetmen,canım senin eşin kendi mi istedi uzun dönemi :sm_confused:
ne olarak yaptı ? uzun dönem çıkarsa yandık,hiç aklımızdada yok 1 sene bekleme işi
canım sen küçüksün,seni kıskanıyorda olabilir,sen çok dalaşma boşver,evlendikten sonra yüz yüze bakacaksınız,ne iyi ol ne kötü,ben çok samimi olmam,hiç bir şeyimi de kmseyle paylaşmam,gerçek hayatta,ilerde başına kakarlar boşver,o utansın afedersin kazık kadar kız,kaç yaşına gelmiş senle mi uğraşıyor
ewt kendisi o yaşta diye bnimde büyümemi o yaşta olmamı istyr çocukca dawranıyomuşum bide bana bunları yaptığını erkek arkadaşıma sylyorum o ağznın payını ona gzel weriyor bu sefer adımı dedikoducuya çıkardı neden ona sylüyomuşum dye
canım şu habere bak istersen Reklam
biz yinede işi garantiye alalım ha ağustos ha aralık
canım eşim 26,5 yaşında,canım sizde kısa dönem düşünüyorsunuz değil mi?
dirimcim ilsis de başvuru işlemleri modülü var ya acılmıyor sanırım yoğunluktan dolayı askmm canım seni çok iyiy anlıyorum cnm sen sabret cnm bak gör ilerde yaptıklarından dolayı özür dileyecek senden pişman olacak kardeşi bu arad biraz kendinden bahsedermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?