Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günaydın şekerim iyiyim sen nasılsın?

iyiyim bende canımcım idare ediyoruz işte

günaydın tekrardan angel ve dirim inanınki çok yoğunum ya aklımda hep burda giremiyorum girsemde bakamıyorum pek fazla birde yoğunluğun yanısıra hep uykum var hep yorgunum artık sıkıldım bu durumdan da

canım pınarcım ya bi doktora gitsen belki vitamin falan verir ne bilem hep bu uyku hali normal değil sanki
ama geceleri geç yatıyosan birde insan ilk evlendiği zaman adaptasyon sorunu çekiyor ondanda olabilir hani eve git yemek hazırla ertesi güne yemek yap temizlik ütü işler oturuna kadar bir müddet senin gibi olmuştum bende-tatlicadiarzu-

günaydın kızlar,
dün işlerim vardı giremedim.
Herkez iyi sanırım, pınar biraz keyifsiz gibi.

Kızlar ben çıktım.Grşrz sonra....Biraz evi toparlayayım sonrada doktora gideceğim zaten..

İYİDE TATlım 12 gündür iş çıkışı yemek yapmıyorum annemler yazlıktaydı kardeşim 11 yaşında ve yardımcı bayan vardı oraya gidiyoduk orda kalıyoduk hala böyleyim yorgunlukla alakası yok

İyiyim dirimcim senden nbr?Evdeyim bende saat 2'de doktora gidicem.
canım hamilelikle mi ilgili gidiyorsun

annemle babamda öyle canım tüm gün evde nei konuşuyorlarmış annem eşim askere gidince kalıcam ya seviniyor
günaydın tekrardan angel ve dirim inanınki çok yoğunum ya aklımda hep burda giremiyorum girsemde bakamıyorum pek fazla birde yoğunluğun yanısıra hep uykum var hep yorgunum artık sıkıldım bu durumdan da
canım mayıs haziranda yoğunluğun var sanırım,canım ozaman haziranın geçmesini iple çekiyoruzyerimseniben
günaydın kızlar,
dün işlerim vardı giremedim.
Herkez iyi sanırım, pınar biraz keyifsiz gibi.
günaydın canım naber,geçen okuldayken düğün resimlerine baktım(iş yerinde yasak),çok güzel bir gelin olmuşsun canım,maşallah yerimseniben

Günaydın arkadaşlar,acil bir rapor hazırlıyorum 1 saate kadar geleceğim inşallah
mısra canım dünde yoktun bugünde yoğunsun sanırım,sen nasılsın,sağlığın nasıl?
nye kmse konuşmuyoo
bak ebn konuşuyorumkaydirigubbakcemile2
of kızlar dün eşim yoktu eve otobüsle gittim,sıcakta hiç çekilmiyor yani,birde bir sürü yürüdüm ya,kociş askere gidince nolcek bilmiyorum yani :sm_confused:

günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??
günaydın şeker bugün çarşamba canım ne zaman izine ayrılıyorsun canım,bu cumartesi düğünün var yerimsenibensositososito
Kadın doğum doktoruna gidiyorum tatlım.Adetim gecikti.12.gündeyim.Bakalım.

canım kist olmasın :sm_confused:
hoşgeldin alınyazımsınnnnnnnnnn bütün kızlar toplandık kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

günaydınnnnnnnnn kıslar ben geldimmm hihoyyyt
nasılsınız??

günaydın dzcelcim naber tatlım

e ben bi ihtimal demiştim
o zaman bir doktora görün canım belki kanın düşüktür bişeyler vardır için rahatlar en azından

günaydın dzcelcim naber tatlım

e ben bi ihtimal demiştim
o zaman bir doktora görün canım belki kanın düşüktür bişeyler vardır için rahatlar en azından
iyiyim tatlım bugün biraz daha yatıştı heyecanım sanki nedendir bilmiyorum.
aksam kayınvalidemle kayınpederim bizdelerdi, düğün öncesi bi istekleri varmı diye bizimkilerle konuşmaya geldiler

Bilmiyorum dirimcim.Ama inan çok kötüyüm,sinirlerim sağlığım bozuldu neden böyle oldum diye düşünmektenTest te yaptım hamile de gözükmüyorum.Bugün anlaşılcak bakalım.

hoşbulduk dirim, alemsin dzcel :)) düğünümü bekliyorum deyince komil oldu :))) inş gönlünce geçsinn canım

Dirimcim sanırım bugün son artık ayrılıyorum izne
yarın halletmem gereken ufak tefek işleri halledeceğim.
zaten cuma da kına var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…