sağol canım ya ayrılık zor oluyor valla :asigim:
Canım görüşürüz,geçmiş olsun
sağol canım,evet çalışıyorum sen canım?
Inşallah
selam canım naber
canım hayırlısı eşimde sanki oğlumuz olacak gibime geliyor diyor hayırlısı ya,ben hiç tahmin edemiyorum,sağlıklı olsunda kız yada oğlan farketmez.kızlar siz kaç tane düşünüyorsunuz biz iki tane istiyoruz,ikinciyi nasıl yapıcam bilmiyorum.birde erkek olursa ismi belli sanırım :çok üzgünüm:
canım öyle olacak sanırım,önceden belirlemişler,erkek olursa X olur diyor,annesigil :çok üzgünüm:üzüldüğüne göre kesin kayınpederinin ismi cnm
canım anladım eşim zaten domatesi sevmiyor bende salçalı yaparım demiştim,unlu felan güzelse bende yaparım,sağol canım afiyetler olsun,ellerine sağlıkdirimim 20 veya 25 dakikada pişio 200 derece canım ben üzerine bugün domates sosu yerine yağı tavada erittim üzerine 2 kaşık un koydum onu kavurdum biraz daha sonra 1 yemek kaşığı dolusu salça ekledim biraz da böle kavurdum sonra 1 su bardağı ılık su ekledim biraz kaynattım karıştıra karıştıra bu da çok güzel oldu istersen böle yap sosu çok yakıştı çünkü canım
canım aslında bende kız çocuklarına hayranım,kendilerini çok sevdiriyorlar,giydir,süsle çok tatlı oluyorlar,hayırlısı bakalımevet çalışıyorum.ben kız olsun ıstıyorum tabı once allahın taktırı hayırlı sağlıklı olsun .bızede hep kızınız olucak dıyorlar ama.hayırlısı.ben 2 tane istıyorum.allah gönlunuze gore versınn
ben göremicem sanırım şimdi dışarı çıkıoruz kuaföre gitcez biraz bakalım kendimize dimi sonrada arkadaşlarıma uğrıcam eve gelince görüşürüzzz byy
ben göremicem sanırım şimdi dışarı çıkıoruz kuaföre gitcez biraz bakalım kendimize dimi sonrada arkadaşlarıma uğrıcam eve gelince görüşürüzzz byy
gördüümm çook güzelsin maşallah 18den de biraz büyük duruosun haa senin yaştakiler bunu duyunca seviniolar ama sen bizlerden birine öle deme tamammı şeker hade byy
teo abla eğer zaten üniwersteyi tutturursam okucam snra ewlencem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?