Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın?
günaydın tekrardan angel ve dirim inanınki çok yoğunum ya aklımda hep burda giremiyorum girsemde bakamıyorum pek fazla birde yoğunluğun yanısıra hep uykum var hep yorgunum artık sıkıldım bu durumdan da
günaydın kızlar,
dün işlerim vardı giremedim.
Herkez iyi sanırım, pınar biraz keyifsiz gibi.
Kızlar ben çıktım.Grşrz sonra....Biraz evi toparlayayım sonrada doktora gideceğim zaten..
günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??
günaydın rubis nbr tatlım
görüşürüz yasmincim ne için doktora gidiyosun cnm
canım hamilelikle mi ilgili gidiyorsunİyiyim dirimcim senden nbr?Evdeyim bende saat 2'de doktora gidicem.
annemle babamda öyle canım tüm gün evde nei konuşuyorlarmışgünaydın askmm iyi olmana sevindim:))
günaydın pınarcım nasılsın
görüşürüz teologcum kolay gelsin sana iyi bak kendine:1hug:
evet dirimcim ben 8 de geliyorum genelde işe o yüsden ilk ben açıyorum topikialkisalkisalkis
sen nasılsın canım
evet benim annemde hala diyro yanımda ne kadar güzeldi gittin şimdi diye
hatta pazar günü kızılaydaydaydık ya bütün gün sonra metroya bindik ben metro tarafına oda ankaraya geçti yol noyunca ağlamış sonra teyzemlere gitmiş çok zoruma gitti kızım o tarafa ben bu tarafa bindim diye
şimdi diyo gel yanıma taşın diye:))
günaydıon yasmin nbr
canım mayıs haziranda yoğunluğun var sanırım,canım ozaman haziranın geçmesini iple çekiyoruzyerimsenibengünaydın tekrardan angel ve dirim inanınki çok yoğunum ya aklımda hep burda giremiyorum girsemde bakamıyorum pek fazla birde yoğunluğun yanısıra hep uykum var hep yorgunum artık sıkıldım bu durumdan da
günaydın canım naber,geçen okuldayken düğün resimlerine baktım(iş yerinde yasak),çok güzel bir gelin olmuşsun canım,maşallah yerimsenibengünaydın kızlar,
dün işlerim vardı giremedim.
Herkez iyi sanırım, pınar biraz keyifsiz gibi.
mısra canım dünde yoktun bugünde yoğunsun sanırım,sen nasılsın,sağlığın nasıl?Günaydın arkadaşlar,acil bir rapor hazırlıyorum 1 saate kadar geleceğim inşallah
bak ebn konuşuyorumkaydirigubbakcemile2nye kmse konuşmuyoo
günaydın şeker bugün çarşamba canım ne zaman izine ayrılıyorsun canım,bu cumartesi düğünün var yerimsenibensositosositogünaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??
Kadın doğum doktoruna gidiyorum tatlım.Adetim gecikti.12.gündeyim.Bakalım.
günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??
İYİDE TATlım 12 gündür iş çıkışı yemek yapmıyorum annemler yazlıktaydı kardeşim 11 yaşında ve yardımcı bayan vardı oraya gidiyoduk orda kalıyoduk hala böyleyim yorgunlukla alakası yok
ben de iyiyim çok şükür ya merakla düğünümü bekliyorum..hoşgeldn cnm iyiyz sen nasılsın
iyiyim tatlım bugün biraz daha yatıştı heyecanım sanki nedendir bilmiyorum.günaydın dzcelcim naber tatlım
e ben bi ihtimal demiştim
o zaman bir doktora görün canım belki kanın düşüktür bişeyler vardır için rahatlar en azından
günaydın şeker bugün çarşamba canım ne zaman izine ayrılıyorsun canım,bu cumartesi düğünün var yerimsenibensositososito
canım kist olmasın :sm_confused:
hoşgeldin alınyazımsınnnnnnnnnn bütün kızlar toplandık kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?