canım yengemde başvurdu il içi zor onunki biraz,inşallah istanbulda güzel bir yer çıkar :Saruboceq:yerimsenibendirimcim ilsis de başvuru işlemleri modülü var ya acılmıyor sanırım yoğunluktan dolayı askmm canım seni çok iyiy anlıyorum cnm sen sabret cnm bak gör ilerde yaptıklarından dolayı özür dileyecek senden pişman olacak kardeşi bu arad biraz kendinden bahsedermisin
canım iyi olur inşallah kısa çıkardirim cim büyük ihtimal kısa dönem olarak alırlar sanıyorum, evet canım eşim istedi uzu dönem yapmayı onlarda kabul ettiler ama uzun isteyenlere herzamanda çıkmıyomuş.benim eşim askeriyede çalışıyo bi ona sorayım belki bi bilgisi vardır.
okudum tatlım umarım bu seneye yansımaz yaa eşim yazılım uzmanı olarak çalısıyor ayrıca su askerlik içinde aöf okuyor bu sene son sınıf mezun olacak 30 yaşında.biz kesinlikle kısa dönem düşünüyoruz aksi takdirde cok zor olur 1 seneyi hiç planlamadık maddi manevi.
tmm o zaman cnm daha dkkatli dawranırım ama çok ağır şeyler sylüyo kaldıramıyorum
kaydirigubbakcemile3sositosositooff ya nefret ediyorum şu bankacılardan gerçi kendi kendimize düşüyoruz da ağlarına
geçenlerde geldi arkadaş nolur al kredi kartımızı diye 2 ay falan oldu şimdi onaylanmış geldi kart(
benim gibi bir alışveriş manyağının eline 1.300 tl lik bombayı koyup gittiler:))
acil iptal ettirmem lazım
ewt hemde lise mezunu biliyomusun we bana dediki bn lise mezunu olduğum halde gamze bni yanlış anlama bizim sülelede cahil yok ayyy gerçekten piskolojisi bozuk bunun yaa ama üniwersiteyi ne olursa olsun okucam isterse açıktan olsn ondan üstn olduğumu kanıtlıcam we artk muhattap olmcam merhaba merhaba çnkü haketmiyo
off ya nefret ediyorum şu bankacılardan gerçi kendi kendimize düşüyoruz da ağlarına
geçenlerde geldi arkadaş nolur al kredi kartımızı diye 2 ay falan oldu şimdi onaylanmış geldi kart(
benim gibi bir alışveriş manyağının eline 1.300 tl lik bombayı koyup gittiler:))
acil iptal ettirmem lazım
anladım canm saolasın ama şimdi bnde susayım demi söz olduktan snra bnde cvplarını wereym çnkü öyle bir kızki napcağı hiç belli olmaz söz olsun bende açcam ağzımı:enbuyukkk:askmm
bence nişanlın güven vermiyosa onun hakkındada iyi düşün derim ben, bugün sana bunları diyen evlenince neler demez.eğer ki nişanlın daha çok ailesini onaylıyosa hayatını zehir edebilecek kararlarını iyi düşün henü küçüksün.bizim millet baskı kurmayı sever, eğer ki nişanlına güveniyosanda yinede bi iş güç sahibi ol, illa okumak zorunda değilsin ama hayatını garanti altına almaya çalış, imkanın varsada oku.Ama ne eşine nede ailesine kendini ezdirme, cevabınıda ver ki yeri geldiğinde,
tekrar sana laf vurmasın onların taktiğini kullan gerekiyorsaa.
mesela benim kayınvalidemde benim akrabalarım hakkında yorum yapmaya ve eksiğini bulmaya bayılır, bende çok ağlar üzülürdümşimdi bende onuı ailesinin eksiğini bulmaya uğraşıyorum ona sorarak, yada hoşlanmayacağı bana yaptığı yorumlar gibi yorumlar yapıyorum aile efratına.susma ki tepene binmesinler. tamam yeri geldimi çokta destek oluyolar ama her daim susarsan hata edersin.bende başlarda çok sustum ama şimdi onlar susuyolar.bunları yaparkende SAYGISIZ olma derim, naçizhhane ....
canım iyi yapmışsın,sonuçta görümcen onun kızı,kavga anında direk kendi kızını tutar,aranızda geçenleri annesine anlatır,sen görümcenlede mesafeyi kur,gecikmeden...sonrada görümcenin yapmış olduğu olumsuzlukları kafandan sil,üzülmene deymez,yokmş gibi davran,canım bak bide erkek arkadaşın daha askerliğni de yapmamış,uzun dönem mi yapacak,evlendikten sonra mı gidecek,sen kayınvalidende mi kalacaksın?görümcenle aynı evde.evlenmeden önce gitse iyi olur,tabi.canım arkadaşını muhakkak çok seviyorsun,her dediğine evet deme,ağırlığını koy biraz.düğüne kadar iyi tanımaya çalış,olumlu-olumsuz yanlarını düşün.evlilik bambaşka birşey çünki canım.babası 2007de vefat etti annesiyle aram iyi abla onnla mesafemi koydum ama
canım iyi yapmışsın,sonuçta görümcen onun kızı,kavga anında direk kendi kızını tutar,aranızda geçenleri annesine anlatır,sen görümcenlede mesafeyi kur,gecikmeden...sonrada görümcenin yapmış olduğu olumsuzlukları kafandan sil,üzülmene deymez,yokmş gibi davran,canım bak bide erkek arkadaşın daha askerliğni de yapmamış,uzun dönem mi yapacak,evlendikten sonra mı gidecek,sen kayınvalidende mi kalacaksın?görümcenle aynı evde.evlenmeden önce gitse iyi olur,tabi.canım arkadaşını muhakkak çok seviyorsun,her dediğine evet deme,ağırlığını koy biraz.düğüne kadar iyi tanımaya çalış,olumlu-olumsuz yanlarını düşün.evlilik bambaşka birşey çünki canım.
cnm erkek arkadaşım askerliğini yaptı Allahtan o yzden sorunum yok ilk ewlendiğimizde kirada oturcaz kardeşi ewlendkten snra annesnn ewinin üzerne ew yapcaz her dediğinede ewet demiyrm dirim ablacım asla çnkü kardeşi warken bn o ewde oturmam
cnm erkek arkadaşım askerliğini yaptı Allahtan o yzden sorunum yok ilk ewlendiğimizde kirada oturcaz kardeşi ewlendkten snra annesnn ewinin üzerne ew yapcaz her dediğinede ewet demiyrm dirim ablacım asla çnkü kardeşi warken bn o ewde oturmam
askmm
tabiki lafınıda söyle, dirime bende katılıyorum ağırlığını koy, çok samimi olma mesafeli dur.anneler genel olarak kızlarının yada oğularının yanındadır.yüzlerine gülselerde sen saf olma yine üzerler her daim dik mesafeli ol ezdirme kendini.ve kendi geçimi sağlayacak kimseye muhtaç olmayacak bi yere gelebilrsin, evlenince eşinlede ters düşebilirsin senin sığınacağın yer ailen ve işin olacaktır oyüzden kesinlikle bi iş sahibi ol canım :)
cnm beraber değilde üst katında zaten bn bütün gün çalışcam yemeği kayınvalidem yapar ymk yer yukarı çıkarız
kız evledikten sonra,ev yapıp altlı üstlü oturacaksınız anladım canım,canım hakkında hayırlısı,olumlu düşünelim.yanlış anlamışım seninki askerliğini yapmışmıydı
karıştırdım biriyle,
ay ya benim eşimde yolda şimdi gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?