kız evledikten sonra,ev yapıp altlı üstlü oturacaksınız anladım canım,canım hakkında hayırlısı,olumlu düşünelim.yanlış anlamışım seninki askerliğini yapmışmıydı
karıştırdım biriyle,
ay ya benim eşimde yolda şimdi gidiyor
canlarımmm ben geldim
nasılsınız?
neler yapıyosunuz?
ben bugun gelinliğimi teslim almaya gidicem ama hastalandım yaaa allahtan bu sefer pek karın agrısı olmadı
gamyoncuiremsu
iiyiz cnm hoşgeldn takılıyoruz herzamanki gibi geçmiş olsun cnm bu arada
inşallah canım sağlıcakla gidip gelsinhee iyi o zaman
kayınvalidemle aram iyi demiştin zaten hayırlısı olsun canım hakkında
sen liseden bu yılmı mezun oluyosun
hayırlı yolculuklar canım kazasız belasız sağ salim gider gelir inş.:Saruboceq:
canlarımmm ben geldim
nasılsınız?
neler yapıyosunuz?
ben bugun gelinliğimi teslim almaya gidicem ama hastalandım yaaa allahtan bu sefer pek karın agrısı olmadı
gamyoncuiremsu
inşallah canım sağlıcakla gidip gelsin
hoşgeldin canım nasılsın?hadi bakalım düğünden sonra resimleri de merakla bekliyoruz kaydirigubbakcemile5
kızlar ben yemeğe çıkayım
canlarımmm ben geldim
nasılsınız?
neler yapıyosunuz?
gamyoncuiremsu
ewt angelcim bu yıl mezun olcam allahtan ticaret lisesindeym sınawsız geçebilirim yne össye grcem ama kaznırmıyım bilemyorum
ay canım zayıflama ya 11 gün var dahadzcel canım iyiyim hayatım ayy bi zyokken neler olmus dıye bakılmıyoki o kadar hızlı ılerlıyokikaydirigubbakcemile3
yaa bende agzıma yemek suremıyorum ıyıce zayıfladım
angel hayatım sendemı hastaydınkaydirigubbakcemile3
yaa sinir oluyorum hastayken dışarı çıkmaya bıde gelınlık gıycem
bide 2 kılo zayıfladım
ay canım zayıflama ya 11 gün var daha
gelinliğini giyince belli olur gerçi ona göre oynama yaptırırsın üzerinde problem olmaz bende yarın alcam gelinliğimi
ay bende stresten erken regl olmazsam iyi
normalde düğünden 3-5 gün sonra olmam gerekiyo
evet aynen bizimde öyle hiç çıkmak canımız istemiyo her fırsatta soluğu evimizde alıyoruz bi bahane yaratıp, özlüyoruz çünkü evemizi kaydirigubbakcemile3valla zayıflamısım hiç farkında olmadan dun bi tartıldım 45 olmusum
gelinliği etkılermı bılmıyorum korse gıyıyorumya asıl kalıbı korse sağlıyo yani ben değilkaydirigubbakcemile3
şimdilik gelınlık ustunde oynatmıcam 1 haftaya kadar bişeler yemeye çalışcam
baktık olmadı o zaman gotururum
yaa dzcel canım yaa evimizin içi doldukça eve gidesimiz geliyo sizede öle oluyomuşakkıdı
ben genelde erken olurum bazı stres hallerindeyok yok stresten bildiğim kadarıyla geç olunuyo erken olanı ılk defa duyuyorum
ama sen ilaç kullanmıyomuydun?
ben genelde erken olurum bazı stres hallerinde
ilaç dimi ah ah kaçırdım ben o ilaç alma dönemini o yüzden gitmedim ihmalkar davrandım
başka yollarla denicez artık ama nasıl olcak bende bilmiyorumzaten o kısımına kafam çok takılıyo
umarım hallederiz yahalledersiniz bi şekilde merak etme canım
benım bi perdelerim kaldı perşembe günü gelcek sonra pazar gunude çeyizlerim gitcek işte o kadar bu arad apazar gunude imam nıkahım kıyılcak kendı evımdekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?