Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

dirimim 20 veya 25 dakikada pişio 200 derece canım ben üzerine bugün domates sosu yerine yağı tavada erittim üzerine 2 kaşık un koydum onu kavurdum biraz daha sonra 1 yemek kaşığı dolusu salça ekledim biraz da böle kavurdum sonra 1 su bardağı ılık su ekledim biraz kaynattım karıştıra karıştıra bu da çok güzel oldu istersen böle yap sosu çok yakıştı çünkü canım

evet çalışıyorum.ben kız olsun ıstıyorum tabı once allahın taktırı hayırlı sağlıklı olsun .bızede hep kızınız olucak dıyorlar ama.hayırlısı.ben 2 tane istıyorum.allah gönlunuze gore versınn

üzüldüğüne göre kesin kayınpederinin ismi cnm
canım öyle olacak sanırım,önceden belirlemişler,erkek olursa X olur diyor,annesigil :çok üzgünüm:

canım anladım eşim zaten domatesi sevmiyor bende salçalı yaparım demiştim,unlu felan güzelse bende yaparım,sağol canım afiyetler olsun,ellerine sağlık

canım aslında bende kız çocuklarına hayranım,kendilerini çok sevdiriyorlar,giydir,süsle çok tatlı oluyorlar,hayırlısı bakalım

ben göremicem sanırım şimdi dışarı çıkıoruz kuaföre gitcez biraz bakalım kendimize dimi sonrada arkadaşlarıma uğrıcam eve gelince görüşürüzzz byy

evet diriim o zamna bu unluyu yap süper oluo canım ama anlattığım gibi yap sosu tamammı az önce yedik süper bi tattı koçiş bayılıo buna zatenn
ha bu arada o gün teyzenin biri demiştiki kız bebekler için kızlar doğunca güya derlermişki beni bu evden 40 güne kadar atmazlarsa gerisi kolay ben kendimi sevdirirm dermiş:)bende kız istiorum tabiki öncelikle sağlıklı sıhhatlii inş

gördüümm çook güzelsin maşallah 18den de biraz büyük duruosun haa senin yaştakiler bunu duyunca seviniolar ama sen bizlerden birine öle deme tamammı şeker hade byy

gördüümm çook güzelsin maşallah 18den de biraz büyük duruosun haa senin yaştakiler bunu duyunca seviniolar ama sen bizlerden birine öle deme tamammı şeker hade byy

teo abla eğer zaten üniwersteyi tutturursam okucam snra ewlencem

teo abla eğer zaten üniwersteyi tutturursam okucam snra ewlencem

inşallah cnm biliyormusun ben ticaret lisesinde görev yapıyorum hangi bölüm düşünüyorsun sonuçta sevmişsin saygı duyarım istediğin yaş da evlenebilirsin ama ne bilim cok küçüksün cnm ya

maşallah canım gözlerin çok güzel ama erken evlenme bakkk çabuk çökersin sonra demedi deme baakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…