günaydın kızlar bende alışmışım ne zaman gelsem angel oluyor burdakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3günaydın kısslar
her akşam cssa ışıkları kapatır sabahlarıda ben açarım:)))
günaydın canım bugün belli olur heralde artık,kız hemende karar vermişsin gelinliğe bende merak ettimamin cnm dirim de gelmiş dirim cnm sen nasılsın dün gece 12 ye kadar pc başındaydım ilsis acılmadı cnm ya nişanlım da baktı bir yandan oana da nüfusla ilgili probleminiz var demiş bnmle ilgili ne olabilir acaba
gnaydın kızlar iyiym walla teologcum geçti sinirlerm falan inş bugn çok gzel huzurlu geçer a.s.
günaydınnn kızlarrrr
ben kaçıyourm kızlarr akşam görüşürüz
günaydın kızlar bende alışmışım ne zaman gelsem angel oluyor burdakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar bugün nasılsınız bugün kociş geliyor,dün annemlerde kaldım annemle babam diyorki ne vardı evlenecek,ne güzel bizimleydin:sm_confused:
günaydın canım bugün belli olur heralde artık,kız hemende karar vermişsin gelinliğe bende merak ettimkaydirigubbakcemile2,ben 2-3 ay internetteki gelinlik modellerine bakmıştım ,en güzeli al bir kenara koy valla,canım düğün tarifi yaklaşık olarak ne zaman düşünüyorsunuz,yaz,sonbaharCADIARZU
aşkm bugün daha iyisin sanırım,boşver bize takıl düşünme artıkyerimseniben
pınarcığım günaydın canım yoğunsun sanırım ne zamandır giremiyorsun
Günaydın kızlarrr...
günaydın askmm iyi olmana sevindim:))
günaydın pınarcım nasılsın
görüşürüz teologcum kolay gelsin sana iyi bak kendine:1hug:
evet dirimcim ben 8 de geliyorum genelde işe o yüsden ilk ben açıyorum topikialkisalkisalkis
sen nasılsın canım
evet benim annemde hala diyro yanımda ne kadar güzeldi gittin şimdi diye
hatta pazar günü kızılaydaydaydık ya bütün gün sonra metroya bindik ben metro tarafına oda ankaraya geçti yol noyunca ağlamış sonra teyzemlere gitmiş çok zoruma gitti kızım o tarafa ben bu tarafa bindim diye
şimdi diyo gel yanıma taşın diye:))
günaydıon yasmin nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?